Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Gulas
Timp total
2 ore și 20 minute
Ingrediente
Ingrediente: carne de vitel-1kg
rosii la cutie- 500g
cartofi-8
boia de ardei iute-1 lingura
ceapa-2
ulei-1/2 pahar
sare
supa de concentrat-500ml.
Recomandări
1
Cum se fierb cartofii dulci în 5 pași simpli
2
Cum se fierb corect și cum se curăță ouăle de prepeliță
3
Pilaf de orez cu pui - rețetă gata în doar 30 de minute
4
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
5
Cartofii dulci - beneficii, contraindicații și rețete. Cine nu ar trebui să-i consume
6
Creveți în sos de vin
7
Melcișori cu lapte - Secretul pentru o rețetă ca la mama acasă
8
Somon la grătar. Trucuri și sfaturi pentru un rezultat ca la restaurant
9
15 sosuri ideale pentru friptura de porc
10
Hering la cuptor - cea mai simplă rețetă
Trending
Rețete rapide
Fursecuri fragede cu stafide
Friptură / Grătar
Mușchi de porc umplut cu prune
Stil de viață
Țuica fiartă vs. vin fiert - care este alegerea ideală pentru iarnă?
Mâncăruri cu carne
Sarmale la oala sub presiune. Câtă apă pui și cât le fierbi
Biscuiți
Biscuiți de casă cu untură și borș - rețetă veche românească
Cozonac
Cozonac simplu cu stafide