Ardei umpluti de post la cuptor

Ardei umpluti de post la cuptor retete: cum gatesti ardei umpluti de post la cuptor si cele mai gustoase retete de ardei umpluti de post, ardei umpluti de post reteta, ardei umpluti fara orez, mucenici umpluti cu nuca, friptura cu dulceata de ardei iute, ardei copti cu sos de smantana, aperitive cu ardei copti, copane de pui la cuptor, ciocanele de curcan la cuptor, friptura de pui la cuptor.

Ardei umpluti la cuptor

8 ardei grasi200g ciuperi (conserva)2 cepe500g orez4-5 rosii4 linguri de ulei1 legatura patrunjel1 legatura mararsare si piper dupa gust

Bastonașe simple de dovlecei la cuptor, de post

Încearcă bastonașele simple de dovlecei la cuptor, perfecte pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post! Ușor de preparat, delicioase și sănătoase. Ideale pentru gustări rapide sau ca garnitură.

Cartofi umpluti la cuptor

4 cartofi potriviti100 g sunca100 g cascaval50 g branza sarata1/2 ardei rosu2 ciuperci potrivite1/2 ceapa rosiepipersareuleimargarinaSos smantana:200 g smantana2 catei de usturoioregano

Ardei umpluți cu ciuperci. Rețetă de post

Ardeii umpluți cu ciuperci sunt o alternativă gustoasă la varianta clasică cu carne. În această rețetă, folosim o combinație de ciuperci, orez și condimente pentru un gust echilibrat.

Vinete pane de post, la cuptor

Vinetele pot fi incluse într-o mulțime de rețete și feluri de mâncare, care mai de care mai gustoase. Astăzi vă propunem o rețetă simplă, rapidă, economică și de post de vinete pane. În plus, sunt făcute la cuptor, cu foarte puțin ulei, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru siluetă, ca în cazul prăjelilor. Le puteți servi cu salată, cu sosul preferat sau în orice combinație vă place. 

Dovlecei umpluți cu soia

Ce-ar fi să pregătim o mâncare ușoară, hrănitoare și plină de savoare? Dovleceii umpluți cu soia sunt o opțiune excelentă pentru zilele călduroase, când nu vrem să petrecem prea mult timp în bucătărie. În plus, sunt atât de gustoși încât îi vor iubi și cei mici!

Corabioare din vinete cu legume la cuptor

2 vinete mari, 2 cepe mari4 rosii mari2 dovlecei micuti, nu din cei lungi3 catei mari de usturoi2 ardei de culori diferite4-5 linguri ulei de masline (depinde de tava )2 ardei iuticimbru uscat si verdepiper, sare, dupa gust

Ardei Umpluti Cu Dovlecei

Este o reteta ideala daca vrei o masa usoara si fara carne si merge perfect cu o focaccia cu usturoi.

Ardei iuti umpluti cu branza

ardei iuti,bacon (cate o felie pentru fiecare jumatate de ardei),branza tip Philadelphia/ Almette/ Exquisa,cimbru

Salata de legume cu maioneza de post - Philips multicooker

Legumele sunt fierte la aparatul multifunctional Philips multicooker Am folosit un pachet de 500 g legume congelate ( mazare fasole verde fideluta,cubulete de morcov telina albitura ardei rosu) 3 cartofi potriviti cubulete micute un ardei gras rosu taiat cubulete sare piper nucsoara cimbru maioneza de post dupa gust si patrunjel tocat. Daca nu tineti post puteti folosi maioneza cu ou.

Ciorbă bulgărească, de post

Ciorba bulgarească este o rețetă de post usoară, revigorantă, atât în căldura verii, cât și în zilele răcoroase de iarnă.

Dovlecei pane de post, la cuptor sau prăjiți în tigaie

Dovleceii pane de post sunt o gustare sau o garnitură delicioasă. Copți în cuptor sau prăjiți în tigaie se prepară în foarte puțin timp și sunt plini de savoare.

Mâncare de ciuperci la cuptor

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de mâncare de ciuperci la cuptor, perfectă pentru o masă sănătoasă.

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei grasi rosii (copti), cascaval, pesmet, oua, sare, piper, ulei,

Ardei murati umpluti cu varza

Ardei, varza, morcovi, cimbru, oregano, busuioc, seminte de mustar, tulpina de marar, piper, frunze de dafin.

Cartofi noi condimentati la cuptor

500 gr cartofi noi 2 catei de usturoi busuioc kotany marar verde rozmarin vegeta,piper ulei de masline oregano

Cartofi prăjiți la cuptor - crocanți la exterior și moi la interior

Dacă vrei cartofi care să fie crocanți, gustoși și sănătoși, încearcă această rețetă de cartofi prăjiți la cuptor. Se fac simplu și rapid, iar rezultatul e pe placul tuturor.

Ardei umpluți, fără orez

Ardei umpluți, fără orez - la fel de buni dar o altfel de rețetă. Vă invităm să preparați cea mai bună rețetă dintre toate! Și nimeni nu va rezista aromei unice pe care o oferă acest preparat.

Ardei Umpluti Cu Carnati

Cu numai cateva ingrediente si mai putin de o ora din timpul tau, poti gati un preparat cu care iti vei surprinde invitatii.

Imam Bayaldi - vinete umplute cu legume (de post)

Mâncarea turcească ocupă un loc aparte în bucătăria internațională. Fie că are sau nu carne, există o mulțime de preparate turcești care au ajuns și în bucătăriile noastre. Iar astăzi vă propunem o rețetă cu tradiție și cu o poveste interesantă.  Imam Bayaldi se poate traduce prin ”imamul a leșinat” și face referire la cât de gustos este acest preparat. Este un fel de mâncare doar din legume, fără carne, care poate fi servit ca atare sau cu orez. Sigur că există și varianta de vinete umplute cu carne, dar aceea este altă poveste. Imam Bayandi este un preparat potrivit și în perioada postului, dar și pentru vegetarieni. 

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar

6 bucati de ardei gras (diverse culori), 200 gr branza telemea, 100 gr branza dulce, 50 gr unt, 1 legatura marar

Ardei umpluti cu cuscus

O masa usoara, dar satioasa, care este gata in putin peste o jumatate de ora.

Ardei umpluti cu cartofi, branza si ou

10 ardei grasi, 10 cartofi potriviti, 4-5 oua, branza telemea dupa preferinta, cascaval, verdeturi proaspat tocate

Ardei umpluți cu carne de curcan

Ardeii umpluți cu carne de curcan sunt un preparat delicios și hrănitor, perfect pentru o masă în familie. Această rețetă este ușor de preparat, chiar și pentru începători.În plus, carnea de curcan este o alternativă mai slabă în grăsimi față de carnea de porc, fiind ideală pentru cei care își doresc o alimentație echilibrată.

Ardei umpluti

600g carne de porc si vita tocataardei grasi 8 buc.4 linguri orez1 ceapa mare2 frunze dafinpatrunjel si marar verde tocat1 morcov mic dat pe razatoare300 ml bulionsare, piper

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

5 rosii maricele 2 ardei rosii 500-600 gr de branza de vaci 100 gr unt 2 linguri smantana 1 legatura marar verde sare piper

Ardei umpluți cu 4 tipuri de brânză

Atunci când te gândești la ardei umpluți, îți vin în minte ardeii umpluți cu carne de porc sau de vită, cu sos de roșii, pe care îi savurezi cu smântână și pâine proaspătă. Dar ce spuneți de o rețetă de ardei umpluți cu brânzeturi? O rețetă fără carne, dar extrem de gustoasă și sănătoasă, care poate fi savurată pe post de fel principal sau garnitură.  Astăzi vă propunem o rețetă de ardei umpluți cu patru feluri de brânză, pe care îi puteți face în cuptor sau pe grătar. Puteți alege orice tipuri de brânză vă plac sau de care aveți prin frigider. Important este să nu fie numai brânzeturi tari sau cremoase, pentru ca amestecul să fie omogen. De asemenea, asigurați-vă că nu toate brânzeturile sunt foarte sărate, pentru că gustul final va fi și el foarte sărat. Pentru această rețetă, noi am folosit mozzarella, parmezan, brânză de capră și ricotta și proporțiile au fost perfecte. 

Ardei umpluti cu legume si fructe in orez

125 g orez2 rosii tocate marunt1 mar mare taiat in cuburi (curatat)50 g stafide50 g fisticcoriandru3 ardei grasi taiati in jumatati pe lung6 cepe verzi taiate rondele

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

1 buc.peste fitofag,1-2 ardei grasi verzi,&nbsp1 rosie 5-6 cartofi 3-4 catei usturoi sare piper,1 lingurita busuioc 1 lingurita rozmarin zeama de lamaie de la o lamaie 5-6 linguri ulei

Spanac la tigaie

Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat 2 catei de usturoi un ardei iute de mici dimensiuni sare ulei.

Sarmalute de post (din varza murata) la Philips Multicooker

- o varza murata (mai micuta) - 10 linguri de orez - 4 linguri ulei de masline - 2 legaturi de ceapa verde (1-2 buc ceapa uscata) - marar congelat (o legatura proaspat) - 150 g ciuperci taiate la borcan(&icircn saramura) - un morcov maricel - sare piper boia dulce cimbru tarhon dupa gust - 3 buc foi de dafin - 15 boabe piper negru - bulion suc de rosii - ardei gras congelat cubulete ( 2 buc. ardei proaspat) - rosii congelate (4-5 rosii proaspete) OPTIONAL PUTETI ADAUGA &IcircN COMPOZITIE TELINA NUCI SI STAFIDE

Pilaf cu praz de post

2 buc praz o ceapa 1/2 morcov sau un morcov potrivit 3-4 felii de telina 2 buc ardei gras (am folosit ardei congelat rosu galben verde) 200 g - 300 g ulei sare,piper ,cimbru patrunjel verde tocat marunt Pentru fiecare 100 g din fiecare leguma se pun 200g orez - la o cana de orez se adauga 3 cani de apa sau supa de legume Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate..

Medalion de rechin cu legume la cuptor

2 medalioane de rechin. 1 kg cartofi. 1 ardei capia rosu. 1 ardei iute. sare, fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Tarta din cartofi

600g cartofi, 3-4 linguri pesmet, sare, 100 g margarina, 300 g ciuperci, patrunjel, un morcov, un ardei gras verde, 1-2 legaturi de ceapa verde, 50 g cascaval de post, masline negre.

Salată de legume fierte cu maioneză de post

Salata de legume fierte cu maioneză de post este ideală pentru o masă sănătoasă și sățioasă. O poți servi ca fel principal sau ca garnitură, fiind perfectă pentru orice ocazie!

Ardei umpluti cu varza

Ardei/gogosari,varza,boabe de piper,seminte de mustar,zahar,sare grunjoasa neiodata,foi de dafin,otet.

Ardei umpluti cu carne

12 ardei grasi mijlocii, 750 g carne macra, 1 felie de paine, 1 ceapa, 3 linguri de orez, 1 lingurita de marar tocat, sare, 2 linguri de untura, 1 de bulion, 1 lingurita de faina, 2 linguri de smantana.

Ardei umpluți cu orez și urdă

O rețetă tradițională românească de ardei umpluți cu orez și urdă, un fel principal delicios și ușor de preparat.

Ardei umpluți cu sos de smântână

Ardeii umpluți cu sos de smântână sunt perfecți pentru orice masă. Sunt aromați, cremoși și foarte gustoși, iar combinația dintre umplutură și sos îi face irezistibili.

Vinete umplute la cuptor

- 2 vinete 3 cepe mijlocii 2 ardei capia sau gogosari 100 grame ceafa afumata sau 10 ciuperci cascaval ras,1 ou crud pasta de ardei sau ketcup putin bulion sare piper cimbru

Curcan la cuptor

un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb

Cannelloni cu legume – o rețetă delicioasă de post

Cauți o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru post? Cannelloni cu legume sunt soluția perfectă! Descoperă cum să prepari această variantă vegetariană gustoasă și bogată în nutrienți.

Legume la cuptor cu sos de roșii

Descoperă rețetă simplă și delicioasă de legume la cuptor cu sos de roșii, care poate fi savurată de întreaga familie.

Pulpe de pui la pungă cu legume

Rețeta de pulpe de pui la pungă cu legume este o soluție ideală pentru cinele în familie. Ușor de preparat, sănătoasă și plină de gust. Poți să o pregătești rapid și să te bucuri de o masă copioasă fără prea mult efort.Încearcă această rețetă și vezi cât de simplu este să gătești ceva delicios!

Mâncare de spanac cu năut. Rețeta de post, extrem de delicioasă!

Această mâncare de spanac cu năut transformă spanacul congelat într-o masă cu arome și ingrediente simple, dar puternice.

Paste la cuptor cu sos de rosii

180gr paste scurte o conserva de 400gr rosii cuburi 2-3 catei de usturoi 1 lingurita busuioc uscat sau cateva frunze proaspete sare piper 200gr cascaval vegetal 1 lingura ulei de masline

Medalion de crap cu legume la cuptor

Medalionul de crap cu legume la cuptor este o rețetă rapidă și simplă, potrivită pentru oricine vrea să mănânce sănătos fără complicații.Crapul este un pește accesibil și ușor de preparat, iar legumele coapte completează perfect acest fel de mâncare. Tot ce îți trebuie sunt câteva ingrediente de bază și un cuptor.

Cartofi mov la cuptor, cu usturoi și pătrunjel

Cartofii mov sunt nu numai arătoși în farfurie, ci și plini de substanțe nutritive și potriviți pentru a fi incluși în alimentație, mai ales în meniul copiilor.

Cartofi noi cu usturoi și pătrunjel, la cuptor

Cartoful, leguma preferată a românilor, poate fi gătit într-o mulțime de feluri și combinații. Și pentru că au apărut cartofii noi, astăzi vă propunem o rețetă simplă de cartofi aromatizați cu usturoi și pătrunjel.  Se fac foarte ușor, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și sunt perfecți ca garnitură, lângă un grătar sau alături de o salată verde.  Dacă v-am făcut poftă deja, nu vă mai ținem pe jar și vă provocăm să încercați rețeta aceasta, de preferat cu cartofi noi sau cu cartofi roșii.