Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Cu o lista nesfarsita de uleiuri pe care le-ai putea incerca, multe dintre ele cu beneficii de necrezut, cum poti alege un tip de ulei care sigur va functiona?

Arunca o privire asupra celor de mai jos, care au fost deja testate de persoane pe care le admiri, cum ar fi Catherine Zeta-Jones and Charlize Theron.

Ulei de samburi de struguri

Acest produs, pe care il gasesti in magazinele alimentare poate inlocui cu succes o multime de produse cosmetice la preturi ridicate, cum ar fi unele creme si lotiuni. Este delicat pe piele si usor de absorbit, oferind o serie de avantaje, cum ar fi proprietati anti-aging si refacerea colagenului. Acesta poate fi aplicat pe fata si corp si chiar si pe par.

Emma Stone a dezvaluit faptul ca ea foloseste ulei din seminte de struguri pe pielea ei super-sensibila in fiecare zi.

Ulei de argan

Exista mai multe beneficii ale utilizarii uleiului de argan pe piele si par, de aceea este si atat de popular in intreaga lume. Are utilizari medicale pentru tratarea infectiilor, muscaturilor si eruptiilor cutanate, pe langa faptul ca poate fi utilizat in mod regulat, ca o crema hidratanta. Doar una sau doua picaturi sunt de ajuns.

Multe celebritati, printre care Catherine Zeta - Jones si Charlize Theron au o pile luminoasa si un par sanatos multumita uleiului de argan.

Ulei de cocos

Fie ca este vorba de un substitut al uleiului de gatit, pentru dinti mai albi, pentru pierderea in greutate, uleiul de cocos are multe utilizari in intreaga lume. Ca un produs pentru piele, cocosul ofera o serie de beneficii pentru o piele mai fina, mai sanatoasa. De asemenea, poate fi un demachiant natural pentru fata. Multe celebritati il folosesc si sunt obsedate de cat de eficient este acest produs natural.

Printre acestea se numara Suki Waterhouse, Miranda Kerr si multe altele.

Ulei de masline

Pana acum, probabil, ai auzit despre avantajele uleiului de masline asupra sanatatii, fiind folosit ca ulei de gatit. Similar cu uleiurile anterioare, are, de asemenea, proprietati anti-imbatranire, este hidratant si poate ajuta la sanatatea pielii. Uleiul de masline este usor de gasit in orice magazin alimentar.

Emma Stone este un mare fan al uleiului de masline si il foloseste zilnic.

Ulei de arbore de ceai

Despre acest ulei se spune ca face miracole. Este cunoscut ca amelioreaza o multime de probleme ale pielii printre care taieturi si zgarieturi, muscaturi de insecte, negi, impetigo, matreata si este un tratament excelent pentru acnee.

Katy Perry, care a avut probleme cu acneea intreaga viata, a gasit si foloseste acest remediu natural.