Această rețetă keto de paste konjac cu ton este o masă super simplă și rapidă, cu un conținut scăzut de carbohidrați

Paste konjac cu ton - rețeta keto, cu un conținut scăzut de carbohidrați

Pastele konjac și conservele de ton sunt o bază excelentă pentru a face acest delicios fel de mâncare în mai puțin de 15 minute!

Dacă respectați cantitățile din rețeta noastră, veți avea 2 porții de mâncare. 1 porție are 1g de carbohidrați net.

Resturile se pot păstra în frigider până la 2 zile și nu se pot congela.

Rețeta de paste konjac cu ton

Preparare 5 minute
Gătire 10 minute
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 1 pachet de paste konjac
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi, tăiați felii
  • coaja de la o lămâie
  • 1 conservă de ton în suc propriu, scurs (aproximativ 200 de grame)
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 2 linguri de pătrunjel tocat grosier
  • sare și piper, după gust
  • 2 linguri de unt
  • 30 g de brânză parmezan proaspăt mărunțită

Mod de preparare

Pregătiți pastele konjac conform instrucțiunilor de pe ambalaj și puneți-le deoparte să se scurgă bine.

Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați uleiul și usturoiul.

Se sotează timp de aproximativ 30 de secunde înainte de a adăuga pastele scurse. Amestecați bine și sotați timp de 1-2 minute.

Radeți fin coaja de lămâie peste paste, amestecați bine, apoi adăugați tonul.

Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, sare și piper, după gust. Se amestecă bine.

Adăugați untul și gătiți încă 2 minute. Se amestecă bine.

Se ia de pe foc.

Serviți imediat, cu parmezan ras.

Hai și tu în comunitatea nostră de Instagram și avem pentru tine cele mai interesante rețete, informații culinare și cele mai apetisante imagini.