Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Aperitive și gustări
Tarta taraneasca
Timp total
45 minute
Ingrediente
Pentru umplutura:
Costita afumata 300 g ,
Smantana 150 g,
Oua 3 buc,
Sare, Piper,
2 ardei grasi rosii.
Pentru aluat:
Faina 200 g,
Unt 100 g,
Untura 30 g,
2 linguri de apa.
Recomandări
1
Unt de arahide. Beneficii și contraindicații
2
Ciorbă de sfeclă roșie - rețetă tradițională și gustoasă
3
Șalău la cuptor cu roșii și lămâie. Așa se prepară în restaurantele cu specific pescăresc
4
Gogoșari umpluți cu varză albă și roșie
5
Pastă de corcodușe pentru iarnă
6
Gogonele murate în saramură - rețeta tradițională
7
Sare iodată sau neiodată? Care se pune la murături
8
Zacuscă de pește macrou
9
Pate de ton - simplu și delicios
10
Cuișoarele - Beneficii și contraindicații
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă