Novac la cuptor

Novac la cuptor retete: cum gatesti novac la cuptor si cele mai gustoase retete de plachie de novac, pui la cuptor, pulpe la cuptor, retete la cuptor, guvizi la cuptor, hering la cuptor, fazan la cuptor, copanele la cuptor, gaina la cuptor, cartofi la cuptor.

Peste Novac marinat

un novac la 3-4kg 8 catei de usturoi 3 linguri de pasta de tomate faina pt. prajit sare dupa gust ulei

Novac la cuptor

- 4 rosii -usturoi-verde -usturoi-uscat -2 legaturi de ceapa verde -1 ceapa taiata felii -vin alb -suc de rosii -sare -piper

Plachie de novac

3 medalioane de novac6 rosii sau 500 gr6 cepe potrivite200 ml suc de rosii200 ml vin alb100 ml ulei100 gr faina2 ardei grasi rosiipatrunjel verdesare,piper3 foi de dafin

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Somon la cuptor cu ciuperci și roșii, în folie de aluminiu

Rețeta de somon la cuptor cu ciuperci și roșii, în folie de aluminiu este foarte usoara si foarte gustoasa. Trebuie neaparat sa o incerci!

Cuiburi de cartofi cu oua la cuptor

2 oua 2-3 cartofi (cca 200-250 g) 2-3 felii de ceapa rosie cascaval ras dupa gust 2 linguri ulei de masline sare, dupa gust putin unt pentru uns vasul de yena sau tavita in care se vor introduce la cuptor

Miel la cuptor

jumatate de carne de miel sare 1 fir de usturoi verde 1 ceasca cu apa 200 ml de suc de rosii si un cuptor bun.

Snitele Prajite Si Coapte La Cuptor

Putem face snitele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am pregatit snitele din pulpa de vitel si din antricot de vitel 2 oua sare, pesmet Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Gem

Gem de prune la cuptor. Rețeta gustoasă și simplă

Gemul de prune la cuptor are o consistență groasă, este dulce, cu o culoare frumoasă. Poate fi preparat cu o cantitate minimă de zahăr, sau chiar fără.

Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

Peste in folie la cuptor cu garnitura de legume bucati de peste (macrou) unt lamaie Sare Piper Cimbru Vegeta Patrunjel verde Rosmarin foarte putin Ulei de masline Conopida Broccoli Morcovi

Somon la cuptor – cea mai ușoară rețetă

Somon la cuptor, fraged, aromat și foarte ușor de făcut. Tot ce aveți nevoie sunt câteva bucăți de file de somon, plus un sos rapid de unt cu lămâie și verdeață.

Castane coapte - La cuptor, la microunde și confiate

Castanele coapte au un gust delicat și dulceag și o textură moale, asemănându-se cu cartofii dulci. Află cum faci castane coapte la cuptor, la microunde sau confiate.

Rulouri de pui pane la cuptor

2 bucati piept pui,1 ardei rosu(sau alte legume la alegere), branza feta, unt, faina, pesmet, 2 oua

Peste la cuptor

2 pesti macrou ulei rozmarin busuioc sare piper

Bacon la cuptor în 5 pași simpli

Prin pregătire la cuptor, bacon-ul se gătește perfect și face o crustă crocantă și delicioasă. Mai mult, este foarte ușor de preparat, se face mult mai puțină mizerie decât dacă îl prăjiți și vă permite să faceți mai multe treburi în bucătărie până când este gata.Dacă nu ați copt niciodată bacon, este momentul sa încercați!Cu ce să serviți baconul? Ei bine, cu absolut orice! Inclusiv ouă poșate, ouă fierte moi și tari și ouă prăjite.

Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitele prajite sau coapte usturoi pentru mujdei Reteta pentru snitele: 1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Cartofi prăjiți la cuptor - crocanți la exterior și moi la interior

Cartofii prăjiți, cel mai simplu și totuși cel mai versatil preparat culinar, se pot face într-o mulțime de feluri și există și mai multe moduri de a fi savurați.

Porumb copt la cuptor. 3 metode simple și rapide

Porumb copt la cuptor cu foi, fără foi sau în folie de aluminiu.  Este atât de aromat, încât vă veți trezi că îl mâncați chiar și fără sare sau alte condimente.

Mamaliguta La Cuptor

salam cascaval 2 oua malai sare

curcan umplut cu portocale la cuptor

5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper,vin alb

Sparanghel la cuptor cu lămâie, unt și parmezan

Sparanghel la cuptor, cu sos de unt și lămâie, ușor condimentat cu parmezan. O rețetă ușoară care se potrivește bine cu orice.

Paste la cuptor - Delaco

250 paste, 50 g unt, 150 g Ceva Fin Cremos cu smântână de la Delaco, 200 g cascaval - Delaco.

Iepure la cuptor cu sos de bere

Avem nevoie de : un kilogram pe carne de iepure portionat in bucati potrivite ca marime un morcov,o jumatate de praz cateva tomate cerise 2-3 bucati de ceapa mica o jumatate de ardei 2-3 catei de usturoi ( la capitolul legume puteti sa inlocuiti sau sa adaugati ce preferati ) sare piper un fir de rozmarin si unul de cimbru 300 ml bere blonda 2 linguri de faina 2 linguri ulei de masline. Ca si garnitura la aceasta friptura eu am facut de aceasta data cartofi intregi fierti 10 minute si apoi pusi la cuptor cu condimente si stropiti cu ulei de masline pentru inca 30 de minute pana prind o crusta aurie.

Curcan la cuptor

un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb

Guvizi marinati la cuptor

1 kg guvizi 150-200 ml vin alb 50 ml otet de mere zeama de la o lamaie piper boabe,boabe de coriandru,sare,busuioc,foi de dafin

lup de mare la cuptor

1 lup de mare la 450-600 gr,2 lime mici,300gr rosi cherry,1 dovlecel zucchini sau dovlecelul nostru,sare,piper alb macinat,ulei masline si 2-3 frunze busuioc proaspat.

Friptura de gaina la cuptor

-1 gaina fiarta -sare -piper -ulei

Peste cu legume la cuptor

2buc peste(cod,macrou),2 cepe, morcov, rosie,ulei,300ml suc de rosii,ardei rosu si galben,suc de la jumatate de lamaie,condimente pt peste

Mere umplute la cuptor

1 kg mere 200 g nuci 100 g miere de albine

Peste la cuptor foarte bun

doi pesti 1kg sare.

Conopidă la cuptor în 3 feluri: italian, mexican și indian

Conopida la cuptor este varianta de top în cazul preparatelor din conopidă. Vezi cum o condimentezi în stil italian, mexican sau indian.

Usturoi la cuptor

un usturoi intreg ulei de masline sare optional:rozmarin

Mamaliga la cuptor

- faina de malai - slaninuta - branza de burduf

Mancarica la cuptor

700g cartofi,2 rosii mari,2 morcovi,200g smantana,100g cascaval,4 linguri ulei,100ml supa de legume,patrunjel verde,sare si piper

Cartofi la cuptor cu cascaval

500 g cartofi, 2 oua, 5 catei de usturoi, 50 g unt, 150 g Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, 200g Cascaval Rucar de la Delaco.

Ochiuri cu cascaval la cuptor

2 oua 100 g cascaval sare,piper,cimbru dupa gust ulei de masline

Rosii umplute la cuptor

2 rosii 2 linguri urda avocado seminte de floarea soarelui cascaval feliat

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

4 pulpe pui 600 g cartofi noi 1 dovlecel 2 vinete mai mici 1 pahar vin alb cimbru condimente barbeque rozmarin ghimbir sos de soia usturoi enibahar cilly piper

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

jumate de iepute sau unul intreg in functie de capacitatea tigaii - 1 cana de apa - ulei cat sa acopere fundul tavii dar nu exagerati - sare piper -busuioc oregano tarhon sau ce planta aroamata aveti in casa

Ouă ochi la cuptor, pentru un mic-dejun sănătos

Ouăle ochi la cuptor sunt cel mai simplu și cel mai sănătos mic dejun. Vezi cum le faci în 2 moduri: cu și fără tavă de brioșe.

Snitele cu cartofi copti ca la Alba-Iulia.

2 piepti de pui(mai mari piepti). 2 oua. 200 gr pesmet. ulei pentru prajit(eu folosesc ulei de palmier la prajit). 1 kg cartofi pentru copt la cuptor. 50 gr unt. sare 2 lingurite de boia de ardei dulce,piper proaspat macinat,vegeta de la plafar care nu contine deloc sare(sunt doar legume uscate).

Budinca De Lamaie La Cuptor

115g unt 170g zahar pudra 4 oua 3 lamai - sucul si coaja 40g faina 300ml lapte

Rata delicioasa la cuptor

- o rata intreaga - 3 linguri miere de albine - 1 lingura otet balsamic - 1 lingura sos soia - 1 lingura sos worcestershire - zeama de la 2 portocale - putina salvie uscata - sare de mare, piper

Pui la cuptor cu legume

1 pui de curte de cca 1,2 kg 2 morcovi 1 pastarnac 1/2 ardei gras rosu 1/2 conopida medie 1 dovlecel marisor 3 cartofi 2 rosii cimbru sare piper boia iute ulei de masline sucul de la o lamaie

Cartofi Prajiti La Cuptor

1 kg de cartofi taiati ca pt prajit dar mai grosi ( pentru a nu se rupe la fiert) 2 linguri de ulei ( eu am folosit de masline) 2-3 linguri pesmet sare, condimente

Păstrăv la cuptor, umplut cu cușcuș și muguri de pin

O rețetă delicioasă de păstrăv la cuptor, umplut cu cuscus și muguri de pin. Unde mai pui că se face in doar 30 minute fără să depui prea mult efort.

Tocinei la cuptor aromati cu rozmarin

5 cartofi potriviti, 2 oua, o bucata cascaval sau branza de oi(dupa preferinta), 2 linguri pesmet, sare, rozmarin, plante aromatice de la Provance, o lingurita de legume deshidratate, ulei

Friptura din pulpe la cuptor

4 pulpe 4 linguri mustar o ceapa un morcov 4 catei de usturoi piper, cimbru,oregano 3-4 lingui ulei o cescuta vin alb

Snitele in mujdei de usturoi

Putem face snitelele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am folosit cca 300 g carne de porc 2 oua sare, pesmet usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Păstrăv la cuptor, umplut cu unt și mirodenii (Păstrăv a la Venitienne)

Păstrăvul la cuptor (a la venetienne) este pește umplut cu un amestec de unt și mirodenii și îmbrăcat într-o crustă generoasă de pesmet care-l va face crocant și delicios.