Timp total 1 oră
Ingrediente
- 600g muschi de vita
- 2 linguri de faina
- 3 linguri ulei de masline
- 2 cepe rosii
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri bulion
- 150ml vin rosu
- 250g dovleac
- 2 ardei iuti rosii
- cimbru
- 1 lingura otet balsamic
- sos Worcestershire
- 500ml supa de vita
Mod de preparare
1. Se trece carnea de vita prin faina. Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie la foc mediu-mare. Se adauga carnea de vita si se gateste pana capata o culoare maronie la maro peste tot. Se scoate si se lasa deoparte.2. Se adauga restul de ulei, ceapa si usturoiul in tigaie si lasa pe foc pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se adauga bulionul si se fiarbe inca 2 minute, apoi se adauga vinul si si se mai lasa pe foc cateva minute.
3. Se adauga carnea si supa de vita peste sos. Dupa ce da in fiert, se adauga ardeiul iute, cimbru, otetul balsamic si sosul Worcestershire. Se fierbe timp de 20 de minute, pana cand carnea de vita este frageda. Se asezoneaza.