Mancare la oala

Mancare la oala retete: cum gatesti mancare la oala si cele mai gustoase retete de sarmale in foi de varza murata in oala de lut, livrare la domiciliu mancare, mancare de conopida la cuptor, mancare de pui la cuptor, mancare livrare la domiciliu bucuresti, mancare mexicana, mancare peste, mancare cartofi, mancare rapida, mancare gatita.

Ciorba delicioasa de curcan cu taitei de casa

4 aripi superioare de curcan 2 morcovi mici 1 ardei 1 ceapa mare si 1 ceapa mica pentru la sfarsit o telina mica 1 legatura patrunjel 1 legatura leusten bors de casa dupa gust, eu adaug 500ml bors proaspat la o oala de 5l pasta tomate

Ciorba Cu Dovlecei De Post

Cantitatile de legume sunt in functie de oala, cantitatile de mai jos sunt pentru o oala de 5 l: -ardei verde si/sau rosu si/sau galben 1-2 bucati -ceapa 1 mare pentru ciorba la fiert si 1 medie la sfarsit - radacina de telina 1 jumate -albitura 1 bucata -morcovi 2 bucati -cartofi 4 medii -verdeata: patrunjel, leustean cate o legatura din fiecare -dovlecei 2-3 -bulion -bors - sare, ulei

Marmelada de pere

2 kg pere dulci50 g fructozaapa sa acopere perele in oala

Pui la oal~a- Frango no tacho

1 pui sau o g~ain~a mare 100 g bacon cuburi 1-2 chourico ( c^arnat) 1 ambalaj ciuperci Paris proaspete 1 praz sau 1 ceap~a mare 4-5 c~atei de usturoi piper sare boia dulce sofran indian cimbrisor foi de dafin 200 ml sm^ant^an~a pt. g~atit vin alb 3-4 rosii medi

Paine fantoma pentru Halloween

aluatul de pizza, cumparat de la magazin sau de casa ulei de masline sare

Pops de Branza

300 grame branza feta 1 lingura smantana rozmarin proaspat piper 1 ou 20 bastonase rezistente la copt aluat de foietaj

Pui rustic

1 pui - de preferat de tara, 2 cepe mari, 1 capat^ana usturoi, 500 ml suc de rosii, 1 lingura bulion ardei, sare, piper, oala de pam^ant.

Ciorba de gaina in oala sub presiune

1/2 gaina batrana de tara, 1 ceapa, 2 morcovi proaspeti, 1 telina potrivita, 1 ardei gras, 3 rosii, verdeata, 1 l bors, 2 linguri de orez.

Sarbusca bucovineana

1 litru de apa 1 oala de zer 1 radacina de patrunjel 6 cartofi 3 morcovi 3 cepe 1 mana de malai Gold Maya patrunjel verde marar verde sare ulei

Medalion de legume

300g broccoli 1 ceapa 15ml ulei 2 linguri de unt 60g mozzarella 120g cartofi 1 ou 2 linguri pesmet 2 linguri lapte sare, piper si alte condimente la alegere

Placinta de pui cu legume la oala

Pentru aluat:2 cup faina2 linguri arpagic tocat3/4 cup unt nesarat1 cup branza cheddar razuita2 gabenusuri6 linguri smantanaPentru umplutura:2 linguri unt nesarat1 lingura ulei450g piept de pui fara os, taiat bucatele1 telina taiata rondele2 morcovi medii, felii200g ciuperci1 ceapa medie3/4 cup mazare congelata

Mâncare de spanac cu sos bechamel

Piețele sunt pline de verdețuri și parcă e și păcat să nu profităm la maximum de ele. Dintre toate, spanacul este o idee excelentă și poate fi inclus într-o mulțime de rețete, de la salate, până la ciorbă, mâncare de spanac sau plăcinte.  Astăzi vă propunem o rețetă simplă, o mâncărică de spanac cu sos bechamel și usturoi, ușor de făcut și foarte gustoasă. O puteți savura ca garnitură, alături de o bucată de carne, sau simplă, ca fel de mâncare în sine. Puteți adăuga un ou ochi și câteva linguri de mămăligă și aveți o cină delicioasă și sănătoasă.   

Piept de pui la gratar cu piure de cartofi

1 piept de pui, ulei pentru uns, condimente pentru carnea de pui, 500 g cartofi, 30 g unt, o cescuta lapte, un praf de sare

Inimioare de oua

carnatiouaceapa verde(optionalsarepiperscobitori

Bostanel de Halloween

1 triunghi de branza topita 1 ardei verde putin morcov ras

Degete de vrajitoare in farfurie

5 morcovi 5 migdale un bol cu orez fiert sau crema de branza

Oua soricei

oua piper negru boabe cascaval

Supa de zarzavat cu galuste

500 gr morcovi,1 ceapa, 1 cartof,1/4 lingura nucsoara,cateva fire patrunjel,2-3 linguri ulei,1 ou, gris, sare

Sarmalute dobrogene in oala de lut

3 verze murate 1 kg carne amestec( porc,vita) 200g sunca afumata 5 linguri orez 3 cepe 4 linguri ulei 4 linguri bulion 1 lingurita de cimbru 1/2 lingurita de piper macinat 1/2 lingurita boia de ardei iute,sau 1 ardei iute 3 foi de dafin

Mini Cascaval Pané cu salata de vara

4 rosii de marime medie, bine coaptecateva frunze de salata proaspatao jumatate de legatură de patrunjelo lingură de ulei de maslinezeama de la o jumătate de lamâieo cutie de Delaco Mini Cascaval pané.

Pizza cu felii de paine

12 felii de paine la forma, 20 ml lapte, 500 gr de sunca, 1 cutie cu ciuperci, 200 gr de masline, 75 grame de margarina, 250 gr cascaval, 3 oua pasta de tomate 250 gr

Rulouri de pui pane la cuptor

2 bucati piept pui,1 ardei rosu(sau alte legume la alegere), branza feta, unt, faina, pesmet, 2 oua

Caracatita din crenvusti

un crenvusti un cutit ascutit apa ptr fiert sau ulei ptr prajit

Paine cu ou si lapte

2-3 oua, 3 felii de paine, putin lapte, ulei, putina sare

Supa Morcoveata

3-4 morcovi,2 cartofi,1 catel de usturoi,1 lingura de orez,1 lingura cu unt,sare

Masinuta de curse

1 felie de paine branza topita 1/2 ardei gras 4 rondele de morcov 2 masline 1fir de ceapa verde

Snitel de pui in aluat

1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua

Oita din branza topita

1 triunghi de branza topita 2 masline negre

Omleta cu cascaval in unt

2 oua, cascaval 40 g, unt 20 g, sare.

Rudolf, renul cu nasul rosu

un triunghi de branza topita 2 covrigei o maslina neagra o bucatica de rosie sau ardei rosu pentru nas

Sarmale în oală de lut - cea mai gustoasă rețetă

Sarmalele în vase de lut au mereu ceva în plus, o anumită frăgezime, suculență, o aromă mai adâncă și mai bine conturată.

Ficatei cu ciuperci

500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare

Pui copt in lapte

7 pulpe inferioare de pui 100 g unt sare, piper, oregano, busuioc sau alte condimente dupa gust 1 lamaie 350 ml lapte

Popsicle

2 portocale 1 lingurita miere(sucul de la fructele preferate)

Onigiri

1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare 1 foaie de nori pentru umplut: conserva de ton scursa de ulei

Cartofi noi cu smantana

1 kg cartofi noi, 500 gr smantana, o legatura marar, putina sare

Soricel de branzica

- branzica proaspata de vaci ( 100 gr) - 2 lingurite de unt - putina sare - marar sau patrunjel - o felie de paine - maslina - morcov

Morcovi in unt

3 morcovi, sare, 50 gr unt

Sandwich cu gainuse

O felie mare de franzela 3 triunghiuri de branza topita Hochland 2 felii de salam 2 felii de carnati mic,de grosimea crenvustiului morcov ras masline verzi

Mancare de fasole cu afumatura

Ciolan Kaizer afumatFasoleCeapaArdei gras rosu1 morcovMararFoi de dafinPiperPasta de tomate

Galuste cu urda si spanac

200gr urda2 oua200gr gris1 catel usturoi200gr spanac congelat

Mâncare de spanac la cuptor, cu brănză și cașcaval

Mâncarea de spanac la cuptor este deliciul tuturor iubitorilor de spanac! Spanac, cașcaval și o notă de nucșoară, este garnitura perfect sănătoasă pentru aproape orice masă.

Mancarica de cartofi pentru copii

5 cartofi 3 ciocanele de pui o lingurita de bulion putina sare

Ciorba delicioasa de legume

2 morcovi 2 dovlecei 1 legatura ceapa verde 1 legatura patrunjel proaspat 1 legatura leustean proaspat o jumatate de telina o jumatate de ardei rosu si o jumatate de ardei verde 1 ceapa uscata medie si 1 ceapa uscata mica pentru la sfarsit 2 cartofi medii bors proaspat de casa rosii pasate sau pasta de tomate

Mancare De Ardei Capia Copti

La borcan se pot pastra astfel: Se preincalzesc borcanele,se toarna mancarea si deasupra se toarna cateva picaturi de ulei.Se leaga bine borcanele si se mai fierb in bain marie 20-25 min.Daca doriti puteti pune si conservant ,daca locul de depozitare este mai caldut. O puteti servi si ca mancare de post si garnitura la preparate din carne,peste. ardei capia 1-2 cepe 1 morcov pasta de tomate sau suc de rosii 2-3 lingurite miere de albine in functie de cantitate si gust ardei iute verde si rosu sare,piper,tarhon,cimbru,foi dafin

Biscuiti cu branza pentru Halloween

125 g crema de branza4 cesti faina plus 3 linguri3 linguri amidon de porumb3 linguri de unt nesaratpipersare

Omleta cu branzica de vaci

2 oua, 50 gr unt, 50 gr branza proaspata de vaci, sare