Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Tarta cu dovleac
Timp total
1 oră și 30 minute
Ingrediente
Ingrediente aluat:(8 portii)
250g faina
125g unt
1 ou
125g zahar
1 praf de sare
Umplutura:
dovleac ras
1 lingura zahar
1 lingurita scortisoara
Recomandări
1
Cum faci CIOCOLATĂ DUBAI - desertul de lux pe care trebuie să-l încerci
2
Cotlet de porc la tigaie, cu unt și ierburi aromatice
3
Gogoși de post fără drojdie și lapte
4
Dieta 5:5:5, Principii Simple Pentru Un Corp Mai Suplu
5
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
6
Cum să gătești friptura de porc perfectă
7
Cum faci o omletă sănătoasă și delicioasă
8
Piept de pui la cuptor, fraged și suculent
9
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
10
Dorada la cuptor. Rețeta simplă și rapidă
Trending
Rețete rapide
Fursecuri fragede cu stafide
Friptură / Grătar
Mușchi de porc umplut cu prune
Stil de viață
Țuica fiartă vs. vin fiert - care este alegerea ideală pentru iarnă?
Mâncăruri cu carne
Sarmale la oala sub presiune. Câtă apă pui și cât le fierbi
Biscuiți
Biscuiți de casă cu untură și borș - rețetă veche românească
Cozonac
Cozonac simplu cu stafide