Rata la crock pot

Rata la crock pot retete: cum gatesti rata la crock pot si cele mai gustoase retete de iepure la crock pot, rata la cuptor, ragu de rata, pui de rata, tocanita de rata, rata salbatica cu varza, rata pe varza in vas roman, tocanita de rata cu cartofi, rata cu portocale si miere, piept de rata cu ciuperci.

Rata pe pat de ceapa la slow cooker Crock Pot

1 rata (aprox. 2 kg) 4 cepe albe mari 100 ml vin alb 3-4 linguri ulei de masline fulgi de chilli piper sare

Pulpe de rata la Crock Pot

3 pulpe de rata 1 lingura de sare mare 1 lingurita nucsoara macinata 1/2 lingurita ienibahar macinat 1/4 lingurita piper macinat 1 lingura gin (sau alta tarie)` 4 catei de usturoi 3 foi de dafin

Mere coapte la slow cooker Crock Pot

4 mere mari de preferat bio 1 lingura de zahar 4 nuci 25 g stafide 1/4 lingurita de ghimbir pudra

Rata cu gutui, la slow cooker

pulpele si pieptul de la o rata 4 linguri sos soia 1 lingura miere 2 gutui mari

Pui asiatic cu portocale la slow cooker Crock Pot

1 piept pui (cca 500 gr) zeama de la 2 portocale 2 linguri sos soia 2 catei usturoi 2 cm radacina ghimbir 1 praf chilli 1 lingura miere de abine 1 lingura amidon catefa frunze ceapa verde susan

Rata cu mere la cuptor

1 rata; 8 mere; cuisoare, piper, sare, scortisoara; unt

Pui cu unt aromat si rozmarin la slow cooker Crock Pot

1 pui cca 1,5 kg 100 gr unt 500 gr cartofi 2-3 catei usturoi 2 crengute rozmarin boia dulce sare de mare piper

Varza acra calita la Crock Pot

1 varza acra 1 ceapa 1 lingurita de cimbru uscat 1 conserva de rosii 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat sare (optional) 2 carnati afumati de casa 2 linguri de ulei

Sos de rosii la Slow Cooker Crock-Pot

2kg rosii 50ml ulei de masline 10 catei de usturoi striviti 1 lingurita oregano uscat 1 ceapa rosie maruntita 1 crenguta busuioc proaspat 1 legatura patrunjel proaspat 1 morcov (optional) sare si piper

Orez cu lapte de cocos la slow cooker Crock Pot

200 g orez 120 g zahar 400 ml lapte de cocos 400 ml apa 1 pastaie de vanilie

Sos marinara la slow cooker Crock Pot

800 g pulpa de rosii din conserva 1 ceasca ketchup pregatit in casa 1 ceapa mare sau 2 medii 2 linguri ulei 4 catei usturoi 1 lingurita rasa sare 1 lingurita zahar 1 lingurita otet balsamic 1/2 lingurita oregano uscat 1 lingurita busuioc uscat piper proaspat macinat

Negresa la slow cooker Crock-Pot

300g ciocolata neagra 200g unt 300g zahar 4 oua 2 lingurite esenta vanilie 300g faina 1 lingurita praf de copt 200g iaurt 100g ciocolata neagra 1 lingura esenta vanilie (sau putem pune rom,whiskey) nuca maruntita

Varza dulce la Crock Pot

1.6 kg varza 500 g ciolan afumat 1 ceapa medie 1/2 ardei gras rosu 1 ceasca ketchup de casa sau suc de rosii gros 1/2 lingurita cimbru 1 frunza dafin boabe de piper 2 linguri apa 4 linguri otet 1 lingura zahar sare 3 linguri ulei extravirgin de masline

Supa de legume la slow cooker Crock-Pot

2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 3 catei de usturoi tocati 1 morcov tocat cubulete 200 g fasole verde fiarta sau congelata 1 lingurita busuioc uscat 1 lingurita oregano uscat 1 conserva fasole alba 1 dovlecel tocat cubulete sare si piper apa

Pulpe de rata umplute

4 pulpe de rata, 4 felii de sunca Praga, carnea de pe oasele care se scot de la pulpe, cateva boabe de fistic, 1 galbenus, paine alba uscata, lapte, unt, 2 frunze de salvie, patrunjel, sare, piper, Pentru sos:4 polonice de fond de rata brun (asa zic ei in reteta, eu am pus la fiert grasimea si oasele de la pulpe, si am facut rapid o supa), 2 lingurite de otet balsamic, 1 pahar vin alb sec, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina (nu aveam), unt.

Pui cu ierburi de provence la slow cooker Crock Pot

1 pui mic - mediu 3 morcovi mari grosi 3 tulpini apio 1/2 mar 3-4 crengute de cimbru 2 crengute levantica 1 catel usturoi intreg necuratat sare piper 2 lingurite boia dulce de ardei 2-3 linguri ierburi de provence 1 lingura ulei 1 lingura apa

Pulpe de pui umplute la slow cooker Crock Pot

4 pulpe de pui mari dezosate cu sau fara piele 2 morcovi un ardei gras rosu o mana de fasole verde o cana de orez in functie de tipul de orez folosit reglam cantitatea de apa &ndash la al meu am pus 2 cani si jumatate o lingurita ulei un catel de usturoi sare piper condimente dupa gust putin patrunjel verde

Rata umpluta la cuptor

Rata 1 buc Cartofi 1 kg Mere 1-2 buc Ceapa alba 2 buc Masline 4-5 buc Sare piper cimbru boia de ardei dupa gust Ulei de floarea soarelui 50 ml

Rata la cuptor (cu morcovi caramelizati in miere)

1 Rata2 Cepe marisoare2-3 morcovi marisori2-3 catei de ustroi5-6 frunze de salvie6-8 frunze basilikum1 crenguta mica de rosmarinsare,piper,un praf de boia/chili macinat fin1 cana apavin alb acrisor-dulce

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

1/2 piept de pui aproximativ 200 g 1/2 ciuperci feliate din conserva 200 g legume congelate: morcov brocoli pastarnac sare rozmarin frunze dafin boabe de piper 2 linguri de ulei pentru preparat carnea de pui: 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita turmeric un strop de sare 1/4 lingurite ghimbir praf

Rata sarbeasca

1 rata, 2 catei de usturoi, 100 g orez, 700 g cartofi, 3 cepe, 300 g ardei grasi, 200 ml smantana, sare boia de ardei.

Rata cu varza rosie si prune uscate

4 pulpe de ratao varza rosie 4-5 catei de usturoi100 ml otet balsamicgrasime de rata150 g prune uscatepraf de ghimbircimbru2 linguri de zaharo lingura de mieresare500 g cartofi500 ml supa de legume

Ficat de rata in crusta crocanta

4 bucati cu ficat de rata 2 oua faina pesmet sare piper

Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Pentru ghiveci: 2 vinete 2 dovlecei un ardei mare rosu o legatura ceapa verde sau 2 cepe albe mici 2 catei usturoi 3 morcovi mici 3 linguri pasta de tomate o rosie o lingura zahar 2 linguri ulei de masline un ardei iute mic o conopida mica (optional &ndash am folosit-o dar nu am fost incantata de ea) putin busuioc uscat sare patrunjel proaspat Pentru cosuletele de parmezan: 100g parmezan seminte de in

Rata cu nuci

o rata tanara 2 cepe 5 catei de usturoi 2 lg unt 1 cana orez fiert 1 cana vin fiert 200 g miez de nuca zdrobita 2 frunze de dafin sare piper

Rață Peking - ce este și cum se prepară. Rețeta simplă

Rața Peking este un preparat tradițional chinezesc faimos pentru pielea crocantă și carnea suculentă. Pregătită dintr-o rață grasă, marinată și coaptă la perfecțiune, acest fel de mâncare este servit cu clătite subțiri, sos hoisin și legume proaspete.Descoperă rețeta simplă pentru a recrea acest preparat delicios acasă!

Friptura din piept de rata

un piept de rata 2 linguri de untura de porc sare, de dafin sau ce va place o ceapa un mar o gutuie 2-3 catei de usturoi o mandarina un pahar de vin

Rață delicioasă la cuptor - cea mai ușoară rețetă

Rața la cuptor este una dintre acele rețete care sună sofisticat, dar în realitate este surprinzător de simplă. Dacă respecți câțiva pași esențiali, vei obține o carne fragedă, suculentă și o piele crocantă.Cu această rețetă, vei obține o rață la cuptor ca la restaurant, dar fără eforturi prea mari. Doar câteva ingrediente, puțină planificare și un cuptor bine încins. Perfectă pentru o masă festivă sau pentru un weekend în care vrei să te răsfeți cu ceva special.

Snitele in mujdei de usturoi

Putem face snitelele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am folosit cca 300 g carne de porc 2 oua sare, pesmet usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Paste Cu Sos Ragu De Rata

1 lingura ulei de masline 200g legume congelate mix cimbru rozmarin 410g rata 1 lingura bulion 400g rosii cherry 250g paste 40g branza Gruyere

Piept de rata cu mere caramelizate (Reteta video)

500 g mere rosii 350-400 g piept de rata 50 g zahar 40 g stafide boia dulce sare

Piept de rata cu piersici

2 bucati de piept de rata 4 piersici mari albe 80 g de unt vin alb sare piper putina sm^ant^ana

Ciorba taraneasca de rata

1 rata-700 ml bors- 3,5 l apa-150 gr mazare-15 gr fasole verde-2-3 morcovi-2 ardei grasi-1 ceapa-1 radacina patrunjel-1 radacina pastarnac-1 telina mica-1 cutie rosii-3-4 linguri verdeata(patrunjel, leustean)-sare

Salata De Rata Cu Pere

Perele se potrivesc perfect cu carnea de rata in aceasta salata in stil chinezesc.

Rata Condimentata Cu Sos De Coacaze Negre

Un preparat rapid si elegant pentru o cina in doi.

Friptura de rata pe varza in vas roman

1/2 varza mare alba1 morcov mare3 linguri bulionmararcimbrusare piperboiacarne de rata (eu am folosit pieptul si pulpele)

Piept de rat~a cu gutui si sos de vin de Porto

piept de rat~a 1 lingur~a ulei de m~asline 100 ml sm^ant^an~a 100 ml vin de Porto sau Madeira 1 lingurit~a maizena ( amidon de porumb) 4 gutui sucul de la o l~am^aie 1 baton de scortisoar~a 100 gr zah~ar 1 lingur~a unt cimbrisor,sare si piper curcuma

Rata Cu Prune

Daca vrei sa-ti impresionezi partenerul trebuie iti recomand acest piept de rata cu prune.

Rata Adobo

Desi reteta originala se face cu pulpe de pui, aceasta versiune se face cu pulpe de rata pentru un plus de savoare.

Rata cu prune condimentate

Cu o aroma usor fructata, aceasta reteta este inspirata din bucataria chinezeasca si te va surprinde cu siguranta.

Cum faci rață pe varză - simplu și ușor

Vrei să prepari o rață pe varză gustoasă, dar te sperie rețetele complicate? Nu-ți face griji! Rața pe varză e mai ușor de făcut decât crezi. Urmează rețeta și vei avea pe masă o cină delicioasă, demnă de un restaurant.

Friptură de rață cu cartofi dulci

Rața la cuptor cu cartofi dulci este o rețetă perfectă pentru un prânz de duminică sau o cină specială. Carnea de rață este fragedă și suculentă, iar cartofii dulci devin moi și caramelizați la margini. Această rețetă este relativ simplă de preparat, dar rezultatul este un fel de mâncare cu adevărat impresionant.

Friptură de rață cu portocale - o rețetă simplă și delicioasă

Descoperă cea mai ușoară rețetă de rață la cuptor cu portocale. Obține o friptură fragedă și aromată, perfectă pentru orice ocazie.

Rata aromata in sos de vin rosu

1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie 1/2 lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de rozmarin frunzele rupte apoi tocate marunt 500 gr cartofi noi decojiti 375 ml vin rosu 2 linguri dulceata de trandafiri

Rata caramelizata

1 rata de cca 2 kg 4 linguri de miere 2 linguri de ulei 1 litru de apa 1 pahar de vin roze dulce 1 portocala Garnitura: 1 kg de ghebe 1.5 pahare de vin roze demisec 2 linguri de ulei 1 frunza de dafin

Piept De Rata Cu Noodles Si Mango

Un preparat inedit, pentru serile in care vrei o cina speciala.

Rață caramelizată aromată pe pat de varză roșie

Cauți un preparat spectaculos și delicios, perfect pentru masa de sărbătoare? Atunci trebuie să încerci rețeta noastră de rață caramelizată aromată pe pat de varză roșie dulce-acrișoară.O rețetă festivă, perfectă pentru ocazii speciale.

Piept de rață cu ciuperci și oțet balsamic

Dacă ai un piept de rață ar trebui să încerci această rețetă sofisticată, dar simplu de pregătit acasă. Vei avea o carne fragedă, cu pielea crocantă și o garnitură aromată de ciuperci cu oțet balsamic.

Pulpe de rata in sos de vin rosu

2 pulpe de rata ( a ca. 350 g );200 ml vin rosu, de preferinta sec;200-250 ml supa de pui;1 lingurita cu virf de pasta de rosii;4 catei de usturoi;Sare;1/2 lingurita boabe de piper;2 cuisoare;4-6 frunze de salvie;ciuperci;patrunjel.

Pulpe de rata cu telina si mere

Usor de preparat si foarte aromata, aceasta reteta este perfecta pentru mesele alaturi de cei dragi.