Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Somonul

Somonul este bogat in acid gras omega-3, care imbunateste memoria. Introdu in dieta tasomon sau alti pesti grasi, cum ar fi hering si ton, inlocuind carnea cu peste de cel putin doua ori pe saptamana.

Conopida

Fructele si legumele care sunt bogate in antioxidanti sunt foarte bune pentru a creste capacitatea de concentrare. Printre cele mai bune sunt fructele de padure, rosiile, varza, broccoli si conopida. Acestea cresc fluxul sanguin la nivelul creierului, care alimenteaza celulele creierului cu mai mult oxigen.

Matcha (pudra de ceai verde)

Este cunoscut faptul ca ceaiul verde confera energie. Matcha este adesea considerata una dintre cele mai eficiente forme de ceai verde. Incearca o versiune cu matcha a unui smoothie de fructe.

Avocado

De parca proprietatile fructelor de avocado nu erau destul de uimitoare, atunci afla ca stimuleaza fluxul de sange la inima si la creier. Fluxul de sange crescut ajuta celulele creierului sa se "trezeasca" si sa treaca la lucru.

Ciocolata neagra

In afara de faptul ca este delicioasa, putin stiu ca ciocolata neagra are efect anti-inflamator.

Painea

Alimentele bogate in carbohidrati, cum ar fi painea, ii asigura creierului triptofan, ce creste nivelul de serotonina si, prin urmare, imbunatateste starea de spirit.

Spanacul

Stresul face ravagii in tot corpul, dar totul incepe de la creier. Combate stresul cu acid folic, un element continut din plin de spanac. Acidul folic ajuta la secretia dopaminei, care da o stare de bine si de calm.