Muraturi in saramura pentru iarna

Muraturi in saramura pentru iarna retete: cum gatesti muraturi in saramura pentru iarna si cele mai gustoase retete de ciorbe de iarna, saramura de biban, saramura pt slanina, saramura de caras, saramura de macrou, saramura de peste macrou, saramura de crap la cuptor, diete pentru abdomen, retete pentru prajituri, condimente pentru pui.

Conopidă în saramură pentru iarnă

Ghidează-te după rețeta noastră de conopidă în saramură pentru iarnă și bucură-te de gustul ei tot anul. Secrete și ingrediente pentru reușita garantată!

Gogonele picante în saramură. Adaugă un pic de sclipire la murături!

Cauti ceva mai picant? Descoperă cum să faci gogonele picante în saramură cu rețeta simplă și delicioasă. Ghid pas cu pas pentru gogonele care ies perfect de fiecare dată!

Roșii cuburi la borcan pentru iarnă

Descoperă cum să păstrezi roșiile în cuburi pentru iarnă! Un ghid pas cu pas pentru a te bucura de gustul roșiilor chiar și în zilele reci de iarnă.

Pepene rosu murat pentru iarna

Pentru 1 borcan de 5l:1 pepene mare proaspat si bine copt,cimbru, usturoi,o bucatica de hrean,tulpini de marar cu flori uscate, sare, apa .

Verdețuri păstrate pentru iarnă

Află cum să păstrzi verdeturile proaspete pentru iarnă. Descoperă diferite metode de conservare, de la uscare la congelare, află despre verdeturile potrivite pentru păstrare, și încearcă rețete delicioase cu verdeturile conservate.

Castraveți murați în saramură pentru iarnă

Castraveții murați în saramură pot da o savoare deosebită meselor de prânz sau cină. Vezi ingredientele necesare și cum pregătești saramura.

Gogoșari în sos de muștar. Rețeta ideală pentru iarnă

Cauți o rețetă delicioasă de gogoșari în sos de muștar pentru iarnă? Urmează pașii noștri simpli pentru a crea o conservă perfectă. 

Gogoșari murați în saramură

Gogoșari murați în saramură sunt gustoși și merg de minune savurați cu o listă lungă de preparate culinare. Vezi cum se pun la murat.

Rosii cherry la borcan pentru iarnă

Învață cum să pregătești roșii cherry la borcan pentru iarnă. Menține gustul vibrant al verii în mâncărurile tale, cu rețeta de roșii cherry la borcan.

10 secrete ale murăturilor în saramură. Trucuri și sfaturi utile

Vrei murături în saramură perfecte? Descoperă secretele pentru murături de invidiat. Inclusiv sfaturi pentru gust și crocanțime.

Salata Asortata De Muraturi

gogosari acri castraveciori acri in otet castraveti murati in saramura dovlecei murati in otet vinete murate in otet gogonele murate in otet gogonele murate in saramura marar verde masline dupa gust ulei de masline piper, dupa gust

Salata de iarna

2 kg varza, 1 kg gogosari (in cazul meu ardei kapia), 500 gr castraveti, 500 gr ceapa, 500 gr gogonele, 300 gr morcov, 500 ml otet, 150 gr zahar, boabe de mustar,sare,piper,dafin, in plus eu am folosit si un plic de pikant fix pt muraturi.

Gogonele la borcan pentru iarnă

Dacă tot suntem în perioada în care ne ocupăm de conserve și murături, astăzi vă propunem o rețetă de gogonele murate în saramură, ușor de făcut și deliciose. Încă mai găsiți în grădini și piețe gogonele, adică roșii necoapte, așa că este un moment perfect pentru a le pune la murat.  Alegeți gogonele tari, pentru că acelea care dau în copt se vor înmuia foarte mult la borcan și nu își vor păstra textura fermă. 

Bulion de roșii - rețeta perfectă pentru iarnă

Află cum să prepari un bulion de roșii pentru iarnă care să-ți păstreze gustul autentic al roșiilor toată iarna! Te ghidăm pas cu pas în realizarea acestei rețete, de la alegerea roșiilor până la metodele de conservare.

Slanina la saramura

150 g sare grunjoasa o capatana usturoi piper boabe piper macinat foi de dafin cimbru

Gogoșari umpluți cu varză albă și roșie

Rețeta de gogoșari umpluți cu varză albă și roșie nu este deloc complicată, nu cere ingrediente sofisticate sau greu de găsit și se face rapid.

Salată picantă de ardei pentru iarnă

Rețetele de murături și conserve sunt vedeta toamnei, așa că întotdeauna este bine-venită o idee pentru iarnă. Astăzi vă propunem o rețetă de ardei picant, la borcan, care se va potrivi perfect alături de orice mâncare, la iarnă.  Aroma de ardei iute se combină perfect cu cea de usturoi și cu oțetul, astfel că veți obține o salată picantă care va arăta excelent pe rafturile din cămară, ca să nu mai vorbim de gustul deosebit!

Roșii întregi la borcan pentru iarnă

Descoperă metoda tradițională de a păstra roșiile întregi la borcan pentru iarnă! Află secretele pentru a menține prospețimea și aroma lor, exact ca în zilele de vară.

Pastă de ardei copți cu usturoi și muștar (pentru iarnă)

Pasta de ardei copt este o alegere delicioasă alături de o friptură sau pur și simplu, servită pe pâine. Se face foarte ușor și poate fi păstrată foarte bine peste iarnă, în borcane.  Dacă ați copt o cantitate mai mare de ardei pentru iarnă sau pentru zacuscă, păstrați și pentru această rețetă. Merită să o încercați și vă asigurăm că vă va cuceri de la prima gustare!  Pasta de ardei copt seamănă destul de mult cu un sos și poate fi servită în orice combinație. 

Frunze de vita pentru iarna

Frunze de vita Sticle de 0.5 l de plastic

Castraveți murați moldovenești. Secretul unei rețete autentice

Descoperă ce face castraveții murați moldovenești să fie atât de speciali. Rețeta noastră autentică îți dezvăluie toate trucurile pentru un gust inegalabil.

Struguri murati

Struguri 250-300 ml saramura pentru un borcan de 800ml:200 ml apa100 ml oteto lingurita de saredoua linguri de miereCondimentele:seminte de mustarboabe de piperardei iuterondele de hreanenibaharfinchenfeliute de ghimbir

Pastă de roșii pentru iarnă după rețeta clasică

Cauți o rețetă de pastă de roșii pentru iarnă? Încearcă rețeta noastră clasică și ușor de urmărit. Ideală pentru toate mâncărurile!

Sfeclă cu hrean la borcan, pentru iarnă

Este sezonul murăturilor și al conservelor pregătite pentru iarnă, așa că astăzi vă propunem o rețetă de sfeclă murată cu hrean, perfectă pentru iarnă. Salata de sfeclă murată se potrivește cu orice, mai ales în sezonul rece și este plină de vitamine și antioxidanți.  Pentru a fi pusă la borcan, sfecla trebuie mai întâi fiartă sau coaptă, pentru a se frăgezi. Ambele variante sunt la îndemână, dar sfecla coaptă în cuptor are o aromă mai puternică decât cea fiartă. Așadar, dacă alegeți să puneți sfeclă la murat, vă sugerăm să o coaceți înainte. 

Gogoșari murați pentru iarnă

Este perioada aceea a anului, în care gospodinele pregătesc conservele pentru iarnă. Murături, gemuri și dulcețuri - este momentul lor, pentru că fructele și legumele s-au copt și sunt numai bune de pus la borcane pentru iarnă.  Astăzi vă prezentăm o rețetă ușoară de gogoșari în oțet, care se păstrează foarte bine pe parcursul iernii. Gogoșarii nu se vor înmuia, ci vor rămâne fermi și aromați. 

Muraturi asortate

2kg muraturi verzi taiate felii 5 muraturi usor coapte taiate felii 1kg castraveti 2 capatani mari de usturoi curatati de coaja si usor zdrobiti 4 morcovi taiati felii 20 ardei iuti intepati 1/2 telina taiata si ea felii 2 pepenasi mici taiati felii apa sare si ceva condimente pentru muraturi

Gogoșari în sos de roșii pentru iarnă

Este momentul perfect pentru a pregăti conservele pentru iarnă. Fie că vorbim despre fructe sau legume, mai toate s-au copt în această perioadă și sunt gata să fie transformate în compot, dulceață, gem, murături, sosuri sau zacuscă.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una simplă și delicioasă, de gogoșari în sos de roșii, la borcan. Se păstrează foarte bine pe tot parcursul iernii, iar gogoșarii nu se vor înmuia, ci vor avea o textură crudă. 

Zacuscă cu ciuperci pentru iarnă

Dintre toate conservele care se fac pentru iarnă, zacusca ocupă un loc aparte. Este mâncarea care ne aduce aminte de orice perioadă a vieții, din copilărie până în studenție. Și asta pentru că, oricând ți-e foame și nu ai ce mânca, un borcan cu zacuscă te scoate din încurcătură.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una simplă și delicioasă, de zacuscă cu ciuperci, care se păstrează excelent pe parcursul iernii și al cărei gust vă va cuceri.

Gogonele murate în saramură - rețeta tradițională

Vrei gogonele murate perfecte? Descoperă rețeta tradițională de gogonele murate în saramură. Urmărește pas cu pas și vei fi maestru la murături! 

Ardei copți la borcan cu usturoi și mărar

Descoperă secretul ardeilor copți și perfecți conservați la borcan cu usturoi și mărar. Urmărește rețeta pas cu pas, pentru un gust intens și o conservare îndelungată.

Saramură din pulpe de pui

Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.

Ardei iuti pentru ciorba

250 gr ardei iute, 6-7 cepe, 500 gr adrei gras/gogosari, otet, sare

Sare iodată sau neiodată? Care se pune la murături

Află diferența între sare iodată și neiodată și care e cea mai potrivită pentru murături. Nu-ți strica rețeta, fii informat înainte de a pune mâna pe borcan!

Vinete la borcan cu oțet și usturoi. Secretul pentru iarnă!

Vrei să prepari vinete la borcan cu oțet și usturoi? Descoperă aici cea mai delicioasă și simplă rețetă, perfectă pentru a fi păstrată peste iarnă.

Varză murată tocată la borcan. Rețeta perfectă pentru iarnă

Descoperă cum să pui varza murată tocată la borcan ca un adevărat expert. Ghid pas cu pas, ingredientele necesare și trucuri pentru cel mai bun rezultat.

Tocană de legume cu vinete pentru iarnă

Descoperă tocana de legume cu vinete pentru iarnă, rețeta perfectă pentru a păstra gustul verii. Simplu de făcut și incredibil de delicioasă.

Gogoșari cu vinete și ciuperci în sos marinat, pentru iarnă

Descoperă rețeta delicioasă de gogoșari cu vinete și ciuperci în sos marinat pentru iarnă. Ideală pentru conservare, această rețetă adaugă savoare mesei!

Castraveți murați în oțet pentru iarnă

Pentru prepararea unui borcan de 720 de mililitri cu castraveți murați în oțet, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: 350 de grame de castraveți cornichon O linguriță de sare neiodată O linguriță de zahăr Patru linguri de oțet de minim nouă grade O linguriță de boabe de muștar Șapte sau opt boabe de piper Unul sau doi căței de usturoi Trei sau patru fâșii de hrean Cimbru uscat Mărar uscat Apă rece pentru completare

Zarzavat pentru iarna fara conservant

1/2 kg patrunjel radacina cu tot cu frunze, 1/2 kg telina radacina cu tot cu frunze, 1 kg ardei gras verde, sare, 2 kg rosii

Saramură de pui cu legume. Rețeta perfectă pentru ocazii speciale

Învață să gătești cea mai delicioasă saramură de pui cu legume. Rețeta noastră pas cu pas te ajută să îmbini aromele și să impresionezi oaspeții. 

Castraveti iuti

5 kg castraveti, 5 ardei iuti, marar, cimbru, hrean, 5 linguri sare mare, foi de dafin

Tarhon in otet

3 legaturi tarhon, 300 ml otet de vin, 2 lg sare mare