Prepara acest cuscus pentru un pranz rapid si sanatos. Este gata in numai 20 de minute.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 1 cana cuscus
- 1/3 cana pesto de busuioc
- 1 cana cu apa clocotita
- 1 buchet sparanghel, taiat
- 1 dovlecel, decojit si taiat fasii
- 2 lingurite ulei de masline
- 150g branza Haloumi, feliata
- 1 cana nasturel
- 1/3 cana de masline
- 1 lingura suc de lamaie
Mod de preparare
1. Se pune cuscus si pesto intr-un castron mare termorezistent. Se toarna peste apa clocotita. Se amesteca. Se pune sparanghelul si dovleceii deasupra. Se acopera. Se pun deoparte timp de 5 minute sau pana cand apa este absorbita.2. Intre timp, se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mare. Se adauga branza. Se gateste timp de 3 minute sau pana cand se rumeneste usor. Se transfera pe un prosop de hartie pentru a se scurge.
3. Se amesteca cuscus puful cu o furculita pentru a separa boabele. Se rupe branza in bucati. Se adauga nasturel, masline, branza si suc de lamaie la amestecul de cuscus. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca si se serveste.