Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Craciun
Biscuiți
Fursecuri
Pișcoturi
Fursecuri cu jeleu
Timp total
1 oră
Ingrediente
* 250 g faina * 150 g unt/margarina * 100 g zahar(pudra) * 1 galbenus * 2 linguri suc de portocale/lamaie * 1 praf de sare * vanilie * 100 g jeleu (eu am avut de prune)
Recomandări
1
Limoncello - rețeta originală de lichior de lămâie
2
Sandvișuri calde umplute cu Nutella - cel mai dulce mic dejun
3
Pui cu curry în stil indian (Murgh Kari)
4
Macrou la cuptor cu lămâie și usturoi
5
Gem de gutui fără zahăr
6
Gem de mere cu scorțișoară
7
Paste cu legume la cuptor
8
Aluat dospit pentru plăcintă
9
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi
10
Gogoși de post mănăstirești
Trending
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară
Friptură / Grătar
Porc copt încet la slow cooker