Pentru a tine aceasta dieta, ai nevoie de multe... mere. Popularele fructe sunt recomandate in diete pentru ca au putine calorii, sunt bogate in vitamine si minerale, contin multe fibre, scad nivelul coleserolului, ajuta digestia, sunt satioase, taie pofta de dulce si elimina toxinele din corp.

Pe parcursul celor 5 zile de dieta sunt permise carnea slaba, branza cu continut redus de grasime si minimum 2 litri de apa pe zi.

Ziua 1: mic dejun, pranz, cina - mere (nu mai mult de 1,5 kilograme)

Ziua 2: mic dejun - 2 mere, pranz - un mar si o salata de legume cu doua feliute de branza slaba, stropita doar cu zeama de lamaie, cina - 3 mere

Ziua 3: mic dejun - un mar, o felie de paine integrala si o felie de sunca slaba de curcan, pranz - un mar, o salata facuta doar din jumatate de salata verde, 2 morcovi rasi si jumatate de ceapa, cina - 3 mere.

Ziua 4: mic dejun - un mar, o felie de sunca slaba de pui sau curcan si o felie de paine integrala, pranz - un mar, o salata de legume fierte (exclus cartofi) cu 200 grame ton in conserva, cina - 3 mere si un bol cu lapte cu continut scazut de grasime si cereale integrale.

Ziua 5: mic dejun - un mar, un ou fiert si o felie de paine integrala, pranz - un mar si o salata de cruditati cu 200 grame de carne de vita sau pui fara pielita, cina - 3 mere.