Ciorbe de pui

Ciorbe de pui retete: cum gatesti ciorbe de pui si cele mai gustoase retete de feluri de ciorbe, tipuri de ciorbe, ciorbe de iarna, ciorbe de toamna, ciorbe de post, ciorbe de post gustoase, ciorbe de post retete, supe ciorbe de post, supe si ciorbe de post, retete de ciorbe si supe.

Avgolemono - supă grecească de pui cu ouă

Fiecare bucătărie internațională are un fel original de a prepara supa de pui, mâncarea care nu lipsește de pe nicio masă  în familie. Astăzi vorbim despre cea mai bună supă grecească de pui, o supă densă și cremoasă, dreasă cu ou și acrită cu zeamă de lămâie. Deși am fi tentați să credem că ciorba a la grec pe care o știm cu toții este supa tradițională grecească, nu este tocmai așa. Cea mai populară supă de pui din bucătăria grecească este Avgolemono, o supă care nu conține deloc smântână (spre deosebire de ciorba a la grec), ci doar un amestec de ouă și zeamă de lămâie. 

Supa de pui cu diverse legume

Ciocanele de pui 4-6 buc sau daca nu aveti posibilitatea puteti lua si o punga de tacam de pui1 punga de legume amestec cares a contina fasole verde, mazare, ardei, ceapa si radacina telina3-4 cartofi2 morcovivegeta de puisareulei

Ciorba de pui cu tarhon

Pentru patru portii:doi morcovidoua linguri de uleio jumatate de piept de puiun pastarnacdoua cepeun ardei graszeama de lamaie

Ciorbă țărănească de pui. Rețeta clasică, cu multe legume

Vezi cum se prepară o ciorbă țărănească de pui, gustoasă și sănătoasă, cu multe legume și o explozie de arome și de culori în farfurie. Cea mai bună alegere pentru un prânz perfect.

Ciorbă de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec este una dintre cele mai gustoase și sățioase ciorbe pe care le puteți prepara. Nu este greu de făcut iar rețeta aceasta este fix ceea ce căutați!

Ciorbă de pui cu borș

Dintre toate ciorbele, cea de pui este cel mai simplu de făcut, foarte gustoasă și una dintre primele ciorbe pe care amatorii într-ale gătitului învață să le facă.  Dacă știi să faci ciorbă de pui, poți învăța foarte ușor să faci orice fel de ciorbă, pentru că poți înlocui carnea de pui cu una de curcan, porc, vită etc.  Ciorbele, în general, se împart în două mari categorii: dulci și acre. În funcție de gusturi, preferințe și carnea din care este făcută ciorba, puteți să adaptați gusturile și aromele. Astăzi vă propunem o ciorbă de pui acrișoară, cu borș și leuștean. Aveți nevoie de carne de pui, dar nu piept și pulpe, ci măruntaie, însemnând aripi, spate, organe. Puteți folosi borș la plic sau borș proaspăt. 

Ciorbă de pui cu iaurt - remediul excelent pentru răceală (rețetă arăbească)

Ciorba de pui cu iaurt este o rețetă asemănătoare cu ciorba de pui a la grec, numai că aceasta este de inspirație arăbească. Gustul de smântână este înlocuit cu un gust acrișor, de iaurt, și cu o aromă orientală, dată de cumin (chimion). Ciorba de iaurt este un remediu foarte bun atunci când sunteți răciți sau gripați și vă ajută să vă puneți rapid pe picioare. Se face foarte simplu și se servește fierbinte, cu mult pătrunjel proaspăt sau mentă verde.

Ciorba cu perisoare din carne de pui

600 g carne tocata de pui, 200 ml suc rosii, piper ,1 ceapa ,1 morcov, 1 ardei , o bucata de telina ,2-3 cartofi , 50 g orez 500 ml borș ,patrunjel, 1 ou , piper

Ciroba de potroace

1 tacam de pui1 ceapa mare2 morcovi1 telina1 pastarnac1 cana de orez500 ml bors1 legatura leusteansare

Ciorba de pui cu ciuperci

2 cepe mari uscate o legatura de ceapa verde;1 ardei rosu;2 morocovi; o telina mica; 2 cutii de ciuperci;1 piept mare de pui;concentrat de legume;piper;verdeata;bors;rosii 4;bulion 2 linguri;ulei 2 linguri.

Yayla Çorbasi - ciorbă turcească de iaurt

Bucătăria turcească este destul de asemănătoare cu cea românească, mai ales în ceea ce privește ciorbele și mâncărurile tradiționale. O mulțime de mâncăruri sunt inspirate din bucătăria otomană, iar această ciorbă de iaurt își face loc, timid, și între mâncărurile noastre. Ciorba de iaurt sau Yayla Corbasi este un remediu excelent pentru răceală și seamănă, ca mod de preparare, cu ciorba a la grec, mult mai cunoscută la noi. 

Ciorba de Radauti

0,5 kg carne pui,3-4 cepe,2 buc ardei gras,5 morcovi,2 buc pastarnac,telina-dupa gust,cartofi-dupa gust,sare,piper dupa gust,9 ouasmantana dupa gust

Ciorba cu varza

- o varza mica- o ceapa alba- un morcov- 300 gr carne de pui- o lingurita de boia- 4-5 linguri de ulei- o legatura de patrunjel- cateva crengute de cimbru (verde sau uscat)- 2 oua- 200 gr smantana- 3-4 litri de apa

Supa Picanta Cu Carne De Pui Tocata

Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.

Ciorbita de pui

un pui mic (spate, aripi, tacamuri si eventual o pulpa)1 cepe alba1 ceapa rosie1 legatura ceapa verde obtional1 telina mica1 patrunjel1 ardei gras verde (eu am pus gogosar)1 ardei capia rosu1 morcov1 legatura leustean proaspat1 legatura patrunjel obtionalFrunze de telinaCativa cartofi sau fideaPentru acrit bors sau zarzarepasta de rosii

Luscos cu fasole

1 varza mica, 1 ceapa, 300 gr fasole alba uscata, 1 morcov, zarzavat pentru ciorbe, 300 ml bulion, vegeta, 2 lg faina, boia de ardei dulce, 50 ml ulei, marar, cimbru

Supa De Pui Asiatica

6 pulpe de pui fara piele ulei de masline 1.2 supa de pui coriandru 2 catei de usturoi 300g taitei 1-2 linguri sos de soia 2 lingurite fulgi de chilli 250g spanac congelat

Supa de pui cu orez salbatic

Supa perfecta din serile reci de iarna.

Ciorba de varza cu costite afumate

1 varza, 500 gr. costite afumate, 1 ceapa, 300 ml bulion, cimbru, vegeta, sare, piper, smantana,2 lg zarzavat pentru ciorbe, 20 ml ulei, 2 lg faina

Supa de taietei cu carne de pui

2-3 pulpe de pui, 2-3 morcovi, 150 grame de taitei, putin patrunjel, putina sare.

Ciorba acra de potroace

1 kg de maruntaie de pui (aripi, pipote, inima, ficat, gat, piept pasare) 1 telina mica 2 morcovi 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ardei gras 1 ceapa mare 50 g orez 2 linguri de ulei zeama de varza acra/ 1 l bors /sucul de la 2 lamai 1 cana suc de rosii 1 legatura leustean 1 legatura patrunjel

Ciorba de castraveti murati

3 castraveti murati, o ceapa rosie (poate fi si galbena), o jumatate de borcan de pastai verzi, 2 morcovi, 2 linguri de ardei tocat si conservat in congelator, o jumatate de pahar de orez (si optional un os de la un piept de pui de tara - pentru gust), o legatura de patrunjel.

Supa De Pui Cu Porumb

2buc piept de pui 375ml supa de pui 1 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 teline, rase 1 praz, taiat marunt 180g paste (de mici dimensiuni) 310g conserva porumb baby spanac

Supa poloneza de pui

1 spate de pui3 oua3 linguri de faina1 ceapa1 gogosar1 telina1 pastarnac1 patrunjel radacina1 rosie1 dovlecel1 leg patrunjel frunze

Supa de cartofi cu pui

6-7 cartofi, jumatate de piept de pui, o lingura pasta de tomate, sare, piper, boia dulce, o ceapa, un ardei gras, un morcov

Supa de pui cu orez

1 piept de pui5 linguri orezdelikat1 morcov1 ardei1 ceapa mare si 1micapatrunjel

Bors de pui

1 + 1/2 piept de pui2 ardei rosii2 ardei verzi2 cepe mari1 dovlecel mediu1 tulpina de praz medie2 rosii mari

Supa de pui

Ingrediente2 Morcovipiper2 CepePastarnac 2 buc.patrunjel 1 legaturatelina 1 buc.pulpe superioare de pui 4 buc.cartofi 4 buc.delikat

Ciorbă rădăuțeană de pui după rețeta originală

Descoperă cum să prepari o ciorbă rădăuțeană de pui ca la carte! Urmează rețeta originală, de la alegerea ingredientelor până la modul corect de a fierbe. Gust autentic garantat!

Laksa De Pui

O supa sanatoasa, cu un continut scazut de calorii. Poate fi facuta la fel de bine cu creveti in loc de pui.

Ciorbica de pastai

Pastai, cartofi, telina, ceapa, morcov, supa sau apa, rosii, ulei, sare, verdeata tocata

Supă de pui cu tăiței de casă

Una dintre cele mai bune supe pe care le puteți prepara este cea de pasăre cu tăiței de casă. Este foarte gustoasă, aromată, sănătoasă și este remediul perfect pentru răceală. Supa cu tăiței se face foarte ușor, iar pentru un gust desăvârșit, folosiți tăiței făcuți în casă. Este important ca, dacă folosiți tăiței proaspeți, să îi adăugați în supă înainte de servire. Altfel vor absorbi foarte multă apă și se vor umfla. Tăițeii de casă pot fi făcuți în cantitate mare și lăsați la uscat, după care îi puteți păstra într-un recipient care să-i ferească de umezeală și folosi ulterior. 

Ciorba de post

1kg cartofi150g ceapa100g morcovi50g patrunjel radacina30g pasta de tomate750ml bors1 legatura leustean verdesare dupa gust

Bors ardelenesc de pui cu smantana

spate de pui, aripioare, 1 ceapa potrivita, 1 galeata smantana, 1 cutie rosii, 1 cartof mare, 1 kg bors, 3 morcovi, delikat, sare, cimbru, piper, patrunjel, fidea, 3 oua, optional si 100gr orez

Supa de aripioare de pui

6 aripioare de pui2 morcovio radacina de patrunjelo ceapa3 cartofi3-4 linguri de ulei2 l de apasare, piper (dupa gust)patrunjel verde

Bors de gogonele

600 gr gogonele3-4 cartofi3-4 morcovi2 cepe1 sfecla rosie frunze de telinaleusteansare, piper, ulei

Zama ardeleneasca de os afumat cu tarhon

scarita afumata,ceapa, morcovi, patrunjel, telina, orez, tarhon, galbenus de ou, smantana.

Tinola de pui - supa miraculoasa

Este un preparat pe care filipinezii il fac ca remediu pentru durerile articulare.

Supă grecească de pui cu lămâie

Există multe feluri de a face supă de pui, iar una dintre cele mai gustoase rețete este cea de supă de pui cu lămâie și ou, după rețeta grecească. Este diferită de ce știm noi sub denumirea de supă a la grec, pentru că nu conține deloc smântână.  Supa de pui cu lămâie este excelentă, mai ales în sezonul rece, pentru că vă ajută să țineți la distanță răceala și este un remediu natural menaipomenit împotriva acesteia. 

Supă de pui cu găluște - secretul pentru găluște pufoase

Aromată, gustoasă și parfumată cu pătrunjel proaspăt, supa de pui cu găluște ne aduce aminte de mâncărurile pe care ni le făceau mama sau bunica, în copilărie.

Supă concentrată de pui. 3 rețete simple pe care trebuie să le încerci

Ce este supa concentrată de pui, cum se prepară și care este cel mai bun și rapid mod de a prepara. Află cât de ușor este să faci supă concentrată de pui în casă.

Supa Enchilada de pui

O supa aromata, servita cu branza Cheddar rasa si tortilla.

Ciorba de salata ca la Brasov

4 buc. salata, cateva bucatele de slanina, 500 g iaurt, 200 g smantana4 oua, 2 linguri faina, usturoi, marar

Supă de cartofi cu carne de pui

Supa de cartofi și carne de pui este foarte hrănitoare și gustoasă. Vezi ingredientele și modul de preparare al acestei supe din Banat.

Bors de afumatura

600 gr. costita afumata (scarita) 3-4 cartofi 3 cepe mici 700 ml smantana 2-3 linguri zarzavat pentru ciorbe 1 legatura patrunjel verde fidea, sare de lamaie

Supa Chinezeasca Cu Pui Si Porumb

Aceasta supa se poate prepara cu orice fel de carne vrei si este gata foarte repede.

Supa cremoasa de pui cu orez salbatic

O supa cremoasa e tot ce iti trebuie in zilele racoroase.

Supă thai cu pui și ciuperci

Dacă v-ați plictisit de ciorbele clasice, românești, și vreți să dați o notă originală și exotică felului de mâncare, puteți pregăti o supă thai, delicioasă și aromată, cu ciuperci și condimente.  Ingredientul care stă la baza supelor thai este laptele de cocos. Și, bineînțeles, să nu uităm ghimbirul și condimentele specifice bucătăriei asiatice. Această supă nu seamănă deloc la gust cu ciorbele românești, cu care am crescut fiecare dintre noi. Nu există cale de mijloc în ceea ce privește supa thai: părerile sunt împărțite, așadar ori îți place, ori nu-ți place. Rețeta pe care v-o propunem astăzi merită încercată dacă aveți la îndemână carne de pui și vreți să îi dați un gust deosebit. 

Supă mexicană de pui

Supa de pui este un remediu internațional pentru răceală, în orice bucătărie a lumii ne-am duce. E drept că diferă modul de preparare, ingredientele și aroma, de la o bucătărie internațională la alta.  Astăzi vă propunem o altfel de supă de pui, în stil mexican, delicioasă și aromată. Gustul și modul de preparare diferă de supa cu care noi suntem obișnuiți, dar dacă vă plac preparatele exotice, merită să o încercați. Este o supă care se servește cu avocado și tortilla, simplă dar sofisticată în același timp. 

Bors de perisoare de pui

jumatate piept de pui 2 cepe 2 morcovi o mana de fasole pastai 2 radacini patrunjel 1 ardeii gras marar, patrunjel sare, piper dupa gust 250 ml bors 4 linguri cu varf de faina 1 lingura gris 1 lingura ulei 1 lingura pasta tomate