Lichior de cafea ness

Lichior de cafea ness retete: cum gatesti lichior de cafea ness si cele mai gustoase retete de lichior de ness, lichior de pere, prajitura cu lichior de oua, prajitura opera migdale cioco cafea, prajitura cu cafea si mascarpone, prajitura victoria cu cafea si nuci, prajitura cu foi caramel si crema de ness, prajitura cu ness si biscuiti, tort de bezea cu crema de ness, prajituri de post cu crema de ness.

Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea

1. Blat de ciocolata: 100 gr. ciocolata amaruie (sau cu lapte daca vreti ca blatul sa iasa mai dulce), 60 gr fulgi de porumb (eu am pus Nestle Cini Minies), 20 gr. boabe de cafea tocate.2. Pandispanul: 100. gr martipan, 6 oua, 175 gr. zahar, 40 gr. cacao20 gr. faina.3. Crema: 2 plicuri cu gelatina (20 gr.), 6 oua, 250 gr. zahar, 15. gr cafea instant (ness), 200 ml. frisca, 500 gr. mascarpone 50 ml lichior de cafea.4. Bezeaua: 5 gr. gelatina, 5 albusuri, 100 gr. zahar, 25 gr. migdale prajite si macinate, 10 gr. cafea instant aka ness, 125 gr. zahar pudra.Boabe de cafea pt decor, cicolata razuita.

Paves de Bruxelles (prajitura blegiana)

1 pachet de biscuiti "Petit Beurre” (sunt cam 20 de biscuiti in pachet),250g de unt nesarat,2 cani de cafea tare sau lichior Amaretto (sau ambele combinate),1 cana zahar pudra pentru crema (se pune mai mult sau mai putin dupa gust),2 lingurite cacao sau ness (eu am pus ness)

Lichior de ness făcut în casă

Lichior de ness (cafea instant) se pregătește ușor, repede, din doar câteva ingrediente ce se găsesc ușor în magazine, pe multe dintre ele fiind posibil să le aveți deja în bucătărie.

Mousse Cu Lichior De Ciocolata Si Capsuni

Un mousse de ciocolata decadent care ii va face pe invitatii tai sa-si linga linguritele.

Castagnole Cu Lichior De Cafea

Daca esti un fan al gogosilor, atunci trebuie sa incerci aceasta reteta.

Tiramisu cu martini

Nu ai nevoie de cine stie ce indemanare pentru a prepara acest desert fin.

Spuma de ciocolata cu cafea

200 g ciocolata amaruie, 2 linguri lichior de cafea, 3 oua foarte proaspete, 3 linguri cafea preparata, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura unt.

Sarlota de cafea cu ciocolata

Pentru 4 portii: 8 piscoturi pentru sampanie, 50 ml cafea tare, 1 lingura lichior de cafea, 1 lingura cafea instant, 1 plic sarlota de ciocolata de la Dr. Oetker, 300 ml lapte rece de la frigider, 10 boabe de cafea. Mai avem nevoie de: 4 cupe.

Tort de frisca si ness

1 kg piscoturi sampanie 1 kg frisca vegetala 6 lingurite de ness 150 ml vermut alb 300 gr cafea 100 gr zahar vanilie.

Chec cu ness si cardamom

Pentru blat:4 albusuri8 linguri zahar2 linguri cacaoo lingurita ness2 linguri cafea preparataun varf de cutit cu praf de cardamomo jumatate lingurita praf de copt6 linguri faina2-3 linguri cu alune, fara sare, maruntitePentru glazura:4 galbenusuri5 linguri zahar farin2 linguri cacaoo lingurita ness

Lichior de cafea

-100 g cafea macinata -200 ml alcool(se poate votka) -1/2 baton de vanilie -0,500 ml lapte -200-250 g zahar

Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

150 g unt 200 g zahar 4 oua 30 ml cafea tare (espresso) 1/2 lingurita esenta de cafea 150 g faina 30 g amidon 30 g praf de cacao neagra 30 g nuca macinata 1 lingurita ness 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 2 linguri cipsuri de ciocolata

Fara Sarutul De Noapte Buna

60 ml whisky de secara 30 ml aperol 30 ml lichior Amaro 8 ml lichior Chartreuse verde 2 picaturi bitter de cafea (se poate folosi si rom)

Kanuga

BLAT:150g unt200 g zahar2 linguri cacao2 linguri cafea macinata3 linguri cafea preparata2 lingurite nesso esenta de vanilie ( sau migdale)3 ouao lingurita praf de copt3 linguri fainaDECOR:friscamigdale sau ciocolata rasa

Cheesecake Cappuccino

Aceasta reteta devine desertul favorit de indata ce este gustat. Cel mai bun este cel facut cu o zi inainte de servire.

Prajitura cu ness

Pentru pandispan: 5 oua 5 linguri de zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 pahar cu ulei 1 lingurita cu varf de praf de copt 5 linguri de faina 1 lingurita cacao. Pentru bezea: Albusurile de la alte 3 oua Sirop din 4 linguri zahar + 40 ml apa. Pentru crema de unt: 3 galbenusuri 1 pachet de unt 80% grasime (200 g) Sirop din 3 linguri de zahar + 30 ml apa 2 linguri de cacao 1 lingurita ness (sau cafea solubila) 1 lingurita cafea.

Cremă de mascarpone cu frișcă și cafea

O cremă de mascarpone cu frișcă, fină, pufoasă, se potrivește excelent în aproape orice desert. Este o cremă aproape universală și o puteți folosi de la clasicul tiramisu până la deserturi cu fructe și orice desert cu bază de pișcoturi sau biscuiți.  Crema pe care v-o propunem astăzi este una clasică de mascarpone cu frișcă, dar înnobilată cu un strop de cafea. Se potrivește perfect la tiramisu și nu numai. Dulceața cremei se combină perfect cu aroma puternică a cafelei și îi dă o savoare aparte. 

Briose cu cafea si alune

•3 oua •150 g zahar •100 g unt •100 ml smantana •esenta de rom •1 lingurita ness •2 linguri cafea macinata •3 lingurite cacao •2 linguri alune macinate fin •1 praf de copt •200 g faina Pentru decor: •100 g alune fara sare •50 g ciocolata

Tort de ness

Blat:6 oua250 g zahar1 praf de copt10 linguri apa300 g fainaCrema de cafea:10 galbenusuri500 g unt200 g zahar pudra3 pachetele de ness(80 g unul)2 linguri rase de cafea1 esenta de romputina ciocolata rasa pentru ornament

Instant coffee

1 plic ness afe 3in 1 150 ml apa 10 g picaturi coniac 10 g cafea macinata

Delicia de cafea cu frisc~a si cirese ^imb~atate cu Angelli

400 g cirese 3 linguri de zah~ar 1+1/2 gelatin~a Dr. Oetker sau 9 foi de gelain~a incolore 400 ml. sm^ant^an~a pt. b~atut 150 ml lapte condensat 50 ml de Angelli sau lichior de cirese visinat~a 1 lingurit~a( de cafea) de esent~a vanilie 1 blat din comert sau blat de cafea* *Pentru blat de cafea: 6 ou~a 200 zah~ar 5 linguri mari de cafea tare c~aldut~a 200g f~ain~a 1 lingurit~a ( de ceai) cu praf de copt 20 g cacao. Decor: cirese scortisoar~a si physal'is

Cocktail italian

25 ml cafea espresso foarte rece, ciocolata rasa , 25 ml lichior de cafea, 25 ml rom, 25 ml sirop de zahar, 25 ml frisca lichida si 25 ml lapte.

Mocha cu scortisoara

0,5 Litru lapte 1 bat de scortisoara 2 linguri de cacao 1 1/2 lingura zahar cafea Ness dupa gust

Tort dalmatian cu ness

Pentru blat7 oua7 linguri zahar6 linguri faina2 linguri cacao neagra1 praf de sarePentru crema250 ml frisca lichida250 ml iaurt mai gras3 pliculete gelatina4 lingurite ness4 oua300 g zaharPentru însiropat500 ml cafea1 fiola esenta de romPentru decor250 ml frisca lichida50 g bombonele decorative50 ciocolata

Inimioare, fursecuri aromate

ALUAT:2 plicuri zahar vanilat250 gr. faina100 gr.zahar30g.ciocolata amaruie rasa1 pliculet cafea instant/ness2 lingurite cacao1 varf lingurita de scortisoara1 ou125 gr.unt2 linguritze lichior de capsuniBEZEA:1 albus60 gr.zaharcaise uscate1 plic cafea instant.nesscacao(optional pt decor)

Prajitura cu foi de zahar ars si crema de cafea de post

Pentru foile de zahar ars:2 cani cu zahar tos {cana de aceea pt. cacao cu lapte de 250ml.}1 cana cu apa fierbinte1 cana cu ulei2 lingurite bicrbonat de sodiu stinse cu suc de lamiiefaina cit cuprinde {aprox.800-1000g}Pentru Crema caramel cu cafea:800ml. apa rece300g. zahar tos100g. amidon alimentar2-3 lingurite nesscafea macinata dupa preferinta200g. margarina Rama 

Tort Cu Cafea Si Crema Tiramisu

Desertul perfect pentru iubitorii de cafea.

Prajitura cu ness si biscuiti

-biscuiti Picnic sau ceva biscuiti fragezi si micuti in jur 30 buc. -mi-au trebuit ultima data. Pentru crema:-lapte -o cana -8 linguri zahar-8 linguri faina 250 g unt-esenta vanilie*crema de ness:-3 sau 4 linguri ness-3 sau 4 linguri zahar

Ness spuma cu apa minerala

2 pliculete ness 2 lingurite zahar 150gr apa minerala

Lichior de casa Sheridan

2 lingurite de cafea 2 pahare vodka ori wiski 4 galbenusuri de oua jumatate pahar de zahar 1 pachet zahar vanilat

Prajitura marmorata

200 ml ulei 200 g zahar pudra 100 ml lapte 300 g faina 2 linguri cacao 3 oua 1 lingurita praf de copt cateva picaturi esenta de vanilie 1 lingurita cafea ness miere pentru servit

Prajitura Taoko

300 g piscoturi (sau 1 + &frac12 pachet) 200 ml cafea preparata (slaba) sau inka 350 ml frisca lichida (150 in crema + restul ornat) Cateva capsuni pentru crema de vanilie avem nevoie de: galbenusurile de la 2 oua (albusurile se pot folosi pentru alta prajitura) 3 linguri de zahar 250 ml de lapte 2 linguri de faina 1 lingurita de zahar vanilat Bourbon 50 g unt 1 lingurita cafea macinata (sau ness) sau inka.

Briose cu Finetti si ness

* 75 g unt * 120 ml lapte * 300 g faina * 100 g zahar * 100 g finetti * 1 praf de copt * 2 oua * 1 lingurita de ness * 2 linguri nuca tocata grosier(optional)

Tiramisu Cu Cirese

250g branza 200g zahar praf 1 pahar smantana ½ lichior de cafea 30 bucati de piscot de sampanie 1 sticluta de cirese cristalizate 2 dl gem de visine

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Tort cu aroma de cafea

Pentru blat 200 g unt 6 oua 6 linguri nuca macinata 200g zahar pudra 125 g faina un praf de sare cacao Pentru crema de cafea: 2 plicuri cafea instant 200 g branza mascarpone 200 g frisca o lingurita esenta de cafea de la Dr Oetker 4 albusuri 200 g zahar 100 g boabe de cafea 300 g alune macinate si coapte Pt siropul de cafea: 200 ml apa 5 linguri cafea 6 linguri de zahar coaja de la o lamaie Pt decor ciocolata topitafrisca lichida floricele decor

Tort festiv de nuci

Pentru blatul de tort:1 pastaie de vanilie, 200 gr unt, 3 oua, 150 gr miere, 150 gr faina, 2 lingurite praf de copt, 150 gr nuci, 100 ml lichior-crema de whiskyPentru crema si ornat:100 gr ciocolata alba, 2 linguri pudra de cafea instant, 500 ml frisca, 3-4 linguri lichior-crema de whisly, , 3-4 linguri nuci macinatePentru batoanele de susan:100g zahar, un cub de unt, seminte de susan

Tiramisu Gateau

Desertul traditional italian, sub forma unui tort fin si sofisticat.

Tort Tiramisu Cu Ciocolata

Pentru blat 200 gr unt la temperatura camerei 250 gr zahar 6 oua separate 210 gr faina 40 gr praf de cappuccino 1 1/2 plic praf de copt 50 gr ciocolata cu rom topita 25 ml cafea Pentru crema 100 ml cafea 50 ml lichior de ciocolata 250 gr mascarpone 500 ml frisca lichida 2 pliculete zahar vanilat Bourbon 50 gr ciocolata cu rom taiata bucatele

Prajitura cu mousse de caramel si ness

blat: 3 oua 100 g zahar,&nbsp 15 ml apa,15 ml ulei 10 g cacao 4 linguri faina mousse: 100 g zahar 2 linguri apa 500 ml frisca lichida 2 g ness 2 galbenusuri 5 g gelatina.

Tort cu truffle creme si mousse de cafea

Pentru blatul de cacao: 4 oua, 4 linguri cu zahar, jumatate de pliculet de praf de copt, 6 linguri cu lapte, 3 linguri cu cacao, 3 linguri cu varf de faina, putina esenta de vaniliePentru truffle creme: 200 g unt sau margarina la temperatura camerei, 2 linguri cu zahar pudra, 3 oua, 3 linguri cu zahar, 150 gr visine din visinata sau din compot,50 grame stafide inmuiate in esenta de rom, 150 gr miez de nuca macinat, 100 grame ciocolata razuita, 50 gr cacao, 150 gr frisca batuta Mousse de cafea: 3 oua, 100 g zahar, 250 ml lapte, 50 ml cafea concentrata, 10 gr gelatina, o mana de paiete de cioco alba,200 ml frisca, 25 ml lichior de cafea

Inghetata cu ness

8 oua 8 linguri de zahar 500. ml de smantana pentru frisca 2 linguri de ness 1 lingura de zahar 3 linguri de apa

Rulada fina cu ganache de cafea

pentru aluatul boabe de cafea:1/3 cup faina3 linguri amidon de porumb1/4 lingurita sare de lamaie2 linguri cacao2 oua1 galbenus1/2 cup zaharPentru ganache de cafea:240ml frisca lichida120g ciocolata cu cafea

Tort de bezea cu crema de vanilie si ness

4 oua300 ml lapte10 linguri zahar1 lingurita ness200 ml frisca lichidaun praf de sare2 linguri amidon1 lingura esenta de vanilie

Tort rulada Dora

Blat:250g miez de nuca, 125g zahar pudra, 1 ou, 2 linguri cacao, essenza romCrema de ness:3 galbenusuri, 3 linguri ness, 150g zahar pudra 200g unt dulceata de cirese (zmeura, caise, coacaze etc)

Briose cu cafea si stafide

3 cani faina2 lingurite mici (de cafea) cu bicarbonat de sodiu alimentar1 lingurita mica praf de copt2 cani cafea fiarta1 ½  cana zahar1 cana stafide½ cana unt2 lingurite mici (de cafea) scortisoara

Desert la pahar - capsuni

Pentru 4 pahare am folosit: 1. 150 gr biscuiti Petit Beurre 2. 250 gr de mascarpone 3. 1 lingura si separat alte 4 lingurit de zahar fin 4. 1 lingura jumatate de lichior de cafea 5. 300 gr capsuni

Prajitura cu foi caramel si crema de ness

Blat: 6 cescute de zahar, 2 oua, 2 lingurite bicarbonat, faina cat cuprinde.Crema: 800 g smantana, 3 cescute zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2-3 lingurite de ness.

Inghetata de cafea

1 kg lapte,400 g zahar,3 cescute cafea concentrata,300 g frisca,vanilie.

Prajitura de post cu crema de ness

300 gr zahar100 ml uleicoaja rasa de lamaie300 ml apazeama de lamaieo lingurita bicarbonat4 linguri gem acrisor2 pliculete zahat vanilinat600 gr faina300 gr nuci250 gr margarina150 gr zahar pudra4 lingurite de ness