Este cu siguranta cea mai buna reteta de paine cu usturoi si singura pe care ar trebui sa o incerci. O paine moale si plina de usturoi, in interior si crocanta în exterior.

Paine cu usturoi, reteta pe care ar trebui sa o incerci

Poti transforma o franzela banala intr-o paine delicioasa cu usturoi, pentru mese rafinate.

Cum faci pâine cu usturoi

Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 1 pâine normala (franzela)
  • 1/2 cană de unt nesărat, moale
  • 2 căței mari de usturoi, tocati sau zdrobiti
  • 1 lingură de patrunjel tăiat
  • 1/4 cana rasă de parmezan (opțional)

Mod de preparare

1. Incălziți cuptorul la 175 grade. Se amestecă untul, usturoiul și patrunjelul într-un castron mic.

2. Taiati painea in felii. Nu taiati felia complet, lasati partea de jos netaiata.

3. Ungeti fiecare felie de paine cu amestecul de unt.
(Dacă utilizați parmezan, presărați parmezanul pe fiecare felie)

4. Înfășurați întreaga pâine în folie de aluminiu, asezati in tava si bagati la cuptor.

5. Coaceți timp de 15 minute.