Saratele la presa
Saratele la presa retete: cum gatesti saratele la presa si cele mai gustoase retete de pulpe la cuptor, gaina la cuptor, retete la cuptor, pui la ceaun, novac la cuptor, pui la capac, pilaf la multicooker, budinca la microunde, copanele la cuptor, pui la grill.Sărățele la presă - cea mai bună rețetă
Dacă ai o presă pentru sărățele și vrei să te bucuri de ceva făcut în casă, fără E-uri sau aditivi, trebuie să încerci sărățelele la presă! Este de departe cea mai bună rețetă de sărățele, așa că dacă nu mă crezi, încearc-o și spune-mi dacă ai mai mâncat ceva mai bun!
Sărățele cu chimen
Sărățelele, simple, cu chimen sau cu condimente, sunt o gustare delicioasă pentru toți membrii familiei. Se fac ușor, sunt potrivite pentru orice ocazie și sunt extrem de crocante și delicioase. În plus, avantajul față de cele cumpărate gata făcute este că știți exact ce puneți în ele și, astfel, le puteți da fără probleme și copiilor. Astăzi vă propunem o rețetă de sărățele cu brânză de vaci și chimen, foarte simplă și la îndemână. Le puteți prepara atunci când aveți o petrecere aniversară, de sărbători sau pur și simplu, fără să fie vreo ocazie specială. Pot fi păstrate și savurate timp de mai multe zile, în cazul în care pregătiți o cantitate mai mare.
Sărățele cu spanac și brânzeturi
Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și substanțe nutritive, dar nu toată lumea agreează gustul lui. De aceea, rețetele care includ spanac fără să aibă gust pregnant de spanac sunt ideale. Plăcintă, sărățele, salate, sosuri și lista poate continua. Astăzi vă propunem o rețetă de sărățele cu spanac și brânzeturi, crocante și cremoase, în același timp, delicioase și perfecte de savurat alături de un pahar de bere, pe post de gustare. Se fac ușor și vă asigurăm că vor fi și pe placul celor mici care fac mofturi atunci când văd spanac în farfurie.
Sărățele din foietaj cu susan
Sărățelele din foietaj cu susan sunt gustarea perfectă pentru orice ocazie. Sunt crocante, sărate și ușor de făcut acasă. Fie că le servești la o petrecere, le iei la pachet pentru școală sau serviciu, sau pur și simplu le savurezi ca o gustare rapidă, aceste sărățele te vor cuceri cu siguranță.
Saratele picante pentru cocktail
1pahar de faina 1/3lingurita de sare 125 grame unt 75 grame branza parmezan-sau alt gen galbena
Salata de cartofi- specific tarilor arabe
Avem nevoie de: -4-5 cartofi mici -4 linguri de lapte -1 lingura de unt -3 catei de usturoi trecuti prin presa pentru usturoi -2 linguri suc de lamaie -2 linguri ulei de masline -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust
Sărățele cu pesto și usturoi
Aluatul foietaj este un ingredient foarte versatil și spornic în bucătărie. Îl puteți folosi la o mulțime de preparate, de la aperitive până la plăcinte, sărate sau dulci. Aluatul foietaj se găsește în orice supermarket, așa că nu este nevoie să îl preparați voi. Astăzi vă propunem o rețetă extrem de simplă, pentru care aveți nevoie de numai câteva ingrediente. Sărățelele cu pesto și parmezan pot fi pregătite pe post de aperitiv, gustări sau când aveți poftă de ceva sărat. Se potrivesc de minune lângă un pahar de bere rece.
Salata de vinete cu pasta de susan- Mutabal betinjean -specific tarilor arabe
Avem nevoie de: -2 vinete mari -2 linguri pasta de susan -2 linguri suc de lamaie -2 linguri de iaurt natural -3 catei de usturoi trecuti prin presa de usturoi -2 linguri ulei de masline -sare dupa gust
Rulada din carne tocata
800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse 2 oua sare 2 lingurite piper 1 lingurita boia 2 lingurite vegeta 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi 1 ou pt uns rulada deasupra.
Saratele cu iaurt
450 g faina 200g margarina 150 g iaurt gros o lingurita sare 2 galbenusuri un praf de copt o lingurita otet sare grunjoasa seminte de mac seminte de susan chimen.
Sărățele spirale din aluat de foietaj
Aceste sărățele spirale din aluat de foietaj sunt ideale pentru aperitive rapide, gustări sau pentru a fi servite alături de o supă cremă. Sunt perfecte pentru atunci când vrei ceva de ronțăit, dar nu ai timp sau chef de rețete complicate.
Sărățele cu brânză și chimen – o gustare delicioasă, gata în doar 30 de minute
Sărățelele cu brânză și chimen, preparate în casă, au aluatul atât de fraged încât se topesc în gură. Pot fi preparate în mai multe feluri, cu mac, susan, brânză, cașcaval sau de post.
Sărățele din aluat de foietaj cu sos de roșii picant
Rețetă simplă și rapidă de sărățele din foietaj cu sos de roșii picant. Aperitiv crocant și aromat, perfect pentru orice ocazie.
Totul despre Papaya: de la beneficii la rețete delicioase
Descoperă secretele papaya! Află cum să-l alegi, să-l consumi și ce beneficii și contraindicații are. Bonus: rețete ușoare cu papaya pe care le poți încerca acasă.
Totul despre brânza Cottage. De la nutrienți la rețete yummy
Vrei să știi cum să folosești la maxim brânza Cottage în bucătăria ta? Află beneficiile, nutrienții și cele mai delicioase rețete cu acest aliment versatil!
Fursecuri cu visine
3 oua (de la care o sa folositi doar galbenusurile)80 gr. zahar140 gr unt (la temperatura camerei)200 gr. fainacoaja rasa de la 1 lamaie2 plicuri zahar vanilatvisine
Crap la grătar cu mujdei de usturoi
Această rețetă simplă și gustoasă de crap la grătar cu mujdei de usturoi este ușor de urmărit și va fi cu siguranță un succes la următoarea masă.
Gingerata cu goji si citrice
-1 bucata ghimbir ras, cca 2 cm-sucul de la 1 lamaie-50 gr goji-sucul de la 1 portocala-sucul de la 1 grapefruit-2 linguri miere-1 lingurita sirop de catina-2 pahare apa plata
Unt cu portocale - o alternativă aromată la untul clasic
Untul cu portocale este o rețetă simplă, dar surprinzător de gustoasă. Nu este foarte cunoscut, dar odată ce îl încerci, sigur îl vei face din nou. Este perfect pentru micul dejun, dar și pentru deserturi sau chiar preparate mai sofisticate. Îl poți întinde pe pâine prăjită, îl poți adăuga în clătite sau chiar folosi ca un ingredient special pentru prăjituri.
Inghetata de portocale si grapefruit
o500 ml crema de vanilie ozeama de la 1 grapefruit ozeama de la 3 portocale ocoaja rasa de la 1 portocala o100 gr zahar brun
Pulpe de pui la pungă cu legume
Rețeta de pulpe de pui la pungă cu legume este o soluție ideală pentru cinele în familie. Ușor de preparat, sănătoasă și plină de gust. Poți să o pregătești rapid și să te bucuri de o masă copioasă fără prea mult efort.Încearcă această rețetă și vezi cât de simplu este să gătești ceva delicios!
De la Apetit la Ego: O abordare freudiană a dietei și auto-controlului
Descoperă cum Freud ne-ar explica dietele și auto-controlul. Acest articol dezvăluie legăturile dintre psihanaliză și alegerile alimentare. Un ghid unic pentru înțelegerea relației dintre minte și corp.
De La Pierderea In Greutate La O Digestie Mai Buna! 4 Beneficii Ale Laptelui Auriu!
Cea mai recenta tendinta in bauturi sanatoase este laptele auriu. In ciuda valului de popularitate, Haldi Doodh (traducere: lapte de turmeric) a fost utilizat ca o bautura medicament in India timp de secole.
Pulpă de miel la cuptor - rețeta turcească
Pulpa de miel la cuptor gătită după rețeta turcească sau „Kuzu tandir” se numără printre cele mai îndrăgite feluri de mâncare în Turcia. Carnea este atât de fragedă încât se desprinde de pe os și se topește în gură la fel ca vata de zahăr.
Castane coapte - La cuptor, la microunde și confiate
Castanele coapte au un gust delicat și dulceag și o textură moale, asemănându-se cu cartofii dulci. Află cum faci castane coapte la cuptor, la microunde sau confiate.
Somon la grill (grătar) cu portocale
Dacă nu ai încercat până acum combinația de somon la grătar și portocale, e momentul să o faci. Merge de minune.
Prăjitură cu lămâie și mac
Îți place combinația dintre lămâie și mac? Atunci această prăjitură e perfectă pentru tine!E ușor de făcut, cu ingrediente simple, și rezultatul e delicios: o prăjitură umedă, pufoasă, aromată și răcoritoare.
Cartofi la cuptor cu cascaval
500 g cartofi, 2 oua, 5 catei de usturoi, 50 g unt, 150 g Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, 200g Cascaval Rucar de la Delaco.
Briose cu finetti
250 g faina100 ml lapte la temperatura camerei2 oua mari la temperatura camerei50 g zahar70 g unt la temperature camereiEsenta de vanilie sau zahar vanilat150 g nutella la temperatura camerei2 lingurite praf de coptCateva linguri de coniacEsenta de romPentru umplutura : nuci, ciocolata sau o bucatica de bananaPentru decor ciocolata glazurata,fulgi de ciocolata sau orice altceva doriti
Lemon Drizzle Cake
Blat : -225 gr unt la temperature camerei -200 gr zahar -225 gr faina -1 praf de copt -4oua -praf de sare -coaja rasa de la o lamaie -2-3 linguri mac Siropul: -sucul de la 2 lamai -200 gr zahar -100 ml apa
Pieptul de pui îngrașă? Câte calorii are un piept de pui la grătar sau la cuptor
Descoperă cât de sănătos este pieptul de pui. Vezi câte calorii are și cât piept de pui trebuie să mănânci dacă nu vrei să te îngrași.
Rata cu gutui, la slow cooker
pulpele si pieptul de la o rata 4 linguri sos soia 1 lingura miere 2 gutui mari
Brioșe cu fructe de pădure
Brioșele cu fructe de pădure sunt pufoase, ușor umede în interior și au un gust proaspăt, dulce-acrișor. Le poți face pentru mic dejun, pentru o gustare rapidă sau când ai musafiri. Nu par pretențioase, dar arată bine și plac tuturor – inclusiv copiilor.
Fursecuri cu lime - dulci, fragede și foarte aromate
Dacă vrei un desert rapid și aromat, încearcă aceste fursecuri cu lime. Sunt fragede, ușor acrișoare și perfecte lângă cafea sau ceai.
Cartofi prăjiți la cuptor - crocanți la exterior și moi la interior
Dacă vrei cartofi care să fie crocanți, gustoși și sănătoși, încearcă această rețetă de cartofi prăjiți la cuptor. Se fac simplu și rapid, iar rezultatul e pe placul tuturor.
Cele mai bune brioșe cu mere și iaurt - rețetă perfectă
Aceste brioșe cu mere și iaurt sunt ideale pentru toată familia și se fac în mai pușin de 30 de minute. Sunt dulci, sănătoase și sățioase – o alegere excelentă pentru orice moment al zilei.
Snitele in mujdei de usturoi
Putem face snitelele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am folosit cca 300 g carne de porc 2 oua sare, pesmet usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...
Leurdă cu sale și ulei, la borcan
Prepară leurdă cu sare și ulei la borcan! Rețetă simplă, gust delicios și beneficii multiple pentru sănătate. Bucură-te de aroma și proprietățile leurdei tot anul!
Rețetă de crap prăjit cu mălai - crocant la exterior, fraged la interior
Crap prăjit cu mălai - o rețetă simplă, rapidă și delicioasă pe care o poți pregăti oricând.
Unt de avocado
Deși avocado este catalogat ca fruct, în cele mai multe cazuri este folosit pe post de legumă. Gustul neutru, textura cremoasă și grasă îl fac perfect pentru a fi integrat în salate, în sosuri și în orice alte rețete vă plac. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de unt de avocado. Se face simplu, din câteva ingrediente și, în câteva minute, veți obține o cremă delicioasă, care combină perfect grăsimile naturale și pe cele vegetale. Avocado este o sursă excelentă de Omega 3 și 6, așa că o felie de pâine prăjită, unsă cu acest unt cremos este nemaipomenită la micul dejun.
Guvizi marinați la cuptor
Vrei să încerci o rețetă nouă și gustoasă de guvizi? Atunci trebuie să încerci guvizii marinați la cuptor!
Glazură cu cremă de brânză pentru prăjituri sau torturi
Descoperă rețeta glazură cu cremă de brânză, ideală pentru torturi, prăjituri, brioșe și multe altele. O combinație cremoasă și dulce care va eleva fiecare desert.
Minipanetone( facut la masina de paine)
600g faina 1 plic drojdie uscata 2 plicuri coaja de porto 2 plicuri coaja de lamaie ( sau coaja proaspata de la o lamaie si o portocala) 250 ml lapte caldut 250g unt moale 150 nuci maruntite 5 galb 125 g zahar tos 50g caise deshidratate(optional) 50g stafide esenta de rom un varf cutit sare glazura ciocolata de la Dr Oetker
Langustine la grătar cu sos de lămâie și pătrunjel
Descoperă gustul delicios al langustinelor la grătar cu sos de lămâie și pătrunjel. O rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru o cină ușoară sau un prânz delicios.
Spanac la tigaie
Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat 2 catei de usturoi un ardei iute de mici dimensiuni sare ulei.
Tarta cu gutui
Pentru aluat: - 150 g faina - 60 g zahar - 75 g unt moale - un praf de sare - 2 linguri de apa rece - coaja rasa de la o jumatate de lamaie Pentru umplutura: - 500 g gutui - 30 g zahar - 2 oua intregi - 150 g smantana - zeama de la 1/2 lamaie - zeama de la o portocala - 100 ml suc de portocale rosii Pentru topping: - miere - scortisoara
Mucenici fierți (muntenești) cu nucă și scorțișoară
Descoperă rețeta tradițională de mucenici fierți muntenești cu nucă și scorțișoară! Bucură-te de gustul autentic al copilăriei cu o rețetă delicioasă și ușor de preparat.
Tort Doboș - rețeta originală explicată pas cu pas
Tortul Doboș este un tort unguresc cu șapte straturi de blat subțire, umplut cu cremă bogată de ciocolată, acoperit cu caramel și uneori și cu alune, castane, nuci sau migdale măcinate.
Pere umplute cu inghetata
3 pere inghetata Eu am pregatit o inghetata din smochine si miezul de la pere. Pentru inghetata preparata la Robochef am folosit: 300 g smochine congelate 6 linguri zahar 2 linguri lapte miezul de la pere Pentru sirop: 6 linguri de zahar tos 250 ml apa esenta de vanilie dupa gust