Această rețetă keto de paste konjac cu ton este o masă super simplă și rapidă, cu un conținut scăzut de carbohidrați

Paste konjac cu ton - rețeta keto, cu un conținut scăzut de carbohidrați

Pastele konjac și conservele de ton sunt o bază excelentă pentru a face acest delicios fel de mâncare în mai puțin de 15 minute!

Dacă respectați cantitățile din rețeta noastră, veți avea 2 porții de mâncare. 1 porție are 1g de carbohidrați net.

Resturile se pot păstra în frigider până la 2 zile și nu se pot congela.

Rețeta de paste konjac cu ton

Preparare 5 minute
Gătire 10 minute
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 1 pachet de paste konjac
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi, tăiați felii
  • coaja de la o lămâie
  • 1 conservă de ton în suc propriu, scurs (aproximativ 200 de grame)
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 2 linguri de pătrunjel tocat grosier
  • sare și piper, după gust
  • 2 linguri de unt
  • 30 g de brânză parmezan proaspăt mărunțită

Mod de preparare

Pregătiți pastele konjac conform instrucțiunilor de pe ambalaj și puneți-le deoparte să se scurgă bine.

Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați uleiul și usturoiul.

Se sotează timp de aproximativ 30 de secunde înainte de a adăuga pastele scurse. Amestecați bine și sotați timp de 1-2 minute.

Radeți fin coaja de lămâie peste paste, amestecați bine, apoi adăugați tonul.

Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, sare și piper, după gust. Se amestecă bine.

Adăugați untul și gătiți încă 2 minute. Se amestecă bine.

Se ia de pe foc.

Serviți imediat, cu parmezan ras.