Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Planul de mai jos va reduce apetitul semnificativ, te va face sa pierzi in greutate rapid, fara infometare, iti va imbunatati sanatatea si metabolisul in acelasi timp.

Iata un plan simplu, in 3 pasi, pentru a pierde rapid in greutate.

Renunta la zahar

Cel mai important lucru este sa reduci zaharurile si amidonul (carbohidrati). Acestea sunt alimentele care stimuleaza secretia de insulina cel mai mult. Daca nu stii deja, insulina este principalul hormon de stocare a grasimii din organism.

Atunci cand nivelul de insulina scade, grasimea iese mai usor din depozitele de grasime si corpul incepe arderea grasimilor in loc de carbohidrati.

Un alt beneficiu de scadere a insulinei este faptul ca rinichii elimina sodiu si apa din organism, ceea ce reduce retentia de apa si balonarea.

Consuma proteine, grasimi si legume

Fiecare dintre mese ar trebui sa includa o sursa de proteine, o sursa de grasimi si legume. Acest fel de mese va aduce automat aportul de carbohidrati in intervalul recomandat de 20-50 grame pe zi.

Surse de proteine:
Carne - Carne de vita, pui, porc, miel, sunca, etc.
Peste si fructe de mare - somon, pastrav, creveti, homari, etc.
Oua

Importanta consumului de proteine nu este deloc exagerata. Stimuleaza metabolismul cu 80 pana la 100 de calorii pe zi.

Dietele bogate in proteine pot reduce, de asemenea, dorinta pentru gustari noaptea tarziu la jumatate si te face sa te simti atat de plin incat mananci automat cu 441 mai putine calorii pe zi.

Du-te la sala de cel putin 3 ori pe saptamana

Daca respecti cele doua reguli, nu este nevoie de exercitii fizice pentru a pierde in greutate, dar este recomandat.

Cea mai buna optiune este sa mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana. Fa incalzirea, ridica greutati, apoi intinde-te. Daca esti nou la sala, solicita un antrenor pentru un sfat.

Prin ridicarea greutatilor, vei arde cateva calorii si vei preveni incetinirea metabolismului, care este un efect secundar in pierdere in greutate.

Studii cu privire la dietele sarace in carbohidrati arata ca poti castiga chiar si un pic de masa musculara, in timp ce pierzi cantitati semnificativ din grasimea corporala.