Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Tarta cu dovleac
Timp total
1 oră și 30 minute
Ingrediente
Ingrediente aluat:(8 portii)
250g faina
125g unt
1 ou
125g zahar
1 praf de sare
Umplutura:
dovleac ras
1 lingura zahar
1 lingurita scortisoara
Recomandări
1
Ciabatta - rețeta originală de pâine italiană. Cum se prepară și cu se se mănâncă
2
Cum faci mici de casă - rețetă de mititei super pufoși
3
Cum faci ouă scoțiene acasă - cea mai ușoară rețetă
4
Cum se fabrică ‘brânza’ care nu conține brânză deloc
5
Prăjitură însiropată de griș
6
Șnițele de pui. Cum le faci crocante, pufoase și suculente
7
Paste cu pui și sos Alfredo | cremoase și rapide (30 min)
8
Cotlet De Porc Cu Sirop De Artar Si Mustar
9
Crap la cuptor pe pat de legume
10
Budincă de chia, din 3 ingrediente
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă