Iata o alternativa mai sanatoasa la mancarea fast-food.

Pui Cu Crusta De Parmezan, O Reteta Rapida Pentru O Cina Perfecta!
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • ulei
  • 1/4 cana faina
  • 2 oua
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1 cana pesmet
  • 450g piept de pui, taiat fasii
  • 1 lingura condimente italienesti
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 cana sos marinara

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 230C. Se pune foaie de copt intr-o tava si un raft metalic deasupra.

2. Se pune faina intr-un vas putin adanc. Se bat usor ouale intr-un castron. Se combina parmezanul si pesmetul intr-un al treilea vas putin adanc. Se trec bucatile de pui prin condimentele italiene, praf de usturoi si sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se scutura de exces. Se trec, apoi, prin ou si se scurg. Apoi se rostogolesc in amestecul de pesmet. Se pun pe raftul metalic din tava.

3. Se da la cuptor timp de 10 minute. Apoi se intorc si se mai lasa aproximativ 10. Se servesc cu sos marinara.