Sunt gata in numai 30 de minute, insa trebuie sa iei in calcul faptul ca aluatul trebuie lasat la dospit timp de cel putin ore.

Fursecuri de ciocolata
Timp total 30 minute

Ingrediente

1 cana cacao 1/2 cana ulei vegetal 4 oua 2 lingurite extract de vanilie 2 cani de faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita de sare 1/2 cana zahar pudra

Mod de preparare

1. Intr-un bol mediu, se amesteca impreuna cacao, zahar alb si ulei vegetal. Se adauga ouale, pe rand, apoi vanilia. Se combina faina, praful de copt si sarea si se adauga in amestecul de cacao. Se acopera aluatul si se lasa sa se raceasca timp de cel putin 4 ore.

2. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se tapeteaza o tava cu foaie de copt. Se ruleaza aluatul in bile de un centimetru, care se trec prin zaharul pudra inainte de a le pune in tava pregatita.

3. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 10-12 minute. Se lasa sa se raceasca complet inainte de servire.