O salata colorata si gustoasa, ce va fi, cu siguranta pe placul tuturor.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 1 cana cuscus
- 1 1/4 cesti supa de pui
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 lingurita otet
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 8 fire ceapa verde, tocate
- 1 ardei rosu, tocat
- 1/4 ceasca coriandru proaspat, tocat
- 1 cana porumb
- 420g conserva fasole boabe
- sare
- piper
Mod de preparare
1. Se da in fiert supa de pui la fiert intr-o cratita si se adauga cuscus. Se acopera vasul si se ia de pe foc. Se lasa deoparte timp de 5 minute.2. Intr-un castron mare, se amesteca impreuna uleiul de masline, suc de lamaie, otet si chimen. Se adauga ceapa verde, ardeiul rosu, coriandru, porumbul si fasolea si se amesteca.
3. Se amesteca cuscusul cu o furculita pentru a preveni lipireasi se adauga peste legume. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste.