Negresa insiropata

Negresa insiropata retete: cum gatesti negresa insiropata si cele mai gustoase retete de negresa insiropata cu glazura, negresa insiropata cu glazura de ciocolata, prajitura semiluna insiropata, tort negresa, negresa speciala, negresa glazurata, negresa de post, negresa cu frisca si ciocolata, negresa de post cu glazura, negresa de post pufoasa cu glazura.

Negresă însiropată cu glazură de ciocolată și frișcă

Negresă însiropată cu glazură de ciocolată și frișcă - o prăjitură delicioasă, perfectă pentru orice ocazie. Rețeta noastră pas cu pas te va ajuta să creezi un desert irezistibil și de neuitat.

Cheesecake negresa cu caramel

E atat de bun incat merita sa risti cateva calorii in plus!

Turta Insiropata

Blatul: 200g miez de nuci, 125g faina, 1 lingurita bicarbonat, 4 oua, 80g unt, 1 lamaie, 100g zahar, 1 lingurita zahar vanilat, un varf de cutit sare. Siropul: 125g zarah, 1/2 lamaie, 1 baton de vanilie, 1 baton de scortisoara, 2 pahare rachiu de fructe.

Prajitura Insiropata De Gris

Pentru Blat: 500 ml lapte 100 gr gris 100 gr cocos 50 gr unt 2 lg zahar Pentru Sirop: 100 ml apa 100 gr zahar 3 lg miere de albine

Negresa Rafaello

Pentru bomboanele Rafaello:200g branza dulce, fina50g fulgi de cocos1 lingurita si jumatate praf de budinca de vanilie1 lingurita zahar vanilat1 lingurita amidon de porumb1 galbenusPentru negresa:3 oua50g ciocolata neagra50g zahar brun2 linguri faina2 linguri praf de budinca cu ciocolata1 lingurita amidonGlazura:50ml lapte2 linguri zahar50g unt50g ciocolata

Amandina insiropata cu cafea

Pentru blat: 7 oua,5 linguri apa,12 linguri faina,12 linguri zahar,2 linguri cacao,1 lingurita sare,Pentru crema: 1 cana zahar,3 oua,7 linguri cacao,200 gr unt7 linguri zahar,Pentru sirop:200 ml cafea fiarta,Pentru glazura:5 patratele de ciocolata menaj,5 linguri cafea fierbinte,2 linguri zahar

Placinta cu branza, insiropata

pentru blat avem nevoie de: 7 foi de foietaj 1 ou pentru uns aluatul pentru crema avem nevoie de: 200 g branza dulce 3 linguri de zahar 1 plic zahar vanilat 1 ou coaja de portocala (tinuta in zahar,la borcan) stafide pentru sirop: 400ml apa 3 linguri zahar Coaja de portocala.

Prajitura Cu Citrice, Insiropata

Poate ca nu arata spectaculos, dar trebuie neaparat sa incerci aceasta reteta rapida si usoara de prajitura cu sirop de citrice cu aroma de portocale, lamai, cardamom verde, coriandru si ghimbir.

Negresă din 2 ingrediente, fără făină sau unt

Poate pare greu de crezut, dar poți face negresă din doar două ingrediente, fără făină sau unt, iar rezultatul va fi unul delicios!

Tort carapace cu banana-curd

Blat: negresa, banana curd, frisca, ciocolata

Negresa rapida

200 g ciocolata amaruie 4 oua 100 g unt 6 linguri cacao 4 linguri faina 150 g zahar 1 plic praf copt dupa preferinta se pot adauga nuci fructe confiate coaja portocala etc.

Budinca-negresa cu ciocolata

115g zahar nesarat4 oua la temperatura camerei400g zahar115g pudra de cacao65g faina1 pastaie de vanilie

Negresa Cu Oua De Ciocolata

Din doar 3 ingrediente poti face o reteta delicioasa.

Negresa Cu Nuci

125 g ciocolata amaruie 100 g unt moale 2 oua 200 g zahar putina sare 1 plic vanilie 150 g faina 100 g miez de nuca prajit 1 lingurita praf de copt

Negresă - rețetă simplă

Prăjiturile cu ciocolată sau pe bază de cacao sunt greu de refuzat, indiferent că vorbim despre o ocazie specială sau nu. Atunci când ai poftă de ceva dulce, o negresă clasică, făcut în casă este întotdeauna o idee excelentă. Există o mulțime de rețete de negrese, unele cu cacao, altele cu ciocolată. Dintre toate, rețeta la care ne-am oprit pentru astăzi este una dintre cele mai simple. Aveți nevoie de fix cinci ingrediente, pe care le puteți măsura cu o cană. 

Negresa Cu Marmelada

100g unt 3 oua 150g zahar 150g ciocolata 100g faina 25g nuci, tocate 3 linguri de marmelada 30g ciocolata alba

Negresa Cu Ciocolata Si Caramel

Uita de reteta clasica de negresa, aceasta prajitura este dementiala!

Negresa cu vanilie

O reteta simpla, pentru care ai nevoie de numai o jumatate de ora si cateva ingrediente.

Negresă cu ciocolată și vișine

Piețele sunt pline de fructe proaspete, așa că o rețetă de prăjitură cu fructe este mai binevenită ca oricând. Dintre toate aceste prăjiturile, combinațiile de gust dulce cu gust acrișor sunt preferatele noastre.  Echilibrul de arome vă învăluie simțurile, iar această prăjitură cu ciocolată și vișine exact asta face. Este un desert nu foarte dulce, dar extraordinar de gustos, pe care îl puteți prepara pentru orice ocazie. 

Negresă cu fructe de pădure

Fructele de pădure sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți și pot fi incluse într-o mulțime de deserturi, de la o simplă cremă cu iaurt și miere, până la prăjituri și torturi complexe.  Iar combinația de fructe de pădure cu ciocolată este întotdeauna savuroasă. Astăzi vă propunem o negresă cu fructe de pădure, pentru care puteți folosi doar un fel de fructe (mure, zmeură, afine) sau amestec, pentru un plus de gust. 

Bomboane paianjen cu ciocolata

1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar

Negresă cu banane și nuci

Negresă cu banane și nuci - un desert delicios, umed și plin de arome. Simplu de făcut, perfectă pentru orice ocazie. 

Negresă cu gem și bezea

Negresa este o prăjitură foarte populară în bucătăriile internaționale și nu numai. Există o mulțime de variante de a o prepara: simplă, cu nuci, alune, dulceață sau cremă. Astăzi vă propunem o variantă de negresă mai altfel, cu gem și bezea, delicioasă, ușor de făcut și foarte apetisantă. Contrastul dintre blatul negru si bezeaua albă o face să arate foarte bine și să fie potrivită pentru aproape orice ocazie. 

Negresa cu cafea si frisca

200 g faina250 g zahar70 g cacao400 ml lapte50ml cafea racita50 ml ulei sau margarina (topita)1 plic praf de copt100g ciocolata amaruie topitafrisca pentru decor

Negresa cu mure proaspete

230 g ciocolata neagra120 g unt100 g faina40 g pudra de cacao210 g zahar1/2 lingurita praf de copt1/4 lingurita de sare1 pachet de zahar vanilat3 oua200 g mure

Negresa cu miez de nuca

10 oua 300 g unt (eu am pus 200 g) 300 g + 200 g zahar 1lingurita amoniac (eu am pus 1 plic praf de copt) mirosuri (coaja de lamaie rom....) 300 g faina cacao

Negresa pufoasa cu nuci si ciocolata

200g ciocolata amaruie100g unt200g zahar4 oua200g faina1/2 lingurita praf de copt1 lingurita extract de vanilie55g nuci tocate grosiercacao pudra

Negresa Cu Sos De Caramel Sarat

Aceste prajituri sunt glazurate cu sos de caramel, iar fulgii de sare dau un gust incredibil intr-o combinatie irezistibila de dulce si sarat.

Tort negresa cu banane

Blat:5 oua,200 g zahar,200 ml ulei,1/2 cana apa,250 g faina,1 plic praf de copt,2 linguri cacaoCrema pasticcera:400 g zahar, 8 galbenusuri,coaja unei lamai,100 g faina,1 l lapte mai gras,1 baton de vanilie

Negresa cu nuci si cirese

unt- 150 g zahar brun- 150 g oua - 3 buc. cacao - 5 linguri nuca macinata - 150 g esenta de rom - 1 lingurita faina - 150 g praf de copt - o lingurita cirese fara samburi - 300 g Glazura: ciocolata neagra - 80 g smantana lichida pentru frisca - 100 ml

Negresa speciala

1/2 cana nuca tocata mare, 3 oua, 1 lingura esenta vanilie, 1 cana zahar tos, 50 g cacao, 200 g unt, o lingura praf de copt, 1 cana faina, 1/8 lingurita sare. Glazura: 100 g ciocolata amaruie, 100 ml frisca lichida, 100 ml vin alb sec, migdale.

Negresa la slow cooker Crock-Pot

300g ciocolata neagra 200g unt 300g zahar 4 oua 2 lingurite esenta vanilie 300g faina 1 lingurita praf de copt 200g iaurt 100g ciocolata neagra 1 lingura esenta vanilie (sau putem pune rom,whiskey) nuca maruntita

Tort Negresa

Planuiesti o cina romantica? Termina seara cu acest tort delicios!

Negresa cu bezele

Cea mai buna varianta de negresa pe care o poti gusta vreodata!

Negresa cu alune

Cacao 50 grameFaina 250 grameMargarina Unirea Original 250 grameOua 4 bucPraf de copt 1 pachetUlei 1 linguraZahar tos 200 grameZahar vanilat 1 pliculet150ml apa100 g alune20g nuca de cocos

Negresa Raw

200g nuci 200g nuci pecan, injumatatite 170g curmale inmuiate in apa pt 10 minute 1/2 banana 110g pudra de cacao un vf de sare 2lg de apa (cat sa ajute la procesarea ingredientelor) 2lg extract de vanilie

Negresa cu glazura din batoane

Blat:200 g unt/margarina300 g zahar1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)3 linguri cacao1 lingurita praf de copt4 oua1 lingura nuca de cocos30 g ciocolata1 cana lapte lapteGlazura:50 ml frisca lichida5 batoane "mars" sau 150 g ciocolata

Negresa cu gem si nuca

90 gr de nuca 100 gr de zahar 200 gr faina 1 lingura de cacao 3 linguri gem de visine 220 ml apa 50 ml ulei 1 praf de copt 1 esenta de rom 300 gr ciocolata decoruri de zahar

Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Pentru blat: 250 gr unt 150 gr zahar 5 oua 200 gr faina 30 gr cacao un praf de copt 1 plic zahar vanilat 100 gr mascarpone 150 gr dulce de leche

Negresa cu aroma de cafea

300 gr faina5 oua300 gr zahar200 gr unt150 ml lapte4 linguri cacao1 lingurita si jumatate de cafea solubila2 linguri rom2 pachetele zahar vanilat1 plic praf de copt1 praf de sare

Negresa pufoasa

25g unt/ margarina 200ml lapte 4-5 linguri cacao 200g zahar 4 oua un praf de sare 200g faina 1 lingurita de bicarbonat de sodiu o mana de visine din visinata sau din compot o mana de miez de nuca macinata esenta de rom 1 plic zahar vanilat zahar pudra pentru pudra

Negresa-varianta mea

ptr o tava de 26cm 1pahar zahar 1/2pahar apa 3linguri cu cacao 250 gr unt 6oua 11/2 pahar faina ptr prajituri putina esenta de rom ptr glazura 250 ml de smantina 120gr de ciocolata amaruie 60% cacao sau dupa dorinta 50 gr de unt

Negresă cu iaurt. Rețetă, variante și sfaturi pentru un desert perfect

Descoperă secretul unei negrese cu iaurt perfecte! Află cum acest ingredient simplu transformă desertul clasic într-o delicatesă moale și umedă, plină de savoare. Delicios și surprinzător de ușor de făcut!

Negresa cu banane

Blat: 5 oua, 200 g zahar, 200 ml ulei, 1/2 cana apa, 250 g faina, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao. Crema1 budinca de vanillie, 5-6 linguri de zahar1/2 cub margarina.Glazura2 tablete ciocolata cu lapte1/2 cub margarina, 3-4 banane.

Negresa cu prune

4 oua 200 gr faina 200 gr zahar 100 ml lapte 100 ml ulei 50 gr nuca macinata mare 25 gr cacao esenta de vanilie 5 linguri cu dulceata de afine 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat de sodiu 700 gr prune fara samburi

Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

150 g unt 200 g zahar 4 oua 30 ml cafea tare (espresso) 1/2 lingurita esenta de cafea 150 g faina 30 g amidon 30 g praf de cacao neagra 30 g nuca macinata 1 lingurita ness 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 2 linguri cipsuri de ciocolata

Negresa cu crema de branza

Blat : 200 g ciocolata amaruie sau cu lapte 200 g unt 3 oua 250 g zahar 2 linguri cacao 150 g faina Crema : 500 ml frisca 350 gr branza 150 gr zahar pudra (optional) Glazura: 100 g ciocolata amaruie 4-5 linguri frisca lichida

Negresa simpla si rapida

Ingrediente pentru 12 portii· 75 g ciocolata, tablete· 75 g unt· 1 ou mare· 60 g zahar· 1 pliculet zahar vanilat· 40 g faina cu praf de copt· 25 g nuci sau alune maruntiteForma pentru prajituri sau vas pentru cuptor de dimensiuni mici (aprox. 15 cm diametru) si hartie de pergament

Negresă de post cu vișine

Te gândești la o prăjitură de post care să fie și delicioasă? Încearcă negresa noastră de post cu vișine! Ușor de făcut, savuroasă și ideală pentru o gustare.

Negresă cu cireșe - simplă și delicioasă

Combinația de prăjitură cu ciocolată și fructe este una irezistibilă pentru mulți dintre noi. Mai ales dacă folosim fructe ușor acrișoare, al căror gust se complimentează perfect cu dulceața și cremozitatea prăjiturii. V-am făcut poftă, nu-i așa? Astăzi vă propunem o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și fină. O negresă (brownie) cu cireșe, delicioasă, fină, pufoasă și foarte aspectoasă. O puteți face cu cireșe proaspete sau vișine. Sau puteți folosi cireșe/ vișine din compot, din dulceață și chiar din vișinată, în perioada anului în care nu găsiți fructe proaspete.