Combinatia perfecta dintre gustul dulce al ciocolatei si fulgii de sare. Sunt excelenti la cafeaua de dimineata.

Fursecuri Cu Ciocolata
Timp total 25 minute

Ingrediente

2 cani faina 3/4 cani cacao 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1/2 lingurita sare 1 cana unt 2/3 cana zahar 2/3 cana zahar brun 2 oua 1 lingurita vanilie 1 3/4 cani fulgi de ciocolata 1 cana fulgi de ciocolata neagra 1 cana smantana fulgi de sare

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 170C si se tapeteaza o tava cu hartie de copt.

2. Intr-un bol mediu, se amesteca faina, cacao, bicarbonat de sodiu si sare.
Intr-un castron separat, se bate untul si zaharul pana cand capata o culoare pala. Se adauga ouale, pe rand si se amesteca pana se incorporeaza, apoi se adauga vanilie. Se adauga ingredientele uscate si se amesteca pana cand sunt bine incorporate. Se adauga fulgii de ciocolata.

3. Folosind o lingura, se pune aluatul pe foaia de copt. Se coc 9-11 minute. Se asa sa se raceasca.

4. Pentru a face ganache-ul de ciocolata se pun fulgii de ciocolata intr-un castron. Intr-o cratita mica, se incalzeste smantana la foc mic. Se toarna smantana fierbinte peste fulgii de ciocolata si se lasa sa stea 5 minute. Se amesteca pana la omogenizare.

5. Se trec fursecurile pe jumatate in amestecul de ciocolata si se presara fulgi de sare. Se lasa sa se intareasca inainte de servire.