Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Gem de pepene galben cu caise
Timp total
1 oră și 10 minute
Ingrediente
800 gr pepene galben (cantarit fara coaja si fara samburi)
500 gr caise (cantarite fara samburi)
500 gr zahar
zeama de la 1/2 lamaie
Recomandări
1
Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă
2
Meniu de detoxifiere de 7 Zile: Rețete sănătoase și ghid practic
3
Varză cu ciolan afumat - rețeta tradițională
4
Orez prăjit cu ou - cea mai simplă rețetă
5
Conopidă gratinată - cea mai simplă rețetă
6
Salată de paste cu ton
7
Ceai de tei: beneficii, mod de preparare și contraindicații
8
Somon la cuptor – cea mai ușoară rețetă
9
Somon la grătar. Trucuri și sfaturi pentru un rezultat ca la restaurant
10
Prăjitură cu fructe și fulgi de ovăz - 8 rețete gustoase și ușor de preparat
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă