O vorbă înțeleaptă spune că... ”it's the most wonderful time of the year”. Dacă și ție îți place să te răsfeți în sezonul rece cu arome de scorțișoară și turtă dulce, trebuie să încerci latte-ul nou din meniul KFC.

Când te gândești la o cafea cu aromă de turtă dulce, parcă îți plouă în gură, nu-i așa? Combinația este absolut irezistibilă, atât pentru iubitorii de cafea, cât și pentru amatorii de turtă dulce. Ca să nu mai vorbim de fanii amândurora.

În plină iarnă, KFC vine cu o propunere care să combine cele două gusturi: Seattle's Best Coffee. Tăria cafelei se combină perfect cu aroma dulce și ușor înțepătoare pe care o are turta dulce. Și pentru ca totul să fie perfect, vine cu topping de frișcă și ciocolată.

Dacă ești mare amator al gustului de turtă dulce și mai ales al aromei de scorțișoară, s-ar putea să fii puțin dezamăgit, pentru că gustul nu se simte atât de puternic pe cât te aștepți. Un alt ”minus” pe care îl are ar fi faptul că este puțin prea dulce (pentru gusturile noastre), dar dacă preferi băuturile foarte dulci, nu va fi o problemă.

Seattle's Best Coffee se găsește în toate restaurantele KFC, în ediție limitată, și are prețuri începând cu 6,5 ron.