Tortilla Cu Cartofi Noi Si Carnati
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 400g cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 foi de dafin
  • 1 fir de cimbru
  • 1 fir de rozmarin
  • piper
  • sare de mare
  • 120g carnati
  • 15g patrunjel
  • 80g spanac
  • 8 oua

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 170 grade. Intr-o tigaie cu capac, la foc mediu, se prajesc cartofii cu ceapa, usturoi, foi de dafin, cimbru, rozmarin, piper si sare timp de 13-15 minute. Se amesteca in mod regulat pentru a se evita colorarea.

2. Se adauga carnatii si mai lasa timp de 5 minute, cu capacul astfel incat aromele sa se intrepatrunda. In cele din urma, se adauga patrunjelul si spanacul si se amesteca timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc.

3. Se sparg ouale si se bat intr-un bol. Apoi se adauga peste cartofii din tigaie si se baga la cuptor timp de 15 minute. Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca timp de 5 minute. Cu ajutorul unui cutit zimtat, se taie in 4-6 felii sub si se serveste calda.