Un desert american, tocmai bun atunci cand vrei o gustare dulce.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 100g unt
- 100g zahar brun
- 100g zahar granulat
- 1 ou
- 1 lingurita pasta de vanilie
- 165g faina
- 1/4 lingurita de sare
- 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
- bucati mici de ciocolata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 170C. Utilizand un mixer electric, se bate untul impreuna cu ambele zaharuri. Incet, se adauga pasta de vanilie si oul, apoi se adauga faina, sare si bicarbonat de sodiu pana se omogenizeaza.2. Se imparte amestecul uniform in 16 bile, apoi se pun pe o foaie de copt mare, la intervale de 5-6 cm, astfel incat acestea sa aiba loc. Se aplatizeaza bilele usor, apoi se imping bucati mici de ciocolata pe fiecare bucata.
3. Se coc in cuptor timp de 13-15 de minute, pana cand cookie-urile sunt aurii in jurul marginii si bucati de ciocolata s-au topit. Se servesc reci, cu un pahar de lapte.