Mancare piept de pui
Mancare piept de pui retete: cum gatesti mancare piept de pui si cele mai gustoase retete de mancare din piept de pui, mancare de piept de pui, piept de pui, piept de pui fraged, piept de pui retete, piept de pui in tigaie, piept de pui marinat, piept de pui crispy, piept de pui cu maioneza, piept de pui la gratar.Snitel de pui in aluat
1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua
Crocantele de pui
1 piept de pui dezosat cca 500g 1 ou 2 linguri de faina 1 lingura de kechup 1 lingura de mustar 200g corn flakes sare piper
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Salata calda cu piept de pui
un piept de pui de tara, o ceapa, 5 catei de usturoi, 1 cartof 2 morcovi, o legatura de patrunjel, o lingurita de oregano, o frunza de menta de gradina
Pui Cu Praz Si Ghimbir (Mancare Chinezeasca)
Iti place mancarea chinezeasca? Puiul cu praz si ghimbir e printre cele mai populare preparate, iar sa-l pregatesti acasa e super-usor!
Mâncare cu spanac și pui. Rețetă ușoară și sănătoasă
Descoperă o rețetă ușoară și gustoasă de mâncare cu spanac și pui, bogată în vitamine și minerale. Perfectă pentru o masă hrănitoare în doar 30 de minute!
Mancare de ardei gras cu piept de pui si marar
un piept de pui, 5-6 ardei grasi de diferite culori, o ceapa, o legatura marar, sare, piper, ulei.
Mâncare de cartofi cu carne de pui
Descoperă gustul autentic al mâncării de cartofi cu carne de pui! O rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru o masă în familie.
Snitel de pui cu crusta dubla
1 piept de pui dezosat Pesmet sare piper ulei 2 oua
Mâncare de dovlecei cu piept de pui și roșii
Rețetă delicioasă de mâncare de dovlecei cu piept de pui și roșii, simplă și rapidă. Un mâncare gustoasă și sățioasă, perfectă pentru prânz sau cină.
Piept de pui cu legume de primavara
3 bucati piept de pui, 1 zucchini feliat, 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben), 3 morcoviori - feliati subtire, 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm, 200 g mazare pastai, 3-4 linguri ulei de masline, sare de mare,piper,chili (din risnita), rozmarin,oregano uscate (din risnita), otet balsamic dupa gust
Butter Chicken - piept de pui în stil indian
Pieptul de pui este o carne care poate fi inclusă în atât de multe rețete, încât nu ai cum să rămâi în pană de idei. Tradiționale, exotice, simple sau mai complexe, sunt o mulțime de mâncăruri pe care le puteți face pornind de la un banal piept de pui. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație indiană. Butter Chicken sau Chicken Makhani, cum se mai numește, este un preparat cu carne de pui, sos de roșii, smântână lichidă și multe condimente. Este gata în mai puțin de o oră și poate fi servit cu garnitură de orez, simplu.
Pui balsamic cu verdeturi
1/2 kg piept de pui sare piper 2 linguri ulei de maslineo crengura de rozmarin4-5 frunzulite salvie 200 g salata 60 ml otet balsamic
Pui iute
1 piept de pui 3 catei de usturoi cimbru, oregano 1 ardei iute, zeama de la o lamaie 1/2 lg zahar 6 lg. ulei de masline sare, piper
Pui Valentino
Gustos cat sa fie un preparat intr-un restaurant exclusivist, suficient de usor cat sa-l poti face acasa.
Piept de pui cu susan
o bucata de piept de pui2 ouao lingura de smantana100 g susanpiper albboia dulcepraf de usturoio lingurita de ghimbir proaspat razuit1 lg ulei de maslinesareSos300 ml smantana2 lingura condimente pentru produse lactatepraf de usturoipiper albsare
Piept de pui cu sos de roșii - rețetă simplă și gata în 30 de minute
Pieptul de pui cu sos de roșii este o rețetă simplă, dar foarte gustoasă. Este rapidă, ușor de preparat și plină de arome. Perfectă pentru o masă de familie sau pentru o cină rapidă după o zi lungă. Încearcă rețeta și bucură-te de un preparat savuros!
Rulouri de pui pane la cuptor
2 bucati piept pui,1 ardei rosu(sau alte legume la alegere), branza feta, unt, faina, pesmet, 2 oua
Pui Cu Ciuperci Si Tarhon
Sosul cremos, de tarhon, se potriveste perfect cu carnea de pui.
Tochitură cu carne de porc și pui
Tochitura cu carne de porc și pui este un fel de mâncare tradițional, gustos, ce îi va impresiona, fără doar și poate, pe cei care se vor așeza la masă și care promite un festival de gusturi, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Empanadas cu pui
Pentru aluat 3 cani faina un sfert de lingurita de sare 150 g unt2 oua un sfert cana apa rece Pentru umplutura:3 bucati piept de pui la gratar sau fiert, taiat bucatele250 g de branza 120 g Cream cheesesare piper chimen
Pui Cu Caise
25g unt 20ml ulei de masline 2 cepe, decojite, taiate in felii subtiri 500g piept de pui, taiat in bucati de 2cm 1 lingurita turmeric 1 lingurita chimen macinat 1 baton de scortisoara 1/2 lingurita ghimbir 300ml supa de pui 125ml vin alb sec 12 jumatati de caise proaspete 1/2 lamaie, stoarsa 3 linguri de coriandru tocat proaspat
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Pui Cu Sos Pesto, Mozarella Si Cascaval
1-2 bucati piept de pui 4 lingurite sos pesto de busuioc 1 rosie taiata felii 4 felii de mozzarella 100 grame cascaval 30 ml ulei de masline sare si piper dupa gust
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Mancare Chinezeasca Cu Piept De Pui Si Legume(Chinese Food)
-4 ardei grasi in 4 culori(rosu galben portocaliu si verde) -2 bucati de piept de pui mai mari sau 3 mai mici -100 ml ulei de masline -3 morcovi potriviti -1 cutie de ciuperci feliate -1 cutie de porumb fiert -3 linguri sos de soia -3 linguri BBQ sauce-sos barbeque -2 linguri de melasa de rodii(pomegranate molasses) -2 linguri mirodenia sau vegeta -1/2 pahar apa + 1 lingura de amidon alimentar -sare -piper Sarea se adauga dupa ce punem sosul de soia si mirodenia pentru ca ele sunt deja sarate. Garnitura de orez Basmati Ingrediente: -300 g. orez, -6 linguri ulei masline, -2 lingurite de hell(cardamom)macinat -sare dupa gust, -o lingurita piper alb(facultativ). -apa fiarta(la fiecare 100 g. de orez se folosesc 200ml de apa plus 2 linguri de ulei sau unt)
Ficatei cu ciuperci
500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare
Mancare de marar
6 legaturi de marar 1 ceapa mare 1 piept de pui mic 1/2 cutie rosii cuburi 2 linguri de bulion 2 linguri ulei de masline delikat
Rulada din piept de pui
feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.
Chifteluțe din piept de pui la cuptor
Cele mai bune chifteluțe din piept de pui la cuptor aromatizate cu usturoi, ierburi și condimente. Sunt excelente servite ca aperitiv, sau peste o porție mare de spaghete.
Pui cu legume si curry
500 g piept de pui500 g ciuperci champignon2 rosii mari1 ceapa zdravanaCativa catei de usturoi½ zeama lamaie1 morcov3 ardei coptiUlei de masline1/3 pachet untBoia dulceoreganovegetaCurry1 mana de masline naturalePiper albCateva boabe piper rosu
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Pui Tikka
Rapid, ieftin si extrem de delicioasa - aceasta reteta de pui tikka poate deveni preparatul preferat al familiei tale.
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui GongBao
2 bucati de piept de pui1 lingura de ulei de alune2-10 ardei iuti 3 catei de usturoi100 g ghimbir feliat foarte subtire1 fir de praz85 g alune4 lingurite sos de soia1 lingurita vin de orez sau vin alb, demi-sec1 1/2 lingurita de zahar brun1 lingurita de otet de orez1 lingurita de ulei de susan2 linguri de supa de puimorcov1 castravetesare zaharamidonorez
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui natur la gratar
1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper
Pui caprese la tigaie. Rețeta italiană gata în doar 30 minute
Puiul caprese la tigaie nu este altceva decât piept de pui cu mozzarella, roșii și busuioc, aceleași ingrediente pe care le regăsim și în salata caprese.
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână. Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie.
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.