Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pește
Mâncăruri
Dovlecei umpluti cu ton la cuptor
Timp total
40 minute
Ingrediente
3 dovlecei 1 ceapa 1 cutie rosii depelate cuburi (sau 3-4 rosii fara coaja) 1 conserva ton 200 gr. cascaval 2-3 linguri ulei de masline busuioc sare piper
Încearcă și salatele cu ton
Salată de ton, rețetă simplă, rapidă și cu puține calorii
Salată cu ton și avocado
Recomandări
1
Mâncare de praz cu măsline
2
Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute
3
Dulceață de pere. Rețeta simplă, din 3 ingrediente
4
Banana bread - cea mai simplă rețetă de chec cu banane
5
Konjac - beneficii, contraindicații și utilizare
6
Cum se gătește corect bulgurul și cât timp se fierbe
7
Tochitură moldovenească - rețeta tradițională
8
Hrișca - ce este și cum se prepară. Beneficii și contraindicații
9
Brioșe cu ciocolată și portocale (de post)
10
Tort Medovik - rețeta originală a tortului cu miere și smântână
Trending
Fursecuri
Cum să faci cele mai bune fursecuri cu nuci și ciocolată
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană
Friptură / Grătar
Frigărui de porc cu sos de lămâie și usturoi