Sos pentru pulpe de pui
Sos pentru pulpe de pui retete: cum gatesti sos pentru pulpe de pui si cele mai gustoase retete de sos pentru pui la cuptor, bait pentru pulpe de pui la cuptor, sos pentru muschi de porc, sos fructe de padure pentru friptura, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, sos de fructe de padure pentru rata, sos de fructe de padure pentru friptura, garnitura pentru piept de pui, marinata pentru piept de pui, pulpe de pui.Pulpe de pui cu sos de arahide
5 pulpe de pui 1 carnacior semi afumat 5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti) sare si piper dupa gust 1 mana de arahide prajite 4-5 catei de usturoi tocati marunt Pentru sos: 1 lingura unt de arahide 1 lingurita ulei de susan 2 linguri sos de soia dulce 1 lingura miere un praf de sare si unul de piper
Pulpe de pui în unt cu sos de lămâie
Vrei să prepari o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui în unt cu sos de lămâie sunt alegerea perfectă!Combinația dintre untul aromat și lămâia proaspătă transformă pulpele de pui într-un preparat savuros, demn de un restaurant.Rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru orice bucătar, indiferent de experiență.
Pulpe de pui la cuptor cu sos de roșii
Pulpe de pui la cuptor cu sos de roșii - o rețetă clasică, simplă și delicioasă. Ideale pentru o masă sănătoasă și plină de gust.
Pulpe de pui in sos picant
8 pulpe de pui, 1 ceapa mica, 2 linguri de ketchup, sare, piper, 2 catei de usturoi, 1 dl. vin alb, 1 lingura mustar, nucsoara dupa gust, busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat;
Pui in sos de soia
-2 buc pulpe pui dezosate -40 gr bacon afumat -30 ml sos de soia -20 gr unt -patrunjel -piper
Saramură din pulpe de pui
Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.
Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin
4 pulpe inferioare de pui 200 ml supa 200 ml vin rosu 4 linguri pasta de rosii 8 rosii chery 2-3 catei de usturoi 1 crenguta rozmarin sare piper macinat
Pulpe de pui cu praz și sos de smântână
Dacă vrei o masă rapidă, fără prea multă bătaie de cap, această rețetă e exact ce trebuie. Pulpele de pui rămân fragede, prazul dă un gust dulceag, iar sosul cremos de smântână leagă totul perfect.
Pulpe de pui la cuptor în sos de usturoi și lămâie
Rețetă simplă și delicioasă pentru pulpe de pui la cuptor, scăldate într-un sos aromat de usturoi și lămâie. Este o rețetă ușor de adaptat în funcție de preferințele fiecăruia și o alegere excelentă pentru o cină în familie sau o masă cu prietenii.
Pui la gratar cu sos picant bulgaresc
2 pulpe de pui prajite la gratar Pentru sos 6 rosii maricele 2 linguri zahar tos 1 lingura otet de vin alb 1 lingurita mustar iute &ndash sa fie mai cu varf 1 ardei kapia (sau ardei gras rosu) 1/4 lingurita sare 1/2 lingurita piper proaspat macinat
Pui cu sos de roșii și cartofi la cuptor
1 kg pui (pulpe sau piept)4 cartofi mari500 ml sos de roșii2 cepe medii4 căței de usturoi1 ardei gras roșu3 linguri ulei de măslineSare și piper după gust1 linguriță oregano uscat1 linguriță busuioc uscatPătrunjel proaspăt pentru decor1 cană cu apă
Pulpe de pui pe disc
10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust
Pulpe de pui cu sos de usturoi și vin
Cauți o rețetă de pui ușor de preparat, dar cu un gust deosebit? Atunci trebuie să încerci pulpele de pui cu sos de usturoi și vin. Această combinație clasică de arome transformă o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.Și, nu te lăsa intimidat de ideea de a găti cu vin – este mai simplu decât pare!
Pulpe de pui în marinadă de lapte
Dacă vrei pulpe de pui fragede și gustoase, încearcă această rețetă cu marinadă de lapte. Laptele frăgezește carnea și îi dă un gust deosebit. Rețeta este simplă și perfectă pentru orice masă.
Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute
Pulpe de pui pane: o rețetă clasică, ușor de preparat și mereu gustoasă, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.
Pulpe de pui in foietaj
6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj
Pulpe de pui toscane
.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper
Pulpe de pui în mujdei de usturoi
Pulpe de pui în mujdei de usturoi, fragede și gustoase. Dacă vrei ceva gustos și fără prea mult efort, această rețetă este pentru tine.
Tocăniță Nicoise din pulpe de pui
O tocăniță de pui, aromată și delicioasă este o alegere perfectă pentru prânz sau cină. Alături de un piure sau o porție de orez, sau chiar mămăliguță, această tocăniță pe care v-o propunem astăzi va fi pe placul întregii familii. Rețeta aceasta poate fi făcută din orice fel de carne, nu numai din pulpe de pui. Este o combinație delicioasă de carne, sos de roșii, usturoi și măsline, care vă va face să vă lingeți pe degete.
Pui cu sos rosu si orez
- 6 pulpe de pui - 2 cepe - 3 linguri de bulion -o lingura de delicat - un ardei gras - cimbru
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui este o rețetă delicioasă și ușor de pregătit. Este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.
Supa De Pui Asiatica
6 pulpe de pui fara piele ulei de masline 1.2 supa de pui coriandru 2 catei de usturoi 300g taitei 1-2 linguri sos de soia 2 lingurite fulgi de chilli 250g spanac congelat
Pulpe de pui în marinadă, făcute pe grill
Pulpe de pui în marinadă, făcute pe grill, sunt un preparat delicios și ușor de realizat, perfect pentru orice ocazie. În acest articol, îți voi oferi toate informațiile necesare pentru a pregăti pulpe de pui suculente și aromate, folosind o marinadă simplă și grill-ul.
Pulpe de pui cu smântână și ciuperci
Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place.
Pulpe de pui la gratar
2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi
Pulpe de pui cu crusta de iaurt
10 pulpe de pui dezosate si fara piele 300g iaurt 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita radacina de ghimbir rasa 1 varf de cutit boia de ardei dulce 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate 1 lingurita rasa de sofran 2 linguri smantana de gatit 1 lingura ulei de masline sare si piper dupa gust
Pui Jamaican
2-3 lingurite Jamaican Jerk 1 lingura de sos de soia 4 linguri bulion 2 lingura miere 8 pulpe de pui fara piele ulei
Pui marinat cu ghimbir
- 6 pulpe de pui - 1 bucata mare ghimbir - 100 ml sos de soia - 20 ml ulei de masline - marar uscat - sare piper
Pulpe de pui umplute,in foietaj
8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat
Pui glazurat cu miere
# 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare) # 2 linguri miere # 3 linguri sos de soia # 2 catei de usturoi rasi fin # 2 cm de ghimbir proaspat ras # 1/4 lingurita chilli # 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina) # ceapa verde pentru ornat # ulei pentru prajit (deep fry)
Pulpe de pui imbracate in bacon
4 pulpe de pui inferioare 8 felii bacon crud-uscat cimbru uscat sare piper macinat ulei de masline
Pui cu sos alb
800 gr. piept pui/ pulpe de pui dezosate,50gr. unt,50 ml ulei,2 cepe,2 -3 frunze de dafin,1 morcov mic,2-3 cartofi,400 gr. samatana,2 linguri de faina,cateva boabe de piper,sare,marar.
Pui cu broccoli si sos bechamel
8 buc pulpe inferioare de pui o legatura broccoli 1/2 pachet unt 2 linguri faina 500 ml lapte 100 g cascaval razalit sare piper nucsoara ulei boia dulce
Pulpe de pui dezosate la grătar cu garnitură de orez
Vrei o cină rapidă, gustoasă și hrănitoare? Încearcă pulpele de pui dezosate la grătar cu orez! Această rețetă este perfectă pentru zilele aglomerate sau când vrei ceva simplu și delicios. Pulpele fragede și aromate se combină perfect cu orezul pufos. O să-ți placă!
Rulouri din pulpe de pui la cuptor
Rulourile din pulpe de pui la cuptor reprezintă o alternativă delicioasă și ușor de preparat la clasicele fripturi. Umplutura savuroasă și carnea fragedă se combină perfect, rezultând într-un preparat aspectuos și apetisant.
Pulpe de pui pe sare - rețetă simplă și delicioasă
Vrei să pregătești o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui pe sare sunt soluția perfectă! Această rețetă este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.În plus, rezultatul este o friptură fragedă și aromată, care va încânta întreaga familie.
Pulpe De Pui Cu Usturoi Si Cartofi
500g cartofi noi 2 linguri ulei de masline 8 pulpe de pui 50g unt 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie 1 lamaie 400g rosii cherry patrunjel
Pui cu sos alb si ciuperci
6 pulpe superioare de pui sau 1 piept de pui8 ciuperci mai mari1 ardei gras verde200 ml smantana 300 ml apa4 catei de usturoiPiper alb
Pulpe la punga cu cartofi
4 pulpe intregi 4 cartofi mari 1 punga Knorr pentru pui cu usturoi
Pulpe de pui la capac. Rețetă tradițională pentru un gust autentic
Învață cum să prepari pulpe de pui la capac, o metodă simplă pentru o carne suculentă și plină de savoare. Perfect pentru o cină în familie, această rețetă te va reconecta cu gusturile autentice românești.
Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi și ciuperci, o rețetă perfectă pentru cina în familie. Sănătoasă și plină de arome, aceasta mâncare se gătește rapid și este delicioasă.
Pulpe de pui cu morcov si usturoi
3 pulpe de pui 700-800 gr mocov 5 catei de usturoi sare si piper boabe 2 frunze dafin ulei
Pulpe de pui cu portocale și miere
Dacă v-ați plictisit de gustul banal de pulpe de pui simple, astăzi vă propunem o rețetă cu care nu aveți cum să dați greș. O porție de pulpe de pui marinate în suc de portocale și miere, cu o crustă crocantă și dulceagă. Deși unii nu agreează ideea de mâncare dulce și sunt reticenți la combinația dintre carne și miere, aceasta ajută la caramelizarea cărnii, îi oferă o crustă crocantă și o aromă dulce subtilă, dacă aveți grijă la cantitate. Astăzi vă propunem o altfel de rețetă de pulpe de pui marinate în suc de portocale cu miere. Pentru ca gustul să fie echilibrat și nu prea dulce, rozmarinul și usturoiul vin să dea aromă cărnii și astfel veți obține o cină sau un prânz delicios.
Pulpe De Pui Cu Miere Si Portocale Intr-o Aroma Delicioasa De Ghimbir Si Usturoi
Atat copiii cat si adultii vor devora aceste pulpe de pui cu sos de miere cu aroma de portocale, ghimbir si usturoi.
Pulpe de pui cu lemongrass - o rețetă simplă din Bali
Această rețetă de pulpe de pui cu lemongrass în stil balinez este perfectă pentru cei care vor să aducă aromele exotice ale Indoneziei direct în bucătăria lor. Este o combinație perfectă de arome proaspete și ingrediente simple. Încearcă rețeta și bucură-te de o masă plină de savoare!
Pui cu sos de smântână și mămăliguță
Puiul cu sos de smântână și mămăligă e una dintre rețetele care merg mereu. Nu e pretențioasă, nu costă mult și se face destul de repede.E genul de mâncare care se potrivește atât într-o zi obișnuită, cât și atunci când ai musafiri și vrei ceva sigur și gustos.
Pui la cuptor cu sos de miere si ceapa rosie
2 pulpe mari de pui si 2 aripioare ...dar puteti folosi orice fel de carne de pui... 4 catei de usturoi 2 cepe rosii de apa taiate sferturi 2 linguri sanatoase de miere 3 linguri otet balsamic de buna calitate 2 linguri rozmarin 150 ml concentrat de pui 3 linguri ulei masline 10 boabe de piper
Pulpe de pui la ceaun
Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.
Pui la cuptor cu sos lămâie, unt și ierburi aromatice
Pui la cuptor cu sos lămâie, unt și ierburi aromatice - o rețetă delicioasă și ușor de făcut. Carnea este fragedă și suculentă, iar sosul este super aromat.
Pulpe de rata in sos de vin rosu
2 pulpe de rata ( a ca. 350 g );200 ml vin rosu, de preferinta sec;200-250 ml supa de pui;1 lingurita cu virf de pasta de rosii;4 catei de usturoi;Sare;1/2 lingurita boabe de piper;2 cuisoare;4-6 frunze de salvie;ciuperci;patrunjel.