Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Gem de pepene galben cu caise
Timp total
1 oră și 10 minute
Ingrediente
800 gr pepene galben (cantarit fara coaja si fara samburi)
500 gr caise (cantarite fara samburi)
500 gr zahar
zeama de la 1/2 lamaie
Recomandări
1
Pește la cuptor - cele mai bune 19 rețete pe care trebuie să le încerci
2
Clătite americane de post - rețetă vegană
3
Cum faci Mille-Feuille după rețeta originală
4
Orez prăjit cu ou - cea mai simplă rețetă
5
Masa de Crăciun 2025 - meniu, idei, rețete și poze
6
Turta dulce tradițională - rețeta autentică și simplă
7
Supă de conopidă cu brânză
8
Glutamina: beneficii, mod de folosire si efecte secundare
9
Prăjitură cu mălai sau mălai dulce - un desert tradițional românesc
10
Rulada De Ciocolata Cu Castane
Trending
Fursecuri
Cum să faci cele mai bune fursecuri cu nuci și ciocolată
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană
Friptură / Grătar
Frigărui de porc cu sos de lămâie și usturoi