Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Fursecuri fragede cu gem de prune
Timp total
2 ore
Ingrediente
- 125 gr unt
- 1 lingura zahar
- 1/2 lingurita praf de copt
- un varf de sare
- 2 linguri apa rece
- 200-250 gr faina
- gem de prune pentru umplutura
- zahar pudra pentru pudrat
Recomandări
1
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
2
Cuburi concentrate de legume - cea mai ușoară rețetă
3
Cartofi țărănești - cea mai simplă rețetă. Cum să îi prepari pas cu pas
4
Peltea (jeleu) de gutui. Rețeta tradițională
5
Chec cu mere. Rețeta simplă și rapidă
6
Pui cu ciuperci: 5 rețete rapide și sănătoase
7
Ce este regimul flexitarian și cum ar putea salva planeta?
8
Sărățele la presă - cea mai bună rețetă
9
Obrăjori de porc la cuptor, în sos de roșii și vin
10
Ficat de porc. Beneficii și contraindicații
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă