Timp total 1 oră

Ingrediente

  • Pentru BLAT:
  • 400 - 500 gr. piscoturi
  • Pentru CREMA:
  • 5 portocale
  • 500 gr. frisca lichida sau smântâna pentru frisca
  • 3 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 100 gr. zahar farin
  • 1- 2 plicuri zahar vanilat (sau esenta vanilie)
  • 3 &ndash 4 lingurite gelatina (cca 2 plicuri x 10 gr)
  • 50 gr. unt pentru uns cratita
  • 1- 2 linguri zahar farin pentru frisca (daca este cazul)
  • Pentru ÎNSIROPAT:
  • sucul de la cele 5 portocale
  • 6 - 8 linguri de zahar (dupa preferinta)
  • zeama de la 1 lamâie
  • Pentru DECORARE (optional):
  • frisca
  • fructe dupa preferinta (capsuni
  • kiwi
  • portocale
  • etc)