Gulas de pui la ceaun

Gulas de pui la ceaun retete: cum gatesti gulas de pui la ceaun si cele mai gustoase retete de friptura de pui la ceaun, pui de tara la ceaun, pulpe de pui la ceaun, pui la ceaun, pui intreg la ceaun, gaina de tara la ceaun, gaina la ceaun, gulas de ciuperci, gulas de curcan, gulas de vita.

Pulpe de pui la ceaun

10 pulpe superioare de pui ulei sare piper

Gulas la ceaun cu vita

250 g spate de vita, 200 g slanina, 300 g varza, 300 g legume asortate , 1 ceapa, jumatate de telina, 1 cutie fasole uscata cu chilli sau 200 g fasole uscata mixta, 1 rosie, 1 ciolan mai mic, 50 ml ulei, 1 catel usturoi, Sare, piper, frunze de patrunjel,

Friptură de pui la ceaun

Există câteva mâncăruri care ne trimit, inevitabil, cu gândul la copilărie sau la gospodăria bunicilor. Una dintre acele mâncăruri este puiul rumenit la ceaun, pe foc de lemne, servit cu mămăligă și mujdei de usturoi.  Puteți recrea gustul acela și pe aragaz, folosind un vas din fontă sau, în orice caz, cu pereții mai groși. Secretul unei fripturi delicioase constă în două ingrediente: carne de pui de țară și untura în care va fi prăjită. Dacă folosiți doar ulei, friptura nu va avea același gust. 

Gulyas la ceaun

1 kg carne porc si vita( se poate si pui) 1 kg cartofi 3-4 morcovi 2-3 patrunjei 5-6 cepe verzi 1 ou 100 g faina 1 ardei gras 2 rosii 1 tub Piros Arany iute( pasta ardei) sare piper paprika 2-3 linguri ulei chimion

Gulas de porc cu mazare

1 kg mazare congelata. 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) . 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore. 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin. 1 ceapa mare rosie. 2 legaturi de marar verde. sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz). vegeta tip bio fara sare(plafar).

Gulas cu ciuperci

carne de vitaciupercicartoficeapaardeimorcovceva patrunjelpasta pentru gulaspaprika dulcesare, piper, oloi, apa o rosie

Gulas cu afumatura si cartofi

500 gr carne de porc pentru gulas portionata 8 bucatele de costita afumata dezosata 1 ceapa 1 morcov 1/2 ardei rosu 4 cartofi potriviti 200 gr rosii decojite 1 lingura pasta de tomate 2 linguri sos de legume sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 3 linguri ulei 3-4 crengute patrunjel verde

Gulas de vitel cu vodca

400 g carne de vitel 2 linguri ulei masline 1 ceapa mare 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce) 1 varf de cutit paprika iute sare 1/2 lingurita chimen 1 fir cimbru 1 catel usturoi 500 g cartofi 4 rosii proaspete 1/2 ceasca vodca 1 lingura crema de gulas

Friptura de porc la ceaun

500 gr. pulpa de porc 4 carnati de casa (eu am avut carnati pentru gratar) 2 cepe potrivite 1 ardei gras rosu bulion (eu am pus pasta de ardei rosu) sare piper 4 catei usturoi 1 cana vin cimbru 2 foi de dafin

Zacuscă de vinete cu fasole boabe la ceaun

Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun este un preparat sățios și gustos, perfect pentru persoanele care țin post. Vezi ingredientele și pașii de preparare.

Tocana de pui croata (Hrvatska piletinu gulaš )

600 g piept de pui dezosat si fara piele7- 8 rosii mari si coapte1 ceapa rosie1 ardei capia1 lingura usturoi tocat200 g ciuperci feliate1 lingurita fainapiper negru macinatboia de ardeiVegeta Podravka Gust de gaina100 ml apa100 ml vin alb50 ml ulei3-4 frunze de busuioc300 g paste

Friptura November

1 punga magica Knorr pentru pui sau porc cu vin 700 g carne porc gulas 2 -3 cartofi 1 carnat gras afumat 3 graunti de usturoi 1 pahar de vin rosu 3 linguri de bulion/ pasta de rosii 3 linguri ulei 2 linguri parmezan ras

Gulas

Ingrediente: carne de vitel-1kg rosii la cutie- 500g cartofi-8 boia de ardei iute-1 lingura ceapa-2 ulei-1/2 pahar sare supa de concentrat-500ml.

Iahnie de fasole la ceaun

Ingrediente:- 700 g fasole boabe alba fiarta- 3 legaturi de ceapa verde- 200 g carnat proaspat- 400 g carnat afumat- 400 g pastrama de ceafa de porc- 1 ardei gras rosu- 700 ml suc de rosii - 1 lingura de untura de porc- 1 morcov- sare- piper- pasta de ardei iute- boia de ardei- cimbru- foi de dafin- 1 lingura faina alba- 2 cuburi concentrat cu gust de costita afumata

Gulas unguresc cu carne de porc

Carne de porc ( muschi fara piele ) 500 g2 ardei grasi galbeni sau rosii2 morcovi2 cepeo cutie de rosii taiate cubulete in sos de rosiioreganopiperusturoi 2 cateivegeta de puicimbrucurryboia dulce un varf de cutit6 cartofi mai micipatrunjel verde

Gulas ardelenesc

1,5 kg ceapa 1 kg cartofi&nbsprosii sare piper o lingura de boia dulce patrunjel tocat carne de porc apa ulei

Gulas secuiesc

o varza murata (marime potrivita), 500 g carne de porc, 3 cepe potrivite, 300 ml bulion (se poate si mai mult), condimente (cimbru, piper).

Gulas cu carne

1,500 de carne de vita de la gat sau de la umar taiata bucatele 5 cepe mari - taiate cuburi 2 ardei rosii - taiati cuburi de 1.5 cm 2 ardei verzi subtiri taiati cuburi de 1.5cm 1 - 2 ardei iuti - taiat bucatele 2 linguri chimen boabe 2 rosii taiate bucatele 2-3 linguri grasime de gasca sau de pasare 5-6 cartofi potriviti taiati cuburi de 3cm sare piper

Gulas de conopida

1 conopida 2 linguri ulei 1 ceapa si 2 cepe verzi 1 lingurita boia sare piper 1 lingurita otet frunze patrunjel verde

Pulpe de pui la gratar cu cartofi copti

4 pulpe pui 2 cepe rosii 1 ardei gras 4 cartofi mari sare condimente grill pui

Gulas de ciuperci

1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.

Intre tocana si gulas = ceaunita

2 pulpe de curcan 1 ceapa alba 2 ardei grasi verzi 2 morcovi 1 kg cartofi noi ulei sare piper boia ardei iute foi de dafin verdeturi tocate

Gulas Din Carne De Manzat

400g carne de manzat 2 cepe rosii mai mari 1 ardei gras rosu 1 lingura boia dulce 3 rosii 2 linguri pasta de tomate 4 catei usturoi 100ml smantana de gatit de la Milli 2 linguri ulei sare piper Pentru galusti: 2 oua 2 linguri ulei 1 lingurita unt 100ml apa 200 gr faina sare

Cricala ardeleneasca

Cricala este un preparat pe baza de ceapa cu ardei rosii si condimente calite si apoi fierte inabusit. N-as putea sa va spun de unde vine denumirea aceasta. Oricum este o mancare care se prepara in casele ardelenesti ,foarte satioasa si cu un gust si o aroma deosebite. 750 g carne pui 650 g ceapa 1 lingura pasta de gogosari 1 lingurita Crema gulas iute 3-4 catei usturoi 200 ml vin 100 g untura 1 rosie 1/2 ardei gras piper sare boia patrunjel verde

Gulaș autentic cu găluște și cartofi

Gulașul, această mâncare tradițională împrumutată din bucătăria ungurească, a ajuns să fie foarte populară și la noi, mai ales în zona Ardealului. Un gulaș autentic se face cu carne de vită sau de vițel, multă paprika (ideal măcinată în casă), cartofi și/ sau găluște.  Puteți renunța la cartofi dacă puneți găluște sau invers. Noi astăzi vă propunem rețeta cu ambele ingrediente, o rețetă autentică și delicioasă și deloc greu de preparat. 

Gulas vienez

700 g carne vitel 2 cepe 2 linguri unt(untura) 2 lingurite chimen 2 lingurite maghiran 3-4 catei usturoi 350 ml bere 1 cana apa 1 lingurita sare 6 cartofi 2-3 lingurite boia 2-3 linguri pasta de ardei(gogosar) ulei

Pui la punga cu broccoli

un pui 300 g broccoli putin condiment de pui

Gulas picant de cartofi

500 g cartofi, 1 ardei iute, 1 ceapa, 1 morcov, 4-5 linguri ulei, boia, 2-3 linguri suc de rosii, sare, piper, 2-3 catei de usturoi, patrunjel, marar.

Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata

- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion

Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu

-3,200kg pulpe superioare de pui -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi -1kg orez Riso Scotti -4 ardei capia -Secretul gustului cu 10 legume

Supa de gulas

300 gr carne de porc,80 gr morcovi,80 gr patrunjel,sare, piper,1 ceapa,1 galbenus,2 linguri faina,2 cartofi

Pui umplut cu orez

1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Gulas de cartofi

2 cepe potrivite 2 morcovi jumate de ardel rosu jumate de ardel verde 400-500 g carne de vita un carnat 800-1000 g cartofi ulei sare piper boia condimente pt cartofi 2 lg de secretul gustului

Pui la punga knorr

- un pui intreg sau transat dupa preferinte - 1 plic punga magica knorr pentru friptura de pui picant - 1 lingurita mustar iute

Gulas de oaie

1 kg carne de oaie 50 g untura, 300 g ceapa 1 kg cartofi 50 g rosii 150 g ardei gras. boia de ardei (paprika) sare piper, foi de dafin chimen,

Pui Knorrocos

-un pui grill - 1 cartof dulce (folosit de americani pentru piure la masa de Thanksgiving alaturi de curcan) - 10 castane comestibile - 1 borcanel mic de cirese de cocktail fara samburi - 5 linguri de ulei de masline extravirgin presat la rece - 2 linguri de mustar 1 lingura de miere 4 linguri de pesmet sare piper - 1 punga magica Knorr pt.friptura de pui cu ierburi aromate - un cub de unt - fasole verde teci de la Bonduelle - 1 ceapa alba mare - 1 graunte de usturoi

Gulas cu carne de porc

cca 500 g carne de porc2 cepe2 ardei rosi1 cutie rosii1 kg cartofisarepiperboia de ardeifoaie de dafin1 lingura pasta de tomate

Pui aromat la cuptor

-1 kg carne de pui (in cazul meu aripioare) -4-5 cartofi potriviti -condimente pentru carne de pui -1 pahar apa -50 ml ulei

Gulas de curcan

O reteta mai dietetica a clasicului preparat, pentru care ai nevoie de mai putin de o ora din timpul tau.

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

pui, legume, ulei, sos teriyaki orez fiert la aburi &ndash pentru servire

Pui intreg la slow cooker Crock Pot

un pui intreg condiment pentru friptura de pui o ceapa mica un mar o crenguta de cimbru 4 cartofi medii rozmarin piper usturoi pudra sare 1 lingura de ulei

Frigarui din piept de pui la gratar

(pt 2-3 portii): 1 piept de pui 2 ardei capia rosii 2 cepe 4 felii unt cu verdeata condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate) 10 bete pentru frigarui

Gulas in paine

-500 g muschi de porc (fara grasime)-6 cartofi medii-2 cepe mari sau 4 mici-1 morcov-1 ardei-1 lingurita boia de ardei dulce-sare de mare -chili dupa gust-piper -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite-2 ligura faina-1 foaie de dafin-patrunjel-6 chifle mari

Piept De Pui Cu Cartofi La Dubletta

4-5 buc.piept de pui sare piper, pui 6-5 cartofi potriviti ca marime sare,condimente suc de rosii patrunjel verde

Pulpe de pui impanate

1 pulpa de puicondiment pentru puivegetaulei2 cartofipatrunjel proaspatusturoiamestec de ciuperci,verdeturi si sare de mare de la Kotany

Piept de pui umplut a la Droopina

piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.

Friptura de pui marinata la grill

Ex. 3 ciocanele si 3 aripioare de pui Pentru marinata: 3 catei de usturoi 2-3 felii de ceapa sare, dupa gust 3-4 cuisoare un varf de lingurita miere de albine 150 ml vin La garnitura am copt 3 cartofi...

Frigarui Marocane De Pui

Atunci cand ai pofta de ceva special, incearca acest preparat inspirat din bucataria marocana.

Tacos

8 foi tacos 1 piept de pui (eu l-am folosit pe cel ramas de la un pui rotisat) condimente pentru pui 1 ceapa rosie sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html) sos tzatiki (http://www.myfancycake.com/2011/06/sos-tzatiki.html)

Pui in bere

2 pulpe de pui mari taiate la mijloc 2 aripi taiate cu o bucata de la piept 500 ml bere (am folosit fara alcool) 1 buchet de verdeata: patrunjel cateva fire de loboda rosie si spanac 2 cepe 500 g ciuperci (in conserva) 50 ml smantana proaspata 1 lingura de unt sare piper cimbru condimente pentru pui