Această rețetă keto de paste konjac cu ton este o masă super simplă și rapidă, cu un conținut scăzut de carbohidrați.
Pastele konjac și conservele de ton sunt o bază excelentă pentru a face acest delicios fel de mâncare în mai puțin de 15 minute!
Dacă respectați cantitățile din rețeta noastră, veți avea 2 porții de mâncare. 1 porție are 1g de carbohidrați net.
Resturile se pot păstra în frigider până la 2 zile și nu se pot congela.
Rețeta de paste konjac cu ton
Ingrediente
- 1 pachet de paste konjac
- 1 lingură de ulei de măsline
- 2 căței de usturoi, tăiați felii
- coaja de la o lămâie
- 1 conservă de ton în suc propriu, scurs (aproximativ 200 de grame)
- 1 lingură de suc de lămâie
- 2 linguri de pătrunjel tocat grosier
- sare și piper, după gust
- 2 linguri de unt
- 30 g de brânză parmezan proaspăt mărunțită
Mod de preparare
Pregătiți pastele konjac conform instrucțiunilor de pe ambalaj și puneți-le deoparte să se scurgă bine.
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați uleiul și usturoiul.
Se sotează timp de aproximativ 30 de secunde înainte de a adăuga pastele scurse. Amestecați bine și sotați timp de 1-2 minute.
Radeți fin coaja de lămâie peste paste, amestecați bine, apoi adăugați tonul.
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, sare și piper, după gust. Se amestecă bine.
Adăugați untul și gătiți încă 2 minute. Se amestecă bine.
Se ia de pe foc.
Serviți imediat, cu parmezan ras.