Gulas de pui la ceaun
Gulas de pui la ceaun retete: cum gatesti gulas de pui la ceaun si cele mai gustoase retete de friptura de pui la ceaun, pui de tara la ceaun, pulpe de pui la ceaun, pui la ceaun, pui intreg la ceaun, gaina de tara la ceaun, gaina la ceaun, gulas de ciuperci, gulas de curcan, gulas de vita.Gulas la ceaun cu vita
250 g spate de vita, 200 g slanina, 300 g varza, 300 g legume asortate , 1 ceapa, jumatate de telina, 1 cutie fasole uscata cu chilli sau 200 g fasole uscata mixta, 1 rosie, 1 ciolan mai mic, 50 ml ulei, 1 catel usturoi, Sare, piper, frunze de patrunjel,
Friptură de pui la ceaun
Există câteva mâncăruri care ne trimit, inevitabil, cu gândul la copilărie sau la gospodăria bunicilor. Una dintre acele mâncăruri este puiul rumenit la ceaun, pe foc de lemne, servit cu mămăligă și mujdei de usturoi. Puteți recrea gustul acela și pe aragaz, folosind un vas din fontă sau, în orice caz, cu pereții mai groși. Secretul unei fripturi delicioase constă în două ingrediente: carne de pui de țară și untura în care va fi prăjită. Dacă folosiți doar ulei, friptura nu va avea același gust.
Pulpe de pui la ceaun
Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.
Gulyas la ceaun
1 kg carne porc si vita( se poate si pui) 1 kg cartofi 3-4 morcovi 2-3 patrunjei 5-6 cepe verzi 1 ou 100 g faina 1 ardei gras 2 rosii 1 tub Piros Arany iute( pasta ardei) sare piper paprika 2-3 linguri ulei chimion
Gulas de porc cu mazare
1 kg mazare congelata. 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) . 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore. 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin. 1 ceapa mare rosie. 2 legaturi de marar verde. sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz). vegeta tip bio fara sare(plafar).
Gulas cu ciuperci
carne de vitaciupercicartoficeapaardeimorcovceva patrunjelpasta pentru gulaspaprika dulcesare, piper, oloi, apa o rosie
Friptură de porc la ceaun
Îți plac preparatele tradiționale românești? Atunci trebuie să încerci friptura de porc la ceaun! O rețetă simplă, cu ingrediente la îndemână, dar cu un gust autentic, de te lingi pe degete.Carnea fragedă, rumenită perfect în ceaun și aromată cu usturoi și cimbru, te cucerește de la prima îmbucătură. Și nu-ți face griji, rețeta noastră e simplă, explicată pas cu pas, așa că o poate pregăti oricine, chiar dacă n-ai mai gătit până acum.
Gulas cu afumatura si cartofi
500 gr carne de porc pentru gulas portionata 8 bucatele de costita afumata dezosata 1 ceapa 1 morcov 1/2 ardei rosu 4 cartofi potriviti 200 gr rosii decojite 1 lingura pasta de tomate 2 linguri sos de legume sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 3 linguri ulei 3-4 crengute patrunjel verde
Gulas de vitel cu vodca
400 g carne de vitel 2 linguri ulei masline 1 ceapa mare 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce) 1 varf de cutit paprika iute sare 1/2 lingurita chimen 1 fir cimbru 1 catel usturoi 500 g cartofi 4 rosii proaspete 1/2 ceasca vodca 1 lingura crema de gulas
Zacuscă de vinete cu fasole boabe la ceaun
Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun este un preparat sățios și gustos, perfect pentru persoanele care țin post. Vezi ingredientele și pașii de preparare.
Tocana de pui croata (Hrvatska piletinu gulaš )
600 g piept de pui dezosat si fara piele7- 8 rosii mari si coapte1 ceapa rosie1 ardei capia1 lingura usturoi tocat200 g ciuperci feliate1 lingurita fainapiper negru macinatboia de ardeiVegeta Podravka Gust de gaina100 ml apa100 ml vin alb50 ml ulei3-4 frunze de busuioc300 g paste
Friptura November
1 punga magica Knorr pentru pui sau porc cu vin 700 g carne porc gulas 2 -3 cartofi 1 carnat gras afumat 3 graunti de usturoi 1 pahar de vin rosu 3 linguri de bulion/ pasta de rosii 3 linguri ulei 2 linguri parmezan ras
Gulas
Ingrediente: carne de vitel-1kg rosii la cutie- 500g cartofi-8 boia de ardei iute-1 lingura ceapa-2 ulei-1/2 pahar sare supa de concentrat-500ml.
Iahnie de fasole la ceaun
Ingrediente:- 700 g fasole boabe alba fiarta- 3 legaturi de ceapa verde- 200 g carnat proaspat- 400 g carnat afumat- 400 g pastrama de ceafa de porc- 1 ardei gras rosu- 700 ml suc de rosii - 1 lingura de untura de porc- 1 morcov- sare- piper- pasta de ardei iute- boia de ardei- cimbru- foi de dafin- 1 lingura faina alba- 2 cuburi concentrat cu gust de costita afumata
Gulas secuiesc
o varza murata (marime potrivita), 500 g carne de porc, 3 cepe potrivite, 300 ml bulion (se poate si mai mult), condimente (cimbru, piper).
Gulas de conopida
1 conopida 2 linguri ulei 1 ceapa si 2 cepe verzi 1 lingurita boia sare piper 1 lingurita otet frunze patrunjel verde
Gulas de ciuperci
1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.
Intre tocana si gulas = ceaunita
2 pulpe de curcan 1 ceapa alba 2 ardei grasi verzi 2 morcovi 1 kg cartofi noi ulei sare piper boia ardei iute foi de dafin verdeturi tocate
Cricala ardeleneasca
Cricala este un preparat pe baza de ceapa cu ardei rosii si condimente calite si apoi fierte inabusit. N-as putea sa va spun de unde vine denumirea aceasta. Oricum este o mancare care se prepara in casele ardelenesti ,foarte satioasa si cu un gust si o aroma deosebite. 750 g carne pui 650 g ceapa 1 lingura pasta de gogosari 1 lingurita Crema gulas iute 3-4 catei usturoi 200 ml vin 100 g untura 1 rosie 1/2 ardei gras piper sare boia patrunjel verde
Pieptul de pui îngrașă? Câte calorii are un piept de pui la grătar sau la cuptor
Descoperă cât de sănătos este pieptul de pui. Vezi câte calorii are și cât piept de pui trebuie să mănânci dacă nu vrei să te îngrași.
Gulas vienez
700 g carne vitel 2 cepe 2 linguri unt(untura) 2 lingurite chimen 2 lingurite maghiran 3-4 catei usturoi 350 ml bere 1 cana apa 1 lingurita sare 6 cartofi 2-3 lingurite boia 2-3 linguri pasta de ardei(gogosar) ulei
Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata
- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion
Gulaș de vită - rețeta originală ungurească
Descoperă cum să faci un gulaș de vită delicios și autentic, direct din bucătăria ta. Urmează rețeta pas cu pas și bucură-te de un fel de mâncare ce încântă simțurile.
Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu
-3,200kg pulpe superioare de pui -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi -1kg orez Riso Scotti -4 ardei capia -Secretul gustului cu 10 legume
Supa de gulas
300 gr carne de porc,80 gr morcovi,80 gr patrunjel,sare, piper,1 ceapa,1 galbenus,2 linguri faina,2 cartofi
Pui umplut cu orez
1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov
Gulas de cartofi
2 cepe potrivite 2 morcovi jumate de ardel rosu jumate de ardel verde 400-500 g carne de vita un carnat 800-1000 g cartofi ulei sare piper boia condimente pt cartofi 2 lg de secretul gustului
Pui cu lămâie la tavă - rețeta simplă și rapidă
Descoperă secretul unui pui cu lămâie la tavă suculent și aromat, cu o rețetă ușoară și rapidă. O alegere excelentă pentru o cină deosebită, fără prea multe bătăi de cap în bucătărie.
Pui la cuptor cu sos lămâie, unt și ierburi aromatice
Pui la cuptor cu sos lămâie, unt și ierburi aromatice - o rețetă delicioasă și ușor de făcut. Carnea este fragedă și suculentă, iar sosul este super aromat.
Gulas de oaie
1 kg carne de oaie 50 g untura, 300 g ceapa 1 kg cartofi 50 g rosii 150 g ardei gras. boia de ardei (paprika) sare piper, foi de dafin chimen,
Gulaș de vită ardelenesc
Învăță să prepari un gulaș de vită ardelenesc ca la carte! Urmărește rețeta noastră detaliată pentru un gust autentic. Perfect pentru mese în familie sau ocazii speciale.
Pui Knorrocos
-un pui grill - 1 cartof dulce (folosit de americani pentru piure la masa de Thanksgiving alaturi de curcan) - 10 castane comestibile - 1 borcanel mic de cirese de cocktail fara samburi - 5 linguri de ulei de masline extravirgin presat la rece - 2 linguri de mustar 1 lingura de miere 4 linguri de pesmet sare piper - 1 punga magica Knorr pt.friptura de pui cu ierburi aromate - un cub de unt - fasole verde teci de la Bonduelle - 1 ceapa alba mare - 1 graunte de usturoi
Gulas cu carne de porc
cca 500 g carne de porc2 cepe2 ardei rosi1 cutie rosii1 kg cartofisarepiperboia de ardeifoaie de dafin1 lingura pasta de tomate
Gulas de curcan
O reteta mai dietetica a clasicului preparat, pentru care ai nevoie de mai putin de o ora din timpul tau.
Pui intreg la slow cooker Crock Pot
un pui intreg condiment pentru friptura de pui o ceapa mica un mar o crenguta de cimbru 4 cartofi medii rozmarin piper usturoi pudra sare 1 lingura de ulei
Gulas in paine
-500 g muschi de porc (fara grasime)-6 cartofi medii-2 cepe mari sau 4 mici-1 morcov-1 ardei-1 lingurita boia de ardei dulce-sare de mare -chili dupa gust-piper -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite-2 ligura faina-1 foaie de dafin-patrunjel-6 chifle mari
Piept De Pui Cu Cartofi La Dubletta
4-5 buc.piept de pui sare piper, pui 6-5 cartofi potriviti ca marime sare,condimente suc de rosii patrunjel verde
Pulpe de pui impanate
1 pulpa de puicondiment pentru puivegetaulei2 cartofipatrunjel proaspatusturoiamestec de ciuperci,verdeturi si sare de mare de la Kotany
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Tacos
8 foi tacos 1 piept de pui (eu l-am folosit pe cel ramas de la un pui rotisat) condimente pentru pui 1 ceapa rosie sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html) sos tzatiki (http://www.myfancycake.com/2011/06/sos-tzatiki.html)
Gulaș unguresc de porc cu cartofi
Gulașul unguresc de porc cu cartofi este cel mai cunoscut fel de mâncare maghiară și veți fi surprins cât de ușor este să îl pregătiți!
Frigarui Marocane De Pui
Atunci cand ai pofta de ceva special, incearca acest preparat inspirat din bucataria marocana.
Friptura de pui marinata la grill
Ex. 3 ciocanele si 3 aripioare de pui Pentru marinata: 3 catei de usturoi 2-3 felii de ceapa sare, dupa gust 3-4 cuisoare un varf de lingurita miere de albine 150 ml vin La garnitura am copt 3 cartofi...
Pui in bere
2 pulpe de pui mari taiate la mijloc 2 aripi taiate cu o bucata de la piept 500 ml bere (am folosit fara alcool) 1 buchet de verdeata: patrunjel cateva fire de loboda rosie si spanac 2 cepe 500 g ciuperci (in conserva) 50 ml smantana proaspata 1 lingura de unt sare piper cimbru condimente pentru pui
Gulas de fasole boabe
3 pumni de fasole uscata 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 4-5 catei usturoi 2 linguri pasta de gogosari 1 lingurita rasa boia 1 lingurita rasa piper cate un varf de cutit : - chimen - cimbru - oregano - tarhon 300 g carnati afumat 200 g kaizer patrunjel verde marar verde sare ulei
Salata cu piept de pui la gratar
rosii castraveti salata iceberg ceapa verde patrunjel piept de pui la gratar ulei de masline otet balsamic sare piper ardei iute (atat cat preferati)
Pui la punga cu legume si fructe
1 pui de 1-1,5 kg 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate 3 mere 10 masline 1 morcov mare 5 cartofi 1 ceapa rosie 2 capatani de usturoi 2 gogosari in otet
Pui rustic cu cartofi , la vas roman
4-5 pulpe de pui( sau carne de pui) 2 morcovi 1 rosie 1 ceapa ardei gras rosu si verde rozmarin 3-4 linguri cu miere mustar sare piper cascaval 1 kg cartofi usturoi 50 g unt
Pui asiatic cu portocale la slow cooker Crock Pot
1 piept pui (cca 500 gr) zeama de la 2 portocale 2 linguri sos soia 2 catei usturoi 2 cm radacina ghimbir 1 praf chilli 1 lingura miere de abine 1 lingura amidon catefa frunze ceapa verde susan
Pui cu crusta si cartofi la cuptor
carne de pui mustar pesmet condimente cartofi putin ulei