Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Friptura de pui la cuptor cu legume
Timp total
1 oră și 30 minute
Ingrediente
2 pulpe pui
500 g piept de pui
50 unt
marar 1/2 legatura(dupa preferinta)
1 morcov
ceapa verde 1/2 legatura
condimente(piper
sare)
100 ml bere(sau de vin cine prefera)
100 ml apa
Recomandări
1
Pui dulce acrișor în stil asiatic
2
Câte calorii au sarmalele și câte poți să mănânci fără să te îngrași
3
Cum se gătește corect bulgurul și cât timp se fierbe
4
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
5
Cu ce se poate înlocui ricotta în orice rețetă
6
File de șalău în crustă de fulgi de porumb
7
Micul dejun: Pasul esențial spre un stil de viață sănătos
8
Hriscă cu lapte. Un mic dejun nutritiv și delicios
9
Cartofi mov la cuptor, cu usturoi și pătrunjel
10
Mâncare de fasole verde congelată
Trending
Rețete rapide
Fursecuri fragede cu stafide
Friptură / Grătar
Mușchi de porc umplut cu prune
Stil de viață
Țuica fiartă vs. vin fiert - care este alegerea ideală pentru iarnă?
Mâncăruri cu carne
Sarmale la oala sub presiune. Câtă apă pui și cât le fierbi
Biscuiți
Biscuiți de casă cu untură și borș - rețetă veche românească
Cozonac
Cozonac simplu cu stafide