Incredibil de moi si savuroase, aceste fursecuri nu contin gluten si sunt gata in numai 20 de minute.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 168g faina de migdale
- 30g faina de nuca de cocos
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita bitartrat de potasiu
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/3 cana ulei de nuca de cocos, topit
- 1/3 cana sirop de artar
- 1 lingura esenta de vanilie
- Pentru zahar cu scortisoara:
- 1/4 cana de zahar de cocos
- 1 lingura de scortisoara
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175C.2. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune deoparte.
3. Intr-un bol, se amesteca faina de migdale, faina de cocos, bicarbonat de sodiu, bitartrat de potasiu, sare si scortisoara. Se adauga uleiul de nuca de cocos, sirop de artar si esenta de vanilie si se amesteca pana cand sunt combinate.
4. Intr-un castron mic separat, se amesteca zahar cu scortisoara.
5. Cu ajutorul unei linguri, se ruleaza fursecurile si se trec prin amestecul de zahar si scortisoara.
6. Se pun in tava si aplatizeaza usor cu palma sau cu fundul plat al unui pahar. Se da tava la cuptor timp de aproximativ 10 minute, pana capata o culoare aurie.
Se lasa sa se raceasca timp de 10 minute in tava, apoi se scot si se lasa sa se raceasca complet.