Ai nevoie numai de o punga de cofetarie pentru a umple aceste briose cu o crema delicioasa.

Briose cu crema
Timp total 50 minute

Ingrediente

3 cani de faina 2 cani de zahar 1/3 cana cacao 2 lingurite de praf de copt 1 lingurita de sare 2 oua 1 cana lapte 1 cana de apa 1 cana de ulei vegetal 1 lingurita de extract de vanilie 1/4 cana de unt 1/4 cana margarina 2 cani de zahar pudra sare 3 linguri de lapte 1 lingurita de extract de vanilie

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 190C. Se tapeteaza o tava de briose cu hartie de copt.

2. Intr-un castron mare, se amesteca faina, zaharul, cacao, bicarbonatul de sodiu si o lingurita de sare. Se face o adancitura in centru si se toarna ouale, o cana de lapte, apa, ulei si o lingurita de vanilie. Se amesteca bine. Se umple fiecare forma de briosa pe jumatate cu aluat.

3. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute sau pana cand o scobitoare inserata in centr iese curata. Se lasa sa se raceasca.

4. Intr-un castron mare, se bat untul si margarina pana cand capata o consistenta cremoasa. Se adauga zaharul pudra si sarea. Treptat, se adauga 3 linguri de lapte si o lingurita de vanilie si se amesteca bine. Se umple o punga de cofetarie cu compozitia. Se impinge varful prin partea inferioara a brioselor pentru a umple fiecare briosa.