Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Prăjituri
Prajitura cu smochine si glazura de ciocolata
Timp total
35 minute
Ingrediente
125 g faina,
100 g unt,
300 g zahar,
3 oua,
100 g miez de nuca maruntit,
15 smochine uscate,
1 fiola esenta de vanilie,
1 plic praf de copt,
Glazura:7 linguri frisca lichida, 100g ciocolata.
Recomandări
1
25 Diete de slăbit rapid. Poți slăbi până la 15 kg în 2 săptămâni
2
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
3
Carnea de miel îngrașă? Câte calorii are friptura de miel
4
12 canale de YouTube de pe care chiar înveți să gătești
5
Sos de gutui si mere
6
Varza - beneficii și contraindicații pe care trebuie să le știi
7
Dieta cu cartofi. Cum slăbești 1kg pe zi mâncând numai cartofi
8
Friptură de porc la cuptor. 22 rețete savuroase pentru prânz sau cină
9
Chiftele de post în 7 rețete care îți lasă apă în gură
10
Orez negru - cum se gătește, beneficii și contradincații
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară