Cantitati potrivite si dieta echilibrata

O dieta sanatoasa nu trebuie sa fie o provocare pentru nimeni. Si, desi de multe ori pare greu sa suci un stil de viata echilibrat, in realitate este suficient sa tii cont de cateva reguli.

Mananca alimente integrale, neprocesate, consuma cantitati mari de legume si mananca constient. Acest lucru te invata sa fii constient de felul in care mananci.

Evita sa consumi alimente in fata televizorului sau a calculatorului, in drum spre serviciu ori in timp ce faci orice alta activitate.

Activitatea fizica

Alaturi de o dieta sanatoasa, trebuie sa faci si sport. Mai exact, orice tip de activitate fizica. Gaseste cateva exercitii sau sporturi care te atrag si practica-le constant. Incearca sa faci sport de doua ori pe saptamana.

Timpii de somn si de relaxare

Atunci cand dormi suficient, vei avea un nivel optim de energie si de productivitate in ziua respectiva. Este important sa te trezesti in fiecare dimineata la aceeasi ora si sa mergi la culcare cand te simti obosit.

Elimina stresul

Stresul iti afecteaza si starea de sanatate a organismului. Exista numeroase metode prin care poti sa tii sub control stresul, de la yoga si meditatie pana la practicarea unor sporturi si mersul la somn.

Gaseste cea mai eficienta modalitate care te ajuta sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la probleme si profita la maximum de ea.