Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Innoieste lista paginilor pe care le urmaresti pe site-urile de socializare

Ia-ti cinci minute astazi si da "Like" sau "Follow" paginilor de sanatate, fitness sau motivationale pe Instagram sau Facebook. Cu cat mai mult iti ocupa mintea (si feed-urile site-urilor de socializare), cu ganduri pozitive si motivationale, cu atat mai usor va fi sa faci alegeri sanatoase si sa te simti inconjurat pe persoane care au aceleasi preocupari.

Goleste-ti mintea

Stai intr-un loc confortabil acasa sau la birou si inchide ochii. Adu-ti umerii inapoi, apoi misca-i in sus si in jos sa te relazi. Inspira si expira pe nas. Concentreaza-te pe a inhala incredere si a expira negativitate. Fa acest lucru timp de cinci minute. Cu toate ca ar putea parea ciudat la inceput, aceasta practica poate favoriza pierderea in greutate. O analiza recenta a mai multor studii a aratat ca cei care au practicat aceasta tehnica au experimentat o pierdere semnificativa in greutate.

Planifica-ti seara micul dejun pentru a doua zi

Fa-ti diminetile mai usoare prin prepararea micului dejun cu o seara inainte.

Budinca din seminte de Chia este un mic dejun rapid pe care il puteti prepara cu o seara inainte Pentru doua portii, amesteca o cana de lapte de migdale neindulcit, patru linguri de seminte de chia si o lingura de nectar de agave intr-un bol. Acopera-l si lasa-l sa se raceasca peste noapte.

Dimineata, pune jumatate din cantitate intr-un bol, adauga fulgi de cocos neindulciti, o mana de nuci preferate si o mana de zmeura. Cercetarile au aratat ca daca iei micul dejun, iti stimulezi metabolismul, ceea ce duce la pierderea in greutate.

Practica exercitii cardio intense

Atunci cand faci sport, adauga cinci reprize de cate 60 de secunde de cardio de mare intensitate cum ar fi alergatul pe loc sau cu genunchii la piept.

Studiile au aratat ca aceste reprize de exercitii te ajuta sa pierzi din grasimea corporala.

Comanda apa langa cafea

Comanda un pahar de apa cu cafeaua de dimineata. Studii recente au descoperit ca un consum mai mare de apa potabila ajuta la pierderea in greutate, reducerea tesutului adipos din organism si reduce foamea.

Inlocuieste cafeaua cu ceaiul verde de doua ori pe saptamana

Studiile au aratat ca ceaiul verde are un efect pozitiv asupra pierderii in greutate si mentinerea greutatii. Ce alte dovezi iti trebuie? Daca nu-ti place gustul de ceai verde, incearca sa adaugi gheata si fructe de padure pentru un plus de aroma.

Fa o baie aromata

Cercetarile arata ca arome ca lavanda si vanilia te ajuta sa te relaxezi si reduc stresul, ceea ce poate duce la pierderea in greutate. Pentru a pune acest sfat in practica, cumpara o sticla de ulei cu mirosul preferat , apoi pune cateva picaturi pe un prosop pe podeaua de la dus.