Dovlecei pane cu garnitura

Dovlecei pane cu garnitura retete: cum gatesti dovlecei pane cu garnitura si cele mai gustoase retete de ciuperci pane cu garnitura, dovlecei pane grecesti, mancare de dovlecei cu smantana, dovlecei prajiti grecesti, ciorba de dovlecei a la grec, zucchini pane, garnitura pentru somon, ciuperci pane umplute, oua umplute pane, garnitura de conopida.

dovlecei pane cu sos de usturoi

2 dovlecei 3 oua faina 6-8 catei de usturoi 200 g smantana sare piper

Dovlecei pane la airfryer. Crocanți, gustoși și sănătoși

Descoperă rețeta perfectă pentru dovlecei pane la Airfryer! Crocanți la exterior, suculenți la interior, gata în doar 15 minute. O gustare ușoară și sănătoasă, ideală pentru întreaga familie.

Dovlecei pane cu salata verde

2 dovlecei de marime medie 3 oua sare,piper(am pus piper cu lam^aie,fff bun) salata verde 2 rosii,ceapa verde si usturoi verde,marar ulei pt prajit ulei de masline pentru salata 150 gr.cascaval ras (optional) faina

Pui pane cu morcov ras si garnitura

1 pui fiert portionat 1 morcov ras 4 linguri faina 4 linguri pesmet 3 oua condimente: sare piper paprika chili usturoi granulat condimente pentru friptura 100 ml ulei pentru garnitura: 2 morcovi 1 cartof 1 ceapa cateva frunze de spanac sau loboda cateva frunze de patrunjel pentru garnisit 2-3 linguri ulei

Dovlecel pane delicios

3 dovlecei 3 oua 200 ml bere sare piper patrunjel faina ulei

Dovlecei pane cu sos de rosii

1 dovlecel mare, sare piper 3 oua pesmet 2 rosii patrunjel verde usturoi ulei.

Conopida pane cu garnitura de piure de cartofi

Pentru conopida pane1 conopidă nu prea mare 1 vârf de linguriţă de sare, 1 vârf de linguriţă de piper, 1 lingura de mustar, 4 linguri de făină 50 ml uleiPentru piure6 cartofi nu prea mari, 3 linguri ulei de măsline,

Dovlecel pane/Castraveti pane

2 dovlecei 4oua 3 castraveti 200gr faina 100gr faina de malai 100gr pesmet 50gr susan piper sare ulei

Dovlecei pane de post, la cuptor sau prăjiți în tigaie

Dovleceii pane de post sunt o gustare sau o garnitură delicioasă. Copți în cuptor sau prăjiți în tigaie se prepară în foarte puțin timp și sunt plini de savoare.

Dovlecei Pane Cu Prosciuto Si Mozzarella

Un fel principal demn de cele mai sofisticate restaurante.

telina pane

o radacina de telina ou,faina.pesmet ptr pane sare,

Dovlecei Pane In Stil Grecesc, Cu Tzatziki

Acesti dovlecei crocanti, cu sos delicios cu iaurt, merg perfect pe post de starter pentru mesele in familie.

Dovlecel pane în stil grecesc (Kolokythakia tiganita)

Rețetele cu dovlecel sunt printre cele mai fresh pe care le puteți prepara vara. Este o legumă deloc pretențioasă, care se gătește repede și care poate fi savurată într-o mulțime de feluri.  Dacă aici am vorbit despre dovlecelul pane clasic, cu crustă de făină, ou și pesmet, astăzi vă propunem o variantă mult mai simplă, inspirată din bucătăria grecească, de dovlecei crocanți, tăvăliți doar prin făină.  În rețeta originală, acești dovlecei se numesc Kolokythakia tiganita și sub această denumire îi puteți găsi în meniurile restaurantelor și tavernelor grecești. 

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

2 dovlecei potriviti 500g carne de porc 3-4 fire ceapa verde 1 legatura marar 1 ou sare piper macinat Mai avem nevoie ulei pentru prajit faina 2 oua mici

Peste la gratar cu garnitura de dovlecei

Ingredientele pentru peste:2 fileuri mari de pangasius (poate fi orice peste)zeama de la o lamaie ; 2-3 linguri ulei ;condimente pentru peste ; sare, piper, chiliIngrediente pentru dovleci• 6-8 dovlecei• 6-7 linguri ulei de măsline• 1-2 lămâi• 5 căţei de usturoi• sare• piper

Pui pane (dajaj pane)

carne de puio ceapao lamaie2 ouafainapesmetsare,piper1.2 lingurita scortisoara

Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez

Avem nevoie de: 1. 1.250 kg dovlecei zucchini foarte mici ( cca 20 de bucati) 2. Pentru umplutura -500gm carne de vita macinata - 1 ceapa mare taiata marunt -1/2 cana seminte de pin -5 linguri ulei -1 lingurita sare -2 lingurite condiment mixt: piper cuisoare,coriandru,cardamom,scortisoara nucsoara,foi de dafin,ghimbir 3.Pentru supa de iaurt Varianta 1 Supa de iaurt solid "Jameed" -2 bulgari de iaurt solid ( este si sarat deci nu trebuie adaugata sare) -apa fiarta dupa gust( cat dorim supa de sarata) Varianta 2 Supa de iaurt proaspat -4 c~ani de iaurt -2 c~ani de ap~a -2-3 lingurite de fain~a sau amidon de porumb - 6 catei de usturoi -2 linguri ulei -frunza de patrunjel verde 4. Garnitura de orez -3 pahare orez -3/4 pahar taitei marunti -5 linguri ulei -4 pahare apa -1 1/2 lingurita sare

Flori De Dovlecel Pane

In aceasta reteta, florile de dovlecel sunt crocante la exterior, cremoase si suculente in mijloc, intr-un cuvant speciale.

Pui la plaja

Ingrediente-pulpe de pui-3 dovlecei-3 cepe-6 ardei(rosu,galben etc)-4 rosii-2 ardei iuti, cimbru, usturoi, piper, sare,-amestec indian pentru carnita,-ulei de masline-orez si sofran pentru garnitura

Flori De Dovlecel Pane Cu Carne La Gratar

10 flori de dovlecei 100 g faina 2 oua 200 ml bere bruna 1 l ulei pentru prajit sare si piper negru proaspat macinat orice fel de carne, taiata felii de cam 1 cm

Halloumi prăjită - un deliciu unic. Preparare și trucuri utile

Halloumi prăjită la tigaie este un deliciu unic. Cu un gust specific și intens, se servește cel mai bine caldă.

Rulou de peste cu garnitura de legume

4 fileuri de pangasius, 100 g ciuperci, 50 g cascaval 8 fisii de ardei copt. Pentru garnitura: 4-5 cartofi, 1-2 morcovi mazare.

Salata de dovlecei

6 dovlecei 1 lingura maioneza 1 ceapa taiata fin sare

Cartofi cu legume la cuptor - o garnitură simplă și delicioasă

Descoperă cum să faci cartofi cu legume la cuptor! O rețetă ușoară și sănătoasă, perfectă pentru orice ocazie.

Salata de cruditati cu surimi pane

Salata verde Ridichi Rosii Ceapa verde Praz Ardei kapia Castravete masline Branza telemea Surimi pane Dresing Mustar Zeama de lamiae Ulei din samburi de struguri

Dovlecei în sos de roșii la borcan

Dovleceii se păstrează foarte bine la borcan, peste iarnă. Este o metodă foarte bună de a-i conserva, alături de congelare, dacă vreți să îi aveți la îndemână în orice moment.  Dovleceii pot fi puși la borcan în sos de roșii sau simpli, cu apă și sare. Astăzi vă prezentăm varianta cu sos de roșii. Se păstrează bine în cămară sau în beci și îi puteți transforma rapid într-o mâncare sau tocăniță. 

Chec aperitiv cu dovlecei

Checul aperitiv este o idee nemaipomenită de preparat atunci când aveți musafiri, pe post de mic dejun sau gustare sau chiar de luat la pachet la serviciu sau la școală. Varianta de chec sărat se poate face cu orice ingrediente: șuncă, măsline, cașcaval, dar astăzi vă prezentăm o rețetă simplă și delicioasă de chec cu dovlecei. 

Dovlecei la placa

3 dovlecei sare.

Salată de vinete și dovlecei cu maioneză

Există o mulțime de feluri de a prepara salata de vinete: cu sau fără maioneză, în varianta arăbească, simplă sau cu ceapă etc. Dar ce spuneți de o salată de vinete combinată cu dovlecel? Încă mai găsim vinete în piață și în grădină, așa că ne mai putem bucura ceva vreme de aroma lor proaspăt coaptă. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una extrem de simplă, fresh, ieftină și delicioasă. Puteți omite maioneza dacă țineți post sau dacă nu vă place. De asemenea, o puteți prepara în orice perioadă a anului, și cu vinete coapte, de la congelator. 

Chifteluțe din dovlecei - de post

Chifteluțele din dovlecei sunt cele mai gustoase chifteluțe de post pe care le puteți încerca și vă asigurăm că o să vă placă atât de mult, încât veți vrea să le faceți și când nu veți mai ține post.

Dovlecei pane - rețeta simplă și delicioasă

Dovleceii pane în crustă de pesmet crocant sunt irezistibili. Nu vă puteți opri niciodată doar la unul singur, mai ales atunci când îi serviți cu un delicios sos de usturoi.

Salată de dovlecei cu maioneză și usturoi

Dacă vă place salata de vinete, trebuie să o încercați și pe cea de dovlecei. Se face ușor, este delicioasă și este o alegere nemaipomenită, mai ales vara, pentru a fi savurată alături de pâine și roșii proaspete.

Dovlecei cu maioneza

-1kg dovlecei -1 legatura de marar -2 oua -1 lingura de mustar -ulei -1/2 lamaie

Snitele de dovlecei

2 dovlecei,4 oua,7-8 linguri faina,300 ml ulei,sare

Mini Cascaval Pané cu salata de vara

4 rosii de marime medie, bine coaptecateva frunze de salata proaspatao jumatate de legatură de patrunjelo lingură de ulei de maslinezeama de la o jumătate de lamâieo cutie de Delaco Mini Cascaval pané.

Sufleu de dovlecei a la Mihaela

3 dovlecei mari, 150 g branza, 300 ml lapte, 100 g unt, 3 oua, sare, piper.

Pastai pane cu mujdei

Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa

Salata rapida de dovlecei

1-2 dovlecei mari 2 oua ulei usturoi(dupa gust) 2-3 linguri de mustar sare, patrunjel verde tocat

Sufleu de dovlecei

dovleceibranza (cas)2 oua2 linguri smantanasarepiperulei1 lingura faina

Dovlecei umpluți cu carne tocată, în stil arăbesc

Dovleceii sunt o legumă foarte versatilă și pot fi integrați într-o mulțime de rețete. Astăzi însă vă propunem o rețetă arăbească de dovlecei umpluți cu carne tocată, rumeniți la cuptor și serviți cu iaurt.  Rețeta este una simplă, iar dacă știți să faceți ardei umpluți sau vinete umplute, cu siguranță vă va ieși perfect și această rețetă. Nu aveți nevoie decât de câteva condimente în plus, pentru a da o aromă orientală preparatului. 

Pui Umplut Cu Garnitura Si Sos

piept de pui, branza Gouda (in loc de cascaval), branza Feta, smantana, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura

Rulou din dovlecei

500 gr dovlecei 4 oua 10 felii sunca 250 gr crema branza 2 linguri parmezan ras sare piper

Pancakes de cartofi cu dovlecei

Pancakes-urile de legume sunt foarte ușor de făcut, sunt delicioase și rapide, potrivite pentru orice ocazie. Atunci când aveți poftă de ceva asemănător cu chifteluțele de legume, dar vreți să le dați un alt aspect, aceste pancakes cu cartof și dovlecel sunt ideale. Le puteți face din orice legume sau combinație de legume vă place, atât timp cât sunt legume care se gătesc cam în același timp.

Crema de dovlecei

1kg dovlecei 1 ceapa 1 lingura de ulei de masline sare piper 1 cana cu apa

Tocăniță de dovlecei simplă și rapidă

Tocănițele, aceste mâncăruri tradiționale, ieftine și ușor de preparat, sunt întotdeauna o alegere sănătoasă pentru un prânz sau o cină acasă. Puteți face tocăniță din (aproape) orice legumă sau combinații de legume, cu sau fără carne, în funcție de gustul și preferințele fiecăruia. Astăzi vă propunem o tocăniță de dovlecei, dar puteți folosi și zucchini.

Ficatei de pui cu garnitura de orez

400 g ficatei de pui 3 linguri ulei de masline piper,sare Garnitura: 100 g orez- Unkle Ben la pungutza 50 g unt sare,piper

Bărcuțe din dovlecei cu chifteluțe marinate și mozzarella

Atunci când nu mai știi ce să gătești, combinațiile inedite de alimente te salvează întotdeauna din încurcătură. De exemplu, v-ați gândit vreodată să combinați dovlecei sau zucchini cu chifteluțe și să gratinați totul la cuptor? Bărcuțele din dovlecei cu chifteluțe marinate pe care vi le propunem astăzi sunt o rețetă simplă și de efect, pe care o puteți prepara pentru o masă rapidă. O puteți face și dacă v-au rămas chifteluțe marinate din ziua precedentă, dar vreți să le dați o nouă interpretare. Puteți folosi dovlecei obișnuiți sau zucchini. De asemenea, chifteluțele le puteți face din carne de vită, porc sau curcan. 

Tartă cu brânză de capră și dovlecei

Tartele sărate sunt o idee nemaipomenită atunci când vreți să preparați ceva delicios, pe post de aperitiv sau masă în sine. Pornind de la un aluat sărat de tartă, puteți improviza și le puteți umple cu orice fel de legume, brânzeturi sau combinații dintre cele două. Astăzi vă propunem o rețetă de tartă cu brânză de capră și dovlecel (sau zucchini), ușor de făcut și mai ales de savurat în zilele de vară. Nu aveți nevoie de multe ingrediente, dar veți obține o tartă delicioasă, al cărei gust vă va cuceri. 

Chipsuri De Dovlecei

Inlocuieste chipsurile de cartofi cu o varianta mai sanatoasa, pentru o gustare rapida si usoara