Negresa insiropata cu glazura

Negresa insiropata cu glazura retete: cum gatesti negresa insiropata cu glazura si cele mai gustoase retete de negresa insiropata cu glazura de ciocolata, negresa insiropata, negresa de post cu glazura, negresa de post pufoasa cu glazura, negresa cu glazura de ciocolata si nuca, prajitura semiluna insiropata, prajitura cu mac si glazura de ciocolata, negresa cu frisca si ciocolata, reteta de negresa pufoasa cu nuci, glazura de ciocolata la rece.

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

4 oua250 gr zahar350 ml lapte150 ml ulei2 linguri cu varf cacao340 gr fainacoaja rasa de portocala1 lingurita esenta de rom2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 praf de copt1 canita miez de nuca1 cana de cafea preparata300 gr ciocolata cu lapte5-6 linguri lapte200 ml frisca lichidabombonele decorative

Negresa cu glazura din batoane

Blat:200 g unt/margarina300 g zahar1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)3 linguri cacao1 lingurita praf de copt4 oua1 lingura nuca de cocos30 g ciocolata1 cana lapte lapteGlazura:50 ml frisca lichida5 batoane "mars" sau 150 g ciocolata

Negresa Rafaello

Pentru bomboanele Rafaello:200g branza dulce, fina50g fulgi de cocos1 lingurita si jumatate praf de budinca de vanilie1 lingurita zahar vanilat1 lingurita amidon de porumb1 galbenusPentru negresa:3 oua50g ciocolata neagra50g zahar brun2 linguri faina2 linguri praf de budinca cu ciocolata1 lingurita amidonGlazura:50ml lapte2 linguri zahar50g unt50g ciocolata

Amandina insiropata cu cafea

Pentru blat: 7 oua,5 linguri apa,12 linguri faina,12 linguri zahar,2 linguri cacao,1 lingurita sare,Pentru crema: 1 cana zahar,3 oua,7 linguri cacao,200 gr unt7 linguri zahar,Pentru sirop:200 ml cafea fiarta,Pentru glazura:5 patratele de ciocolata menaj,5 linguri cafea fierbinte,2 linguri zahar

Cea mai bună rețetă de negresă cu glazură

Nimic nu se compară cu o prăjitură de ciocolată, proaspăt scoasă din cuptor și peste care turnați o glazură fină și delicioasă. De aceea, această rețetă de brownies (negrese) este atât de populară și de iubită. Se face ușor, rapid, nu aveți nevoie de multe ingrediente și este foarte gustoasă. Crocantă la exterior și pufoasă în interior, cu glazură de ciocolată neagră, această prăjitură se va transforma rapid într-unul dintre deserturile voastre preferate. O puteți face atunci când aveți musafiri sau pur și simplu, fără nicio ocazie, când aveți poftă de ceva dulce și bun. 

Negresă cu glazură de ciocolată

Nu știm alții cum sunt, dar noi, când ne gândim la o porție de negresă, cu sau fără glazură, ne amintim instant de gustul copilăriei și ni se face poftă de cea mai cunoscută și simplă prăjitură din bucătăria românească. Negresa este unul dintre acele deserturi pe care mamele sau bunicile noastre le făceau în copilărie și care erau devorate imediat. Rețeta de negresă este una atât de simplă, încât a devenit una dintre prăjiturile pe care și copiii pot învăța să le facă. Negresa poate fi servită cu sau fără glazură, se prepară repede și este genul acela de desert care nu trebuie neapărat să fie foarte dulce pentru a fi gustos. Vă puteți juca cu rețeta și să puneți alune de pădure în compoziție, de exemplu. 

Negresă de post cu glazură de cacao. Rețetă simplă și rapidă

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai greu post din an pentru creștinii ortodocși. Dacă țineți post, înseamnă că ați renunțat deja la o mulțime de mâncăruri care vă plac, cel puțin pentru câteva săptămâni. Vestea bună este că există în continuare dulciuri de care vă puteți bucura și care sunt de post. Negresa de post cu glazură este una dintre cele mai bune și simple prăjituri pe care le puteți face în post. Se face extrem de simplu și va fi pe placul întregii familii, chiar dacă și ei țin post sau nu.

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Pentru blat: 250 g unt 200 g zahar 50 g cacao 150 g mascarpone 3 oua 1 lingurita esenta vanilie 150 g faina Pentru crema: 100 g zahar pudra 350 g mascarpone 100 ml frisca lichida 1 plic gelatina Pentru glazura: 200 g ciocolata min 55% cacao 100 ml frisca lichida 50 g unt

Cheesecake negresa cu caramel

E atat de bun incat merita sa risti cateva calorii in plus!

Negresa cu nuci si cirese

unt- 150 g zahar brun- 150 g oua - 3 buc. cacao - 5 linguri nuca macinata - 150 g esenta de rom - 1 lingurita faina - 150 g praf de copt - o lingurita cirese fara samburi - 300 g Glazura: ciocolata neagra - 80 g smantana lichida pentru frisca - 100 ml

Negresa speciala

1/2 cana nuca tocata mare, 3 oua, 1 lingura esenta vanilie, 1 cana zahar tos, 50 g cacao, 200 g unt, o lingura praf de copt, 1 cana faina, 1/8 lingurita sare. Glazura: 100 g ciocolata amaruie, 100 ml frisca lichida, 100 ml vin alb sec, migdale.

Negresa-varianta mea

ptr o tava de 26cm 1pahar zahar 1/2pahar apa 3linguri cu cacao 250 gr unt 6oua 11/2 pahar faina ptr prajituri putina esenta de rom ptr glazura 250 ml de smantina 120gr de ciocolata amaruie 60% cacao sau dupa dorinta 50 gr de unt

Negresa cu crema de branza

Blat : 200 g ciocolata amaruie sau cu lapte 200 g unt 3 oua 250 g zahar 2 linguri cacao 150 g faina Crema : 500 ml frisca 350 gr branza 150 gr zahar pudra (optional) Glazura: 100 g ciocolata amaruie 4-5 linguri frisca lichida

Negresa cu glazura de ciocolata

4 oua 250 gr zahar 350 ml lapte 150 ml ulei 4 linguri cu cacao 300 gr faina ( compozitia trebuie sa fie ca de chec - daca mai este nevoie mai adaugati 1-2 linguri ) esenta de rom si de portocala dupa gust (daca va place puteti folosi coaja rasa de portocala) o lingura cu varf zahar pudra vanilat 1 plic praf de copt stins in putin otet de mere sau zeama de lamaie o canita cu miez de nuca macinat mai mare sau dupa gust Pentru glazura o cana cu cafea preparata ( 14 linguri ) 300 gr ciocolata cu lapte 30-50 g de unt

Negresa de post cu visine

2 cani zahar2 cani de apa3 linguri cacao1 cana ulei1 plic praf de coptcoaja de la o portocala1 fiola esenta de vanilievisine din compotfaina cat cuprinde ( aprox. 350 g)Pentru glazura:2 linguri cacao2 linguri ulei6 linguri zahar pudra2 linguri jumate de apa fierbinte

Negresa cu mere (de post)

Blat 350 g faina de grau 30 g cacao 270 ml lapte de nuci 200 ml apa plata 72 ml ulei floarea soarelui 1/2 plic praf de copt 100 g miez de nuca 4 mere rosii mari (~500 g) 1 lgt cu varf scortisoara macinata Glazura: 100 g ciocolata neagra (50% cacao) 2 lgt ulei Decor: felii de clementina zahar pudra

Prajitura negresa cu ciocolata amaruie

150 gr ciocolata amaruie100 gr unt200 gr zahar2 oua250 ml lapte250 ml frisca lichida280 gr faina1 plic praf de coptpentru glazura50 gr unt100 gr ciocolata amaruie50 ml frisca lichida

Negresa glazurata

Ingrediente pentru 30 de bucati si o tava de 38x25x2 cm: 2 cani si jumatate de fulgi de ciocolata 200 gr de unt topit la bain-marie 1 cana de zahar 4 oua 180 gr faina 1 cana de alune de padure tocate in bucati nu prea mici esenta de vanilie, esenta de migdale Glazura: 380 gr ciocolata amaruie (75%) o lingura de ulei 100-120 gr de ciocolata alba

Guguluf pufos cu glazura duo

500gr.faina 250gr.unt 1pliculet de vanilie 1pliculet de praf de copt 5oua 300gr.zahar 250ml.lapte coaja de la 2 lamai rasa un praf de sare. GLAZURA: un plic de glazura duo sau puteti sa folositi ciocolata alba si neagra.

Turta Insiropata

Blatul: 200g miez de nuci, 125g faina, 1 lingurita bicarbonat, 4 oua, 80g unt, 1 lamaie, 100g zahar, 1 lingurita zahar vanilat, un varf de cutit sare. Siropul: 125g zarah, 1/2 lamaie, 1 baton de vanilie, 1 baton de scortisoara, 2 pahare rachiu de fructe.

Negresa cu nuci si stafide

pentru compozitie: 2 oua 1 cana zahar 1/2 cana ulei 1 cana lapte 2 cani si 1/2 de faina 3 lingurite de cacao 1 lingurita bicarbonat alimentar 50 gr de stafide 10 nuci sfaramate marunt si 10 nuci date prin masina de rasnit nuci. pentru glazura: 6 patratele de ciocolata simpla (cu lapte) 50 gr de unt

Prajitura Insiropata De Gris

Pentru Blat: 500 ml lapte 100 gr gris 100 gr cocos 50 gr unt 2 lg zahar Pentru Sirop: 100 ml apa 100 gr zahar 3 lg miere de albine

Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

200 g faina un varf de cutit de sare o lingura rasa bicarbonat 100 g zahar un plic zahar vanilat 100 g miez de nuca 3-4 linguri cu varf cacao 3 linguri gem de gutui cu nuca 200 ml apa 50 ml ulei esenta de rom si de portocala dupa gust 70 g ciocolata de post (puteti adauga in compozitie la alegere miez de nuca alune stafide nuca de cocos ) Glazura 100 g ciocolata de post 2 linguri de cafea preparata

Placinta cu branza, insiropata

pentru blat avem nevoie de: 7 foi de foietaj 1 ou pentru uns aluatul pentru crema avem nevoie de: 200 g branza dulce 3 linguri de zahar 1 plic zahar vanilat 1 ou coaja de portocala (tinuta in zahar,la borcan) stafide pentru sirop: 400ml apa 3 linguri zahar Coaja de portocala.

Negresă de post cu gem acrișor de prune

Negresa de post cu gem de prune este unul dintre deserturile preferate de mulți români în perioada postului. Vezi ingredientele și modul de preparare.

Cheesecake cu glazura de caramel

200 g biscuiti sfaramati2 linguri nuca de cocs3-4 linguri de zaharesenta de migdale100 g untCREMA500 g branza100 g zahar200 g frisca200 g smantana1 plic gelatina60 ml apa3 linguri de zaharesenta de vanilie1 praf de sareGLAZURA1 plic glazura caramel3- lingurite apaciocolata

Prajitura cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata

400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni curatate si spalate 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri cu zahar 15 gr. de gelatina 20-30 ml de apa pentru gelatina 150 ml de lapte pentru glazura 50 gr. de unt 50 gr. de zahar pentru glazura 200 gr. de ciocolata neagra pentru glazura cateva capsuni spalate pentru ornat

Guguluf cu glazura de ciocolata

5oua,1cana zahar,300gr faina,1praf de copt vanilie coaja de lamaie rasa 150ml lapte 100gr nuci tocate un praf de sare 200gr unt. Glazura 150ml lapte,100gr zahar 3linguri ulei 3linguri cacao.

Prajitura Cu Citrice, Insiropata

Poate ca nu arata spectaculos, dar trebuie neaparat sa incerci aceasta reteta rapida si usoara de prajitura cu sirop de citrice cu aroma de portocale, lamai, cardamom verde, coriandru si ghimbir.

Negresă din 2 ingrediente, fără făină sau unt

Poate pare greu de crezut, dar poți face negresă din doar două ingrediente, fără făină sau unt, iar rezultatul va fi unul delicios!

Tort carapace cu banana-curd

Blat: negresa, banana curd, frisca, ciocolata

Prajitura cu glazura de ciocoalata

Blat: 2 cani faina 1 cana zahar(200 g) 1 cana apa 4 linguri ulei 4 linguri mari cu gem 1 praf de copt vanilie stafide(optional) Glazura: 6 linguri zahar 4 linguri apa 3 linguri cacao neagra 1 lingura margarina 100 g nuca

Tort bicolor

Blat:10 oua,10 linguri zahar,5 linguri ulei, 10 linguri faina2 linguri cacao,2 plicuri zahar vanilatCrema:350 g unt, 150 g zahar pudra,250 ml lapte, 1 lingura faina,1 fiola esenta vanilie Glazura: 1 plic glazura de ciocolata

Negresa rapida

200 g ciocolata amaruie 4 oua 100 g unt 6 linguri cacao 4 linguri faina 150 g zahar 1 plic praf copt dupa preferinta se pot adauga nuci fructe confiate coaja portocala etc.

Fursecuri cu glazura

2 1/2 pahare de faina 3/4 pahar de zahar 2 plicuri zahar vanilat 200 gr de unt rece 1ou ptr glazura 3 linguri de lapte 2 pahare de zahar pudra 1/4 lingurita carcum (face culoarea galbena) ptr desenat 50 gr de ciocolata amaruie

Frigarui de somon cu glazura asiatica

file de somonglazura asiatica: sucul de la o portocala, 2 linguri sos de soia, ghimbir ras, vreo 3 linguri vin alb

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

4 oua 200g de zahar 150g ulei 200g faina o lingura de cacao si un pahar de visine din compot 100g glazura de capsuni un praf de copt esenta de lamaie coaja de la o lamie 2 plicuri de zahar vanilat

Coaste De Porc Cu Glazura De Marmelada

2 x 1-1.25kg coaste de porc Pentru glazura de marmelada: 225g marmalada 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de piper 2 lingurite rozmarin 1 si 1/2 lingura mustar 3 linguri pasta de rosii 3 linguri suc de portocale sau lamai sare

Budinca-negresa cu ciocolata

115g zahar nesarat4 oua la temperatura camerei400g zahar115g pudra de cacao65g faina1 pastaie de vanilie

Negresa Cu Oua De Ciocolata

Din doar 3 ingrediente poti face o reteta delicioasa.

Petits fours speciale

2oua,2galbenusuri,1 cana de zahar,2 cani de faina alba,2lingurite praf de copt,o jumatate cana de lapte,5 linguri unt topit. Glazura:4cani de zahar,2 cani de apa,1/4 lingurita sare de lamiie,3 cani de zahar pudra,un tub de glazura decorativa si granule decorative. Obligatoriu un termometru pentru ca altfel nu va iesi glazura.

Negresa Cu Nuci

125 g ciocolata amaruie 100 g unt moale 2 oua 200 g zahar putina sare 1 plic vanilie 150 g faina 100 g miez de nuca prajit 1 lingurita praf de copt

Foi de napolitana cu glazura

-1 pachet foi napolitana -1 pachet margarina -4 oua -2 cani zahar -300 gr.nuca -2 linguri cacao -2 esente de rom -1 plic zahar vanilat Pentru glazura: -2 linguri de cacao -100 gr.zahar pudra -2 linguri de ulei -2 linguri apa

Prajitura cu branza si glazura de cacao

Pentru blat: 6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri apa calduta, 6 linguri faina Pentru umplutura: 300 g branza de vaci, 5 linguri zahar, 150 g margarina Glazura: 2 linguri lapte, 1 lingura cacao, 7 linguri zahar, 50 g margarina

Rulada cu gem de capsuni si glazura de ciocolata

Pt blat 4 oua 4 lg faina 4 lg zahar 1 lg esenta de vanilie 1 lgta praf de copt Pt umplutura 6-7 lg gem de capsuni Pt glazura 100 gr ciocolata 3 lg lapte

Ciambella al arancia, chec cu portocale

2 portocale,4 oua,250 gr zahar,200 ml ulei,200 ml suc portocale,300 gr faina,1 plic praf copt,GLAZURA:100 gr zahar praf,sucul de la jum.lamaie/portocala (am facut cu glazura de ciocolata).

Prăjitură de ciocolată cu glazură

Nimic nu e mai bun decât o prăjitură cu ciocolată, simplă și rapidă, pe care să o puteți face cu orice ocazie și cu ingredientele pe care le aveți la îndemână. Fie că vreți să preparați ceva bun pentru cei dragi sau că aveți musafiri care s-au anunțat pe ultima sută de metri, această prăjitură simplă și delicioasă vă va scoate din impas de fiecare dată.

Negresă - rețetă simplă

Prăjiturile cu ciocolată sau pe bază de cacao sunt greu de refuzat, indiferent că vorbim despre o ocazie specială sau nu. Atunci când ai poftă de ceva dulce, o negresă clasică, făcut în casă este întotdeauna o idee excelentă. Există o mulțime de rețete de negrese, unele cu cacao, altele cu ciocolată. Dintre toate, rețeta la care ne-am oprit pentru astăzi este una dintre cele mai simple. Aveți nevoie de fix cinci ingrediente, pe care le puteți măsura cu o cană. 

Tort cu mac si glazura de lamaie

Pentru aluat oCoaja rasa de la 1 lamaie o1 ou o90 gr unt sau margarina Rama plus pentru tava o50 gr zahar o150 gr faina plus pentru lucru Pentru umplutura si glazura o200 gr mac macinat o1 ou o125 gr zahar o100 gr ciocolata amaruie rasa o65 gr stafide o2 linguri coaja de lamaie rasa o30 gr migdale macinate o1 plic glazura de lamaie preparata comform intructiunilor de pe ambalaj (sau se poate inlocui cu zeama de lamaie amestecata cu zahar pudra)

Dobos cu glazura alba

Pt foi:6 oua,150g zahar,un plic zahar vanilat,un virf de cutit praf de copt,500g faina,2 linguri unt,faina pentru planseta si tava. Pt crema:4 galbenusuri,50 ml lapte,40 g cacao,150 g zahar,100 g ciocolata de menaj,250 g unt. Pt glazura si decor:50 ml apa,75 g de zahar,100 g lapte praf,100 g margarina,2 linguri bombonele decorative.