Asemanatoare ca textura cu negresele, aceste prajituri sunt pline de fructe si ciocolata alba, asa ca te poti bucura de ele dupa un pranz copios.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 250 unt
- 250g zahar
- 3 oua
- 175g faina
- 1 lingurita extract de vanilie
- 250g fulgi de ciocolata alba
- 200g zmeura
- zmeura deshidratata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la ventilator 180C, se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.2. Se topeste untul si se lasa deoparte. Folosind un mixer electric, se bat ouale, zaharul si vanilia pana cand compozitia devine palida si se dubleaza in volum.
3. In timp ce se amesteca, se incorporeaza untul, treptat.
4. Se incorporeaza faina, treptat. Se adauga fulgii de ciocolata, zmeura si zmeura deshidratata.
5. Se toarna amestecul in tava si se coace in cuptor timp de 35-40 de minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata Se lasa sa se raceasca complet.
6. Se decoreaza cu ciocolata topita si zmeura deshidratata.