Sos pentru pulpe de pui
Sos pentru pulpe de pui retete: cum gatesti sos pentru pulpe de pui si cele mai gustoase retete de sos pentru pui la cuptor, bait pentru pulpe de pui la cuptor, sos pentru muschi de porc, sos fructe de padure pentru friptura, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, sos de fructe de padure pentru rata, sos de fructe de padure pentru friptura, garnitura pentru piept de pui, marinata pentru piept de pui, pulpe de pui.Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci
6 pulpe pui 250 g cascaval 400 ml lapte sare piper mozaic boia condimente pentru pui 80 g cascaval afumat 1 kg cartofi rozmarin 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce (sau de care gasiti)
Pulpe de pui cu sos de arahide
5 pulpe de pui 1 carnacior semi afumat 5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti) sare si piper dupa gust 1 mana de arahide prajite 4-5 catei de usturoi tocati marunt Pentru sos: 1 lingura unt de arahide 1 lingurita ulei de susan 2 linguri sos de soia dulce 1 lingura miere un praf de sare si unul de piper
Pulpe la gratar in marinata de sos tomat
Marinata continea:200 gr sos tomat50 gr vin albcateva linguri sos de soia1-2 lingurita zaharsare, piperpulpe de pui
Pulpe aromate pe pat de varza creata
6 pulpe de pui 1 varza creata 4 cartofi 150 ml smantana 1 lingura faina 1/2 praz 1/2 ardei gras rosu 1 lingura pasta de gogosari patrunjel verde sos de soia sos chili 1 lingura mustar 100 ml vin alb condimente pentru pui usturoi granulat sare piper 2 linguri ulei marar verde
Pulpe de pui în unt cu sos de lămâie
Vrei să prepari o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui în unt cu sos de lămâie sunt alegerea perfectă!Combinația dintre untul aromat și lămâia proaspătă transformă pulpele de pui într-un preparat savuros, demn de un restaurant.Rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru orice bucătar, indiferent de experiență.
Pulpe de pui la cuptor cu sos de roșii
Pulpe de pui la cuptor cu sos de roșii - o rețetă clasică, simplă și delicioasă. Ideale pentru o masă sănătoasă și plină de gust.
Pui dulce
-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta
2 pulpe de pui crestate un piept de pui Sos pentru marinat: 4 linguri ulei de masline zeama unei lamai sare piper, Salata: o salata verde o legatura ridiche o legatura ceapa verde dresssing: 2 linguri ulei,sare 2 linguri otet de mere 2 rosii schery pentru ornt
Pulpe de pui in sos picant
8 pulpe de pui, 1 ceapa mica, 2 linguri de ketchup, sare, piper, 2 catei de usturoi, 1 dl. vin alb, 1 lingura mustar, nucsoara dupa gust, busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat;
Pui in sos de soia
-2 buc pulpe pui dezosate -40 gr bacon afumat -30 ml sos de soia -20 gr unt -patrunjel -piper
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie
.4 pulpe de pui .3-4 catei de usturoi .1 fir usturoi verde .sucul de la o lamaie .cimbru .boia dulce/iute(dupa preferinta) .ulei de masline .sare,piper
Saramură din pulpe de pui
Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.
Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin
4 pulpe inferioare de pui 200 ml supa 200 ml vin rosu 4 linguri pasta de rosii 8 rosii chery 2-3 catei de usturoi 1 crenguta rozmarin sare piper macinat
Pulpe de pui glazurate
4 pulpe de pui 1 ardei iute 4 linguri sos de soia piper sare 4 linguri miere 1 ceapa ghimbir macinat 2 linguri otet din miere 4 linguri ulei de masline 5-700 g caise proaspete 2 ardei grasi- unul rosu celalalt verde salata verde cartofi noi
Pulpe de pui cu praz si sos de smantana
3 linguri ulei masline 4 pulpe mari de pui Un praz mare O lingura de mustar 100ml smantana lichida/single cream Sucul si coaja de la o lamaie 2 linguri de pesmet Parmezan
Pulpe de pui in mujdei de usturoi
3 pulpe de pui 6 - 7 catei de usturoi,apa,sare si putin ulei pentru mujdei
Pui la gratar cu sos picant bulgaresc
2 pulpe de pui prajite la gratar Pentru sos 6 rosii maricele 2 linguri zahar tos 1 lingura otet de vin alb 1 lingurita mustar iute &ndash sa fie mai cu varf 1 ardei kapia (sau ardei gras rosu) 1/4 lingurita sare 1/2 lingurita piper proaspat macinat
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei
4 pulpe pui 600 g cartofi noi 1 dovlecel 2 vinete mai mici 1 pahar vin alb cimbru condimente barbeque rozmarin ghimbir sos de soia usturoi enibahar cilly piper
Pulpe de pui la tefal
2 pulpe de pui piper macinat sare
Pui cu sos de roșii și cartofi la cuptor
1 kg pui (pulpe sau piept)4 cartofi mari500 ml sos de roșii2 cepe medii4 căței de usturoi1 ardei gras roșu3 linguri ulei de măslineSare și piper după gust1 linguriță oregano uscat1 linguriță busuioc uscatPătrunjel proaspăt pentru decor1 cană cu apă
Pulpe de pui pe disc
10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust
Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute
Pulpe de pui pane: o rețetă clasică, ușor de preparat și mereu gustoasă, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.
Pulpe de pui cu sos de usturoi și vin
Cauți o rețetă de pui ușor de preparat, dar cu un gust deosebit? Atunci trebuie să încerci pulpele de pui cu sos de usturoi și vin. Această combinație clasică de arome transformă o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.Și, nu te lăsa intimidat de ideea de a găti cu vin – este mai simplu decât pare!
General Tso's Chicken
3 pulpe de pui dezosate si fara piele 3 fire de ceapa verde 4 catei de usturoi 5 teci de ardei iute uscat 5 linguri de ulei pentru prajit pentru marinada de pui: 1/3 lingurita sare 2 lingurite sos de soia 2 lingurite vin de orez (alcool pentru gatit) 2 lingurite amidon 2 lingurite de apa pentru sos: 3 lingurite de zahar 1 lingurita otet de vin 5 linguri de suc de rosii 1 lingurita amidon 1 lingurita apa
Pulpe de pui in foietaj
6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj
Pulpe de pui toscane
.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper
Pulpite cu sos de hrean si rosii
Pentru sos: 500 ml suc de rosii, zahar, piper, 1 lingura hrean ras, 1 gogosar, boia de ardei dulce Pulpe de pui, 2 oua, vegeta, putina faina
Tocăniță Nicoise din pulpe de pui
O tocăniță de pui, aromată și delicioasă este o alegere perfectă pentru prânz sau cină. Alături de un piure sau o porție de orez, sau chiar mămăliguță, această tocăniță pe care v-o propunem astăzi va fi pe placul întregii familii. Rețeta aceasta poate fi făcută din orice fel de carne, nu numai din pulpe de pui. Este o combinație delicioasă de carne, sos de roșii, usturoi și măsline, care vă va face să vă lingeți pe degete.
Pui cu sos rosu si orez
- 6 pulpe de pui - 2 cepe - 3 linguri de bulion -o lingura de delicat - un ardei gras - cimbru
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui este o rețetă delicioasă și ușor de pregătit. Este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.
Fripura pulpe de pui si carne de porc
10 pulpe pui inferioare 500 gr. carne porc 2 legaturi ceapa verde 1 morcov 1 capatina usturoi 200 ml vin rosu 100 ml ulei 2 rosii 500 ml apa sare,piper,condimente pentru friptura
Supa De Pui Asiatica
6 pulpe de pui fara piele ulei de masline 1.2 supa de pui coriandru 2 catei de usturoi 300g taitei 1-2 linguri sos de soia 2 lingurite fulgi de chilli 250g spanac congelat
Pulpe de pui cu smântână și ciuperci
Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place.
Pulpe de pui în marinadă, făcute pe grill
Pulpe de pui în marinadă, făcute pe grill, sunt un preparat delicios și ușor de realizat, perfect pentru orice ocazie. În acest articol, îți voi oferi toate informațiile necesare pentru a pregăti pulpe de pui suculente și aromate, folosind o marinadă simplă și grill-ul.
Pulpe de pui la gratar
2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi
Pulpe de pui cu crusta de iaurt
10 pulpe de pui dezosate si fara piele 300g iaurt 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita radacina de ghimbir rasa 1 varf de cutit boia de ardei dulce 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate 1 lingurita rasa de sofran 2 linguri smantana de gatit 1 lingura ulei de masline sare si piper dupa gust
Pulpe de pui prajite in piure de cartofi
8 pulpe de pui (ciocanele) 6-7 cartofi noi 1 ou o lingurita de cimbru o legatura de marar sare,piper,chili ulei 5-6 linguri faina alba
Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei
Pulpe de pui Ceapa rondele Cartofi taiati cubulete Usturoi sau praf de usturoi Ardei fasii sau rondele(optional) Fasole verde(optional) Patrunjel.Marar (Sare ,condimente dupa gust - pentru carne de pui) Cantitatile le las la aprecierea voastra.
Pulpe de pui in marinata de lapte
4 pulpe de pui, 1/2 l lapte, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 1 lingurita cimbru, sare piper ulei,
Pui Jamaican
2-3 lingurite Jamaican Jerk 1 lingura de sos de soia 4 linguri bulion 2 lingura miere 8 pulpe de pui fara piele ulei
Pui marinat cu ghimbir
- 6 pulpe de pui - 1 bucata mare ghimbir - 100 ml sos de soia - 20 ml ulei de masline - marar uscat - sare piper
Pui glazurat cu miere
# 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare) # 2 linguri miere # 3 linguri sos de soia # 2 catei de usturoi rasi fin # 2 cm de ghimbir proaspat ras # 1/4 lingurita chilli # 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina) # ceapa verde pentru ornat # ulei pentru prajit (deep fry)
Pulpe de pui umplute,in foietaj
8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat
Pulpe de pui imbracate in bacon
4 pulpe de pui inferioare 8 felii bacon crud-uscat cimbru uscat sare piper macinat ulei de masline
Friptura de pui cu sos de marar
1,2 kg pui (pulpe piept aripi) 60-70 ml ulei 1 capatana usturoi 1 morcov cateva feliute de ardei gras 2-3 fire patrunjel sare piper curry condimente pentru friptura 1 cub/lingurita concentrat pui/legume pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte 5-6 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry
Pulpe de pui dezosate la grătar cu garnitură de orez
Vrei o cină rapidă, gustoasă și hrănitoare? Încearcă pulpele de pui dezosate la grătar cu orez! Această rețetă este perfectă pentru zilele aglomerate sau când vrei ceva simplu și delicios. Pulpele fragede și aromate se combină perfect cu orezul pufos. O să-ți placă!
Pui cu sos alb
800 gr. piept pui/ pulpe de pui dezosate,50gr. unt,50 ml ulei,2 cepe,2 -3 frunze de dafin,1 morcov mic,2-3 cartofi,400 gr. samatana,2 linguri de faina,cateva boabe de piper,sare,marar.
Pui cu broccoli si sos bechamel
8 buc pulpe inferioare de pui o legatura broccoli 1/2 pachet unt 2 linguri faina 500 ml lapte 100 g cascaval razalit sare piper nucsoara ulei boia dulce
Rulouri din pulpe de pui la cuptor
Rulourile din pulpe de pui la cuptor reprezintă o alternativă delicioasă și ușor de preparat la clasicele fripturi. Umplutura savuroasă și carnea fragedă se combină perfect, rezultând într-un preparat aspectuos și apetisant.
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga
3 pulpe de pui 600 g fasole verde 1 cutie cu rosii in bulion o ceapa 4-5 catei de usturoi sare piper boia dulce sau iute 5-6 fire marar 5-6 fire patrunjel o punga pentru cuptor