Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Aperitive și gustări
Tarta taraneasca
Timp total
45 minute
Ingrediente
Pentru umplutura:
Costita afumata 300 g ,
Smantana 150 g,
Oua 3 buc,
Sare, Piper,
2 ardei grasi rosii.
Pentru aluat:
Faina 200 g,
Unt 100 g,
Untura 30 g,
2 linguri de apa.
Recomandări
1
Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă
2
Paste Philadelphia - cremoase și gata în 15 minute
3
Orez în stil marocan
4
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
5
Mâncare de mazăre simplă. Rețetă de post
6
Cornulețe cu osânză. Ies fragede și pufoase (rețetă româneacă)
7
Care este cel mai slab pește. 10 pești care au puține calorii
8
Gogonele murate în saramură - rețeta tradițională
9
Prăjitură cu fulgi de ovăz și mere
10
Chec cu iaurt. Rețeta clasică de chec fraged, pufos și aromat
Trending
Fursecuri
Cum să faci cele mai bune fursecuri cu nuci și ciocolată
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană
Friptură / Grătar
Frigărui de porc cu sos de lămâie și usturoi