Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pește
Mâncăruri
Macrou umplut
Timp total
1 oră
Ingrediente
2 pesti potriviti 1 ou 2 linguri de pesmet 2 cepe rosii 500ml suc de rosii 200ml vin 4-5 catei de usturoi 4 cartofi potriviti marar,patrunjel sare,piper
Recomandări
1
De ce se înmoaie brânza în saramură
2
Lichior de gutui făcut în casă
3
Creme Brulee - rețeta originală franțuzească de cremă de zahăr ars
4
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
5
Păstârnac la cuptor – garnitura dulce-sărată de care ai nevoie
6
Dieta Atkins - regimul low-carb cu care slăbești 10 kg în două săptămâni
7
Zmeurată / lichior de zmeură - rețeta tradițională
8
Rulouri delicioase cu brânză și șuncă
9
Sărățele cu brânză și chimen – o gustare delicioasă, gata în doar 30 de minute
10
Fursecuri cu lămâie. Sunt super moi și pline de aromă
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă