Mancare rece de limba de vita

Mancare rece de limba de vita retete: cum gatesti mancare rece de limba de vita si cele mai gustoase retete de mancare rece de limba, mancare de praz cu masline si limba, mancare chinezeasca retete vita, glazura de ciocolata la rece, limba cu sos remoulade, limba cu maioneza si hrean, ciorba de vita, gulas de vita, fleica de vita, coada de vita inabusita.

Limbă de porc (mâncare rece) cu ceapa şi măsline

Limba de porc rece cu ceapă și măsline este un aperitiv clasic românesc. Combinația de texturi și arome – limba fragedă, ceapa dulceagă și măslinele sărate – este pur și simplu delicioasă.

Limba de vita cu mazare

1 limba de vita 600g mazare 1 ceapa medie 1 conserva de rosii(400g) 3 catai usturoi 6 linguri ulei de masline 2 foi dafin sos picant dupa gust(optional) sare si piper

Limba de porc rasol cu hrean

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Ex.3 buc limba de porc o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina se pun la fiert pentru gust sare,piper,cimbru De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Mancare de limba cu masline

1 bucata limba de minzat 1 ceapa mare 1 l suc de rosii 2 linguri de faina 150 ml vin alb 200 g masline negre ulei sare piper foi de dafin

Mancare rece

Carne (de porc, de iepure, de vanat, limba)ceapa (multa, peste un kilogram la nici 200g de carne am pus),masline,suc de rosii (pasta de tomate, bulion),vin alb sec,piper boabe,o foaie-doua de dafinsare.

Limba cu sos Remoulade

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider. Se serveste la preparate din oua,peste,limba,sandwich-uri. Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate. Am folosit 3 bucati mari limba de porc(1,300 kg) Pentru sos: 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust sare dupa gust otet dupa gust

Limba cu masline

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. De aceasta data am folosit 3 buc.limba de porc cca 800g o ceapa 1/2 morcov,o felie telina suc de rosii,pasta de tomate sau bulion un pahar de vin alb 300 g masline o lamaie curatata de coaja si taiata felii subtiri sare, macinat,ienibahar macinat,3-4 cuisoare,foi de dafin,boabe de piper, de coriandru dupa gust un varf de lingurita miere de albine sau zahar o lingurita de ulei de masline

Cighir in prapur

ficat de porc - 800 gr un rinichi de vită o inimă de vită o limbă de vită o splină 3 ouă fierte tare 1 ou crud 100 gr smântână o ceapă potrivită sare, delikat, condiment pt drob Fuchs pătrunjel proaspăt tocat prapur

Mâncare de limbă cu praz și măsline

Descoperă rețeta tradițională românească de mâncare de limbă cu praz și măsline. Ușor de preparat, cu ingrediente simple și un gust delicios. Perfectă pentru o masă în familie.

Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Pentru 2 persoane -0,500g limba de vita (poate fi si de porc) -1 morcov -1 ceapa -1 foaie de dafin -cateva boabe de piper Pentru sos aveti nevoie de -1 galbenus de ou -200 ml ulei -1 lingurita mustar -2 linguri de zeama de lamaie -1 ou fiert -1 castravete acru -patrunjel verde -tarhon -piper -sare -3-4-frunze de salata verde

Muschi de vita cu mult piper

Muschi de vita, ulei de masline, piper macinat grunjos, sare grunjoasamustar Dijon, ierburi pentru carnea de vita.

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Pentru 8 portii: -1 limba intreaga de vita. -3 morcovi potriviti. -1/2 ceapa mare. -1/2 radacina de telina. -2-3 foi de dafin. -citeva boabe de piper. -1 lingura de sare. Pentru sos: -1/2 ceapa mare. -50 ml ulei. -200 ml smantana. -500g ciuperci in conserva (pot fi si proaspete dar trebuie curatate,putin oparite si feliate). -2 linguri de faina. -800ml suc de rosii. -2 linguri de zahar. - Marar proaspat sau congelat,dupa gust (se poate folosi si cel in otet dar trebuie sa il tinem circa 30 de minute in apa rece,pe care o schimbam de 3-4 ori,altfel sosul devine prea acru). -Sare. -Piper negru macinat.

Limbă de porc în aspic

Știi sentimentul ăla când intri în bucătăria bunicii și te întâmpină un miros îmbietor? Ei bine, așa miroase și limba de porc în aspic, un aperitiv pe care îl găseai nelipsit pe masa de sărbătoare. E răcoritor, aromat și atât de gustos că nu te poți opri la o singură felie.Și știi ce e cel mai fain? E mai ușor de făcut decât crezi! Hai să-ți arăt cum pregătea bunica mea această delicatesă.

Limba de porc cu sos de capere

2 bucati limba de porc 300 g maioneza 1 lingurita mustar 2 castraveti murati 1 ceapa rosie suc de lamaie patrunjel verde 3 linguri capere murate

Burger din carne de vita

Pentru chiftele:500 g carne de vita tocata2 oua1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu1 ceapa tocata marunt3 catei de usturoi pisatisare, piper2 lingurite amestec de: marar, oregano, cimbru, boia de ardei (eu am pus dulce)chifle cu susancascaval feliisalata verde si/sau felii de rosii

Limba cu ciuperci

Limba de porc, ciuperci, morcov, ceapa, marar, pasta de tomate, piper, lamaie.

Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Pentru 6 persoane: o limba de vaca de cca.1kg si trei sferturi sau doua limbi doi morcovi doua trei foi de dafin doua cepe potrivite un praz Pentru sos: 200 ml madeira (e vin artizanal de portugal) o ceapa 50 gr margarina o lingura de faina o cutiuta de concentrat de rosii trei polonice din zeama de la limba o ceasca de smintina 50 gr de bacon afumat

Friptura de vita la cuptor

Carne de vita taiata bucatiardei taiati fasiirosii taiate cuburiusturoi taiat cubuletesarepiperunt bucatele.

Vita Cu Ciuperci

2 linguri ulei 1 lingura unt 4 cani ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, maruntiti 2 linguri pasta de tomate 2 linguri paprika 1 lingurita maghiran 1,5kg muschi de vita, taiat bucatele 1 lingurita sare piper 900g ciuperci Champignon, taiate 1 cana supa de vita 8 ciuperci Shiitake 2-3 lingurite tarhon

Mâncare de napi cu carne

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă pentru o mâncare tradițională românească de napi cu carne.

Tocanita de perisoare de pasare cu gris

250 grame carne de pasare,2 oua,1 lingura gris,ulei de masline,1 morcov, ardei gras,patrunjel,1 cub cu gust de vita pentru supa,1 catel de usturoi

Vita Chinezeasca Cu Legume La Slow Cooker

400 gr carne de vita 1 cana supa de vita (sau un cub concentrat de vita) 1/2 cana sos de soia 2 lingurite zahar 1 lingura ulei de susan 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de fulgi de ardei iuti (sau 1 lingurita boia iute) legume (pot fi si congelate) - broccoli sau 1 pachet legume chinezesti 2 linguri amidon de porumb/cartofi 4 linguri de apa

Tigaie Picanta De Vita

430g chiftele de vita 150ml vin rosu 1 lingura cimbru maruntit 250g rosii cherry, taiate pe jumatate 3 linguri chutney 100ml supa de legume 400g cartofi, cubulete 50g branza Cheddar, rasa

Limba rasol cu masline si sos

3 buc. limba de porc 50 g masline negre 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 1 capatana usturoi 1 galbenus de ou 1 felie de paine alba 1 lamaie 2 ardei grasi rosu/verde 50 ml ulei 1 lingurita mustar 1 lingurita zahar 2 linguri smantana/iaurt cateva fire de patrunjel sare piper

Mancare de mazare cu vita

500 g mazare 100 g morcov 2 cepe 1 ardei 1 catel de usturoi 1 lingura faina 300 g carne de vita pasta de tomate sare piper ulei marar

Limba rasol cu dovlecel

1 kg limba de porc 1 dovlecel mai mare 650-700 g 2 ardei grasi 2 cepe 1 rosie 10 ml bulion 50 g telina 2-3 morcovi cateva fire de patrunjel 4-5 catei de usturoi 2 linguri smantana 2 linguri faina 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru 1 lingurta concentrat de ciuperci

Mancare cu carne de vita si Guinness

1 kg carne de vita, 2 cepe mari, 4-5 catei de usturoi, 5 linguri de faina amestecata cu sare, piper si boia dupa gust, 500 ml Guinness, 250 ml supa de vita, 2 morcovi taiati cuburi mari, patrunjel daca este, cimbru musai!

Vita cu ardei bicolor

½ kg carne de vitaArdei rosuArdei gras verdeCateva rosiiPasta de tomate2 cepe1 morcovArdei iuteUsturoiPatrunjel1 telina micaCurryBoia dulce

Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

3 bucati limba de porc 1 morcov 1 ceaoa 1 radacina patrunjel 1-2 foi de dafine sare si piper boabe Pentru sos: 2-3 linguri maioneza 2 lingurite hrean ras 1 lingurtita zeama de lamiae sare si piper dupa gust

Limbă de porc cu sos de smântână

Descoperă o rețetă simplă și gustoasă de limbă de porc cu sos de smântână. Perfectă pentru prânz sau cină, impresionează prin savoare și textura fragedă. Prepară ușor o masă delicioasă pentru întreaga familie!

Stufat cu limbă de porc

Rețetă simplă de stufat cu limbă de porc. Află cum să pregătești și să servești această mâncare gustoasă.

Coada De Vita Inabusita

Daca nu ai preparat niciodata coada de vita, noi te sfatuim sa incerci aceasta reteta. Este ieftina si foarte gustoasa.

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

-1 kg limba de porc ( aproximativ 4 limbi) -8-10 castraveciori murati -2 cepe -1 fir de praz -200 g smantana -10 boabe de piper -2 frunze de dafin -50 ml ulei - 1 capatana de usturoi -piper macinat -sare -patrunjel verde.

Tocata De Vita, La Foc Mic

Un preparat consistent, savuros cu cartofi, morcovi, telina, bulion, ierburi si condimente.

Noodles Cu Vita Si Legume (Reteta Chinezeasca)

Carnea de vita si legumele merg excelent cu noodles. O reteta foarte gustoasa si incredibil de repede de preparat.

Limba cu mazare scazuta

700 g limba de porc 500 g mazare boabe (1 borcan de 800 g mazare) 3 morcovi 2 cepe 1 pastarnac 2 ardei grasi rosu/galben 1 peperoni nu prea iute 1 rosie mica 1 legatura patrunjel marar 1-2 linguri faina 3 linguri ulei 2 linguri otet 1-2 lingurite zahar 1 cub sau 1 lingurita concentrat ciuperci sau pui sare piper cimbru

Gulaș de vită ardelenesc

Învăță să prepari un gulaș de vită ardelenesc ca la carte! Urmărește rețeta noastră detaliată pentru un gust autentic. Perfect pentru mese în familie sau ocazii speciale.

Muschi de vita in unt cu sos simplu

· 2 linguri ulei de masline · 100 gr unt · 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita · faina Pentru sos · 100 ml vin alb · 500 ml supa de vita · 2 catei de usturoi, tocati · coaja rasa de la ½ lamiae · 2 linguri patrunjel proaspat tocat · sarde si piper · 40 gr faina

Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte

500 g limba de porc 4 oua crude 3 oua fierte tari 350 g faina 200 ml lapte 150 g cabanos sau cascaval (optional) 500 g frunze de spanac 3 cepe 1 pastarnac 2 morcovi 1 ardei gras rosu 2 castraveti acri 5-6 rosii mici 6 linguri ulei de masline 8 lingurite ulei pentru prajit 1 cub concentrat de ciuperci sare piper curry condimente pentru gratar

Limba rasol cu sos de usturoi

1-1,2 kg limba de porc (3-5 bucati) 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac/patrunjel 1 cub/lingurita concentrat legume/vita sare piper 1 lingurita zahar pentru sosul de usturoi: 7-8 catei de usturoi 1 galbenus 1 lingurita mustar 1 lingura otet sau zeama de lamaie 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu miezul de la 1 felie de paine alba inmuiat in apa si stors 6 linguri ulei optional 1 pahar de iaurt sau smantana slaba sare piper

Limba cu sos picant si ciuperci

4 bucati limba de porc 100 g ciuperci champignon 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 1 legatura de patrunjel 1 lamaie 1 ou crud 2 ardei grasi rosu galben cateva frunze de salata verde 100 ml smantana (iaurt) 50 g masline negre 1-2 lingurite mustar 20 ml otet 5 linguri ulei de masline 100 ml ulei sare piper (1 cub concentrat de ciuperci - optional)

Mancare rece din curcan

Pulpa si pieptul de curcan 2 kg ceapa alba 1/2 l ulei 1 lamaie 100 ml vin alb sare, de dafin enibahar 200 g masline

Mâncare de mazăre cu carne tocată

Învață să prepari o mâncare de mazăre cu carne tocată, delicioasă și rapidă. Perfectă pentru zilele aglomerate, rețeta noastră te va cuceri prin gust și simplitate!

Mancare de vita cu legume

o200 gr muschi de vita o450 gr cartofi curatati si taiati cubulete o2 morcovi taiati in 4 pe lungime si apoi cubulete o2 linguri ulei de masline plus pentru uns o1 ceapa rosie tocata o2 catei de usturoi tocati o200 gr boabe de porumb oSare si piper dupa gust

Limba soacrei

doua vinete o rosie usturoi maioneza patrunjel sare

Limba cu cartofi natur si sos de marar

2-3 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 5-6 cartofi potriviti 2 linguri ulei cateva fire de patrunjel verde 1 ardei peperoni nu prea iute 1 cub/lingura concentrat vita/legume/ciuperci pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte (sau supa) 2-3 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry

Tarta cu carne si ciuperci

Ingrediente : pentru aluat : aluat bris'ee (aluat frantuzesc) din: 250 gr. faina 2 oua 125 gr unt rece de la frigider un pic de sare 2-3 linguri apa rece pentru umplutura: 500 g carne tocata amestec de por si vita 150 g emmental sau parmezan 1 ceapa 100 gr frisca licida sau smantana 200g ciuperci 1-2 rosii ardei gras colorat condimente sare piper.

Noii Peeps Oreo Iti Coloreaza Limba In Roz

Varianta Peeps Oreo, editie limitata, a fost lansata special pentru Sarbatorile Pascale.

Limba rasol cu sos de rosii

4 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 100 g dovlecel 50 g ketchup de rosii si ardei rosii 50 g bulion 3-4 linguri faina cateva fire de marar patrunjel 1/2 lamaie 1 ardei grasi rosu sau galben cateva frunze de salata verde 50 g masline negre 4-5 linguri otet 30 ml ulei 1 foaie dafin 1 lingurita zahar sare piper paprika 2 cuburi sau lingurite concentrat de ciuperci sau pui

Piftechi

800gr care tocata vita 200 gr carne tocata porc 2 cepe mari 8 cateii usturoi sare piper cimbru menta pesmet 2oua 2 felii paine inmuiata in apa rece ulei de masline.