Timp total 1 oră

Ingrediente

  • Pentru aluat 200g faina,
  • ¼ lingurita de sare,
  • O lingura si lingurita de ulei,
  • 100ml de apa calduta,
  • Pt umplutura:
  • 2 cartofi rosii mari fierti (se firb in coaja) tb sa aiba o textura ferma, sa se taie in cubulete,
  • 5 linguri de mazare (congelata sau din borcan - dar sa fie fina),
  • 2 ardei iuti (sau in functie de cat de iute mancati - eu am pus 3, ardei iuti in tamarid, facuti in casa),
  • O lingurita de ghimbir ras (ginger),
  • ½ lingurita de chimion seminte (jeera sau cumin),
  • 1 lingurita de coriandru pudra sau vreo 3 de coriandru verde,
  • ½ lingurita de garam masala – in loc de masala se paote pune boia, cuisoare, piper si scortisoara, nu e acelasi lucru dar rezultatul e similar,
  • 2 linguri de ulei.