Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava retete: cum gatesti muschi de porc la tava si cele mai gustoase retete de sos pentru muschi de porc, pulpe de pui la tava, muschi de vitel la cuptor, friptura de pui la tava, piept de pui la tava, pui la tava, ceafa de porc la cuptor, carne de porc la cuptor, rasol de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor.

Muschi de porc la cuptor

o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate 1 morcov 1 ceapa 1 catel usturoi 1 pahar vin alb rosmarin

Muschi de porc a la Jamie

un muschi de porc simplu lat, usturoi, sare marina grunjoasa, cimbru, rozmarin, salvie, ulei de masline.

Muschi la tava cu legume

1,2-1,5 kg muschi de porc (3-4 muschiuleti) 2 morcovi mari (carote) 2 cartofi mari 250 g sunca sau costita 50 g telina 1/2 ardei gras rosu 1 ardei peperoni 1 legatura marar patrunjel optional cateva ciuperci champignon zeama de la 1/2 lamaie 1 capatana usturoi 2 lingurite boia 1 lingurita piper 1 lingurita cimbru 4-5 foi de dafin 5 linguri ulei sare dupa gust

Muschi de porc la tava

1 muschiulet de porc 200 gr morcovi 1 ceapa 4 cartofi 5 catei de usturoi sare 2 linguri ulei de masline 1 lingurita boia de ardei dulce 10 boabe de piper 2 foi de dafin.

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

250g muschi de porc condimentat 1 fir de usturoi verde cartofi noi mici ierburi de Provence delikat patrunjel

Muschi de porc la gratar

1 kg muschi porc100 ml vin alb dulce100 ml sos soia2 linguri ulei1 lingurita miere sau zahar1 catel usturoi1 radacina ghimbir de ~4 cmpiper proaspat macinat

Muschi de porc cu sos de hrean

muschi de porc,50 g unt,10 felii de mar,hrean,o ceapa,smantana,2 fire de menta.

Muschi de porc cu piure de mazare

365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt

Mușchi de porc alla pizaiola

Atunci când te-ai plictisit de gustul clasic de friptură făcută pe grill, un sos care să o pună în evidență este exact ce trebuie. Mai ales dacă vorbim despre o carne banală, cum este mușchiul de porc, care are tendința să se usuce atunci când este gătit. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație napoletană, mușchi de porc alla pizaiola, dar pe care o puteți face la fel de bine și cu alt fel de carne, de vită sau de pui, de exemplu. Rețeta este una extrem de simplă, pentru că friptura o veți găti ca de obicei, dar o veți pune în evidență cu un sos.  Un sos al cărui nume pe cât de pompos sună, pe atât de simplu este de făcut. Sosul alla pizaiola poartă acest nume deoarece este inspirat din rețeta de sos de pizza. Pornind de la clasicul sos de pizza, dar cu câteva arome și ingrediente în plus, sosul de roșii se fierbe până când scade suficient, după care se combină cu carnea deja preparată.

Rulouri din muschi de porc si sunca

.8 bucati muschi de porc .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga) .ulei de masline .boia dulce/iute(dupa preferinte) .oregano .marar uscat .sare,piper .8 fire ceapa verde

Mușchi de porc cu usturoi și rozmarin, la cuptor

Carnea de porc nu lipsește de pe mesele românilor iarna, de sărbători. Fie că vorbim despre preparate tradiționale, cum ar fi lebăr și cârnați, sau o friptură de porc la cuptor, această carne se regăsește, sub o formă sau alta, pe masa de Crăciun și nu numai. Rețeta de friptură pe care v-o propunem astăzi vă garantează o carne fragedă, suculentă și, în același timp, aromată și crocantă la exterior, datorită crustei cu care este îmbrăcată. Se face foarte ușor, la cuptor, și o puteți servi alături de cartofi, salată sau murăturile preferate.   

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg) Sare (dupa gust) Piper (dupa gust) Patrunjel (doua linguri) Busuioc (un varf de cutit) Vin Alb Demidulce sau Rosu Demisec (o ceasca) Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate tocat mare si restul tocat marunt sau pisat) Apa (1cana)

Muschi de porc in aluat

1,5 kg muschi de porc 400 g ciuperci taiate in conserva 2 cepe 2 galbenusuri 5 linguri unt 100 ml vin 3 linguri smantana 125 g pate gasca 400 g aluat foietaj o legatura patrunjel verde sare piper mozaic

Muschi de porc cu ciuperci

Ingrediente ptr. 3 persoane: 6 felii de muschi de porc 6 felii de cascaval afumat 1 lingura de sos de rosii 200g ciuperci proaspete jumatate de ceapa sare piper ulei.

Muschi De Porc Marinat Cu Cartofi Copti Si Ceapa

- o bucata de muschi de porc - 4 cartofi - 2 cepe - ulei - sare - piper - sos propriu alcatuit din suc de rosii boia iute ardei gras usturoi ceapa

Muschi de porc cu sos de caise

Un mod perfect de a gati carnea de porc, mai ales ca dulceata caiselor completeaza perfect gustul carnii.

Pastai cu muschi de porc

2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete 800 gr muschi de porc 2 rosii mari 2 cepe 3 catei usturoi 2 linguri bulion 100 ml vin alb ulei sare piper

Mititei la gratar

60% carne de porc muschi 40% carne de vita muschi oase de vita (picioare) 2 3 catei de usturoi 0 ceapa mica ienibahar mix de legume sare pier bicarbonat

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

-1,3 kg muschi de porc -450 g ciuperci congelate -1 ceapa mare -2 morcovi maricei -1 capatana de usturoi -1 legatura patrunjel -3 linguri sos de soia -sare -piper -250 ml vin alb -2 oua -ulei

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

- 1 cutie fasole conservata - 2 cepe - 1 ardei dulce - 1 morcov - 200 g muschi de porc afumat - 1 lingurita busuioc uscat - 2 frunze de dafin - patrunjel

Muschi de porc cu sos marsala

Muschi de porc, servit cu sos Marsala si mustar, pentru ca masa de Craciun sa fie plina de arome.

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare morcov conopida brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume

Muschi de porc in foetaj

600-700 g de muschi de porc 2 cutii de ciuperci 1 cutie de pateu 5-6 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt 100 ml de vin alb 100 ml de smantana lichida sare piper rozmarin ulei 10 bobite de mazare hartie de copt aluat frantuzesc 800 g

Muschi De Porc Cu Sos De Afine

Pare un preparat sofisticat, insa e foarte simpu de facut si este perfect pentru sarbatori.

Rulouri de muschi de porc cu jambon

12 file fine de muschi de porc 50gr felii de jambon crud 1/2 leustean 1 morcov o ceapa foi de dafin 3 rosii 1/2 de pahar vin alb piper o lingura de zahar 4 linguri de ulei de masline

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Pentru 8 portii: 1 kg muschi de porc file. -150g sunca de Praga sau sunca presata. -150g cascaval -3 oua. -150 ml ulei. -Sare piper Vegeta faina si pesmet.

Prajitura cu mere, rapida si pufoasa

Mere (cam un kg, functie de tava si de mere), Zahar, Scortisoara, Margarina,N-am scris cantitatile, fiindca difera de la tava la tava. Tava e de 20x30 cm. Au fost cam 6 mere.Blat:4 oua,4 linguri zahar,4 linguri faina,nuca (1/2 din pachet, cata vrea fiecare),sare.

Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)

1 kg. muschi de porc sau vac~a 9-10 linguri ulei de m~asline sucul de la 1 portocal~a sare groas~a piper m~acinat negru si boabe 1 c~ap~at^an~a mic~a de usturoi pisat 2-3 linguri past~a de ardei vin rosu (ros'e sau alb) foi de dafin Condimente:dup~a plac ,busuioc cimbru m~arar curcuma,piri piri optional...

Pulpa de porc la tava

pulpa de porc (200 gr de persoana)morcovpatrunjel,pastarnac,telinamereceapasare,piper,usturoi care a fost blenduit cu sare si putin ulei

Muschi montana de casa

4 bucati muschi de porc proaspat 8-9 catei de usturoi sare,piper enibahar,nucsoara,rozmarin foi de dafin ceapa o ceapa,4-5 catei de usturoi,vin.

Turnulet Gratinat Din Porc Si Vita

INGREDIENTE PT. 4 PORTII: - muschi de vita - 0.350 kg - muschi de porc - 0.350 kg - ulei masline - 0.100 L - sare piper - branza mozzarella - 0.100 kg - rosii - 0.100 kg - broccoli - 0.200 kg - foietaj - 0.200 kg - sos ciuperci - ardei gras - 0.100 kg

Muschi de porc cu ierburi

Un muschi de porc, cu crusta de ierburi pentru un plus de aroma.

Muschi de porc cu trei sosuri

3 felii de muschi file de porc circa 400 g in total sare piper ulei de floarea-soarelui 3 pachete de unt la temperatura camerei 1 lingura de marar proaspat tocat marunt 1 lingurita de boia iute 1 lingurita de boia dulce 1 lingura de patrunjel proaspat tocat marunt 1 lingurita de coaja de lamaie rasa fin 3 catei de usturoi 1 lingura de mustar iute 1 lingura de tarhon proaspat tocat marunt

Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie

1 bucata muschi de porc, 3 linguri ulei de masline, 1 albus de ou, sare, 1 lingurita piper boabe (verde, negru sau rosu), patrunjel tocat marunt, rozmarin, 1 lingurita boabe de mustar, boia dulce, boia iute, 1 rodie, 2 lingurite miere, 1 lingurita otet balsamic.

Muschi la cuptor cu conopida

1 kg muschi de porc fara grasime si fara os 1 borcan mic cu ciuperci intregi cateva buchetele de conopida 1/2 cana de vin rosu sare piper un praf boia de ardei 2 foi de dafin 4 catei usturoi 2 linguri ulei 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Muschi de porc tonat

700 gr muschi deporc intreg 2 cutii de ton in ulei telina 1 ceapa 1 morcov boabe de capere(opriti cateva pt ornat) 150 gr maioneza 1 lingurita de mustar sare zeama de lamaie

Meniu Din Carne Pe Grill (pentru 2 Persoane)

1 piept de pui 2 felii muschi de vitel 2 felii muschi de porc cartofi 1/2 varza alba 3 rosi sare piper, de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

1 castron fasole boabe verzi 500 gr muschi de porc 1 morcov 1 ceapa 1/2 ardei kapia 1/2 ardei galben 1 rosie mare de gradina 5 crengute patrunjel verde 2 linguri ulei sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 1/2 lingurita cimbru uscat 2 linguri pasta de tomate

Friptura de porc in vas roman

1 kg muschi de porc 2 pahare vin o ceapa 2-3 catei de usturoi sare piper ienibahar oregano.

muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez

1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin

Muschi de porc cu baby ananas umplut cu fructe

600-700 gr de muschi de porc 5-6 felii de cascaval 5-6 felii de sunca 3-4 catei de usturoi 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde 1 lingura de miere 1 ceasca de vin rosu 1-2 baby ananas 1/2 de ciorchine de strugure alb 1/2 de ciorchine de strugure rosu 2 kiwi 1 ceapa rosie 1/2 ardei rosu 1/2 de avocado 1 para 1 mar 1 portocala plus juice de la o portocala sare piper alb unt boia cimbru vin rosu

Porc Florentine - ruladă de porc în aluat foietaj

Mușchiul de porc este o carne foarte ofertantă, din punct de vedere al felurilor în care o puteți găti. De la o banală friptură la grătar, șnițel, friptură cu diverse sosuri și până la preparate mai complexe cum ar fi o ruladă. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una delicioasă de ruladă cu mușchi de porc, spanac și brânză, rumenită la cuptor. Seamănă cu rețeta de vită Wellington, doar că este preparată cu carne de porc și nu este la fel de pretențioasă. 

Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci

* 1 kg muschi de porc* cimbru uscat* oregano uscat* maghiran uscat* busuioc uscat* boabe piper mozaic* coriandru boabe* 4 catei usturoi* 100 ml vin* ulei de masline* sare de marePentru garnitura:* 500 g ciuperci de padure* ceapa verde* 50 ml vin alb* 2 rosii* sare, piper

Frigarui la tava

300 gr ficat de porc 2 ardei grasi 2 cepe medii o bucata de sunca ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe) 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc bete ptr frigarui Foaie de hartie ptr cuptor

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Mușchi de porc cu sos de mere și legume, la cuptor

Mușchiul de porc, gătit la cuptor, cu sos de mere și legume, este o rețetă foarte ușoară, ce are un gust uimitor.

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1kg muschi de porc,1,5 cartofi noi baby,1 capatana usturoi 1 ceapa, groasa,piper,vin alb,ulei de masline,boia dulce si picanta,patrunjel,marar,cimbru(deshidratate)2 portocale mari,foi dafin,slanina sau bacon felii,200 gr ciuperci branza rasa.Pt.Mujdei(optional):jumate capatana de usturoi pisat cu sare groasa,ulei,boia si smantana.Se poate servi cu salata verde,amestecata cu coriandru proaspat si ceapa.

Muschi De Porc Umplut Cu Mere Si Nuci

Preparatul cu care iti vei uimi invitatii la masa de Craciun.

Pulpă de porc la cuptor, în sos de roșii cu usturoi

Pulpa de porc la cuptor în sos de roșii cu usturoi este o cină ușoară și una dintre cele mai delicioase rețete. Carnea este fragedă, suculentă, aromată și foarte gustoasă. De asemenea, se face în cel mai scurt timp.