Dovada clara ca, de multe ori, cele mai simple retete sunt si si cele mai delicioase.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 1.4 kg pui
- 105g pasta miso
- 100g unt
- 3 catei de usturoi, tocati
- morcovi mici
- 400g spaghete
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 200C. Se pune carnea de pui intr-o tava. Se combina miso si 70g de unt intr-un bol cu doua treimi din cantitatea de usturoi. Se freaca puiul, sub piele su amestecul de unt. Se asezoneaza.2. Se pun morcovii in jurul puiului si se baga la cuptor timp de 35 de minute. Se gatesc pastele intr-o oala de apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
3. Se topeste untul ramas intr-o tigaie, la foc mediu. Se pune usturoiul ramas, se agita timp de 2 minute.
4. Se adauga morcovii in tigaie si se gatesc timp de 2 minute. Se condimenteaza cu sare. Se toarna sucul din tava.
5. Se adauga pastele si se amesteca. Se taie puiul in bucati si se scot oasele. Se serveste cu paste si morcovi.