Negresa insiropata cu glazura de ciocolata

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata retete: cum gatesti negresa insiropata cu glazura de ciocolata si cele mai gustoase retete de negresa insiropata cu glazura, negresa cu glazura de ciocolata si nuca, negresa de post cu glazura, negresa de post pufoasa cu glazura, negresa insiropata, prajitura cu mac si glazura de ciocolata, negresa cu frisca si ciocolata, glazura de ciocolata la rece, prajitura semiluna insiropata, reteta de negresa pufoasa cu nuci.

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

4 oua250 gr zahar350 ml lapte150 ml ulei2 linguri cu varf cacao340 gr fainacoaja rasa de portocala1 lingurita esenta de rom2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 praf de copt1 canita miez de nuca1 cana de cafea preparata300 gr ciocolata cu lapte5-6 linguri lapte200 ml frisca lichidabombonele decorative

Negresa cu glazura din batoane

Blat:200 g unt/margarina300 g zahar1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)3 linguri cacao1 lingurita praf de copt4 oua1 lingura nuca de cocos30 g ciocolata1 cana lapte lapteGlazura:50 ml frisca lichida5 batoane "mars" sau 150 g ciocolata

Negresă cu glazură de ciocolată

Nu știm alții cum sunt, dar noi, când ne gândim la o porție de negresă, cu sau fără glazură, ne amintim instant de gustul copilăriei și ni se face poftă de cea mai cunoscută și simplă prăjitură din bucătăria românească. Negresa este unul dintre acele deserturi pe care mamele sau bunicile noastre le făceau în copilărie și care erau devorate imediat. Rețeta de negresă este una atât de simplă, încât a devenit una dintre prăjiturile pe care și copiii pot învăța să le facă. Negresa poate fi servită cu sau fără glazură, se prepară repede și este genul acela de desert care nu trebuie neapărat să fie foarte dulce pentru a fi gustos. Vă puteți juca cu rețeta și să puneți alune de pădure în compoziție, de exemplu. 

Negresa Rafaello

Pentru bomboanele Rafaello:200g branza dulce, fina50g fulgi de cocos1 lingurita si jumatate praf de budinca de vanilie1 lingurita zahar vanilat1 lingurita amidon de porumb1 galbenusPentru negresa:3 oua50g ciocolata neagra50g zahar brun2 linguri faina2 linguri praf de budinca cu ciocolata1 lingurita amidonGlazura:50ml lapte2 linguri zahar50g unt50g ciocolata

Cea mai bună rețetă de negresă cu glazură

Nimic nu se compară cu o prăjitură de ciocolată, proaspăt scoasă din cuptor și peste care turnați o glazură fină și delicioasă. De aceea, această rețetă de brownies (negrese) este atât de populară și de iubită. Se face ușor, rapid, nu aveți nevoie de multe ingrediente și este foarte gustoasă. Crocantă la exterior și pufoasă în interior, cu glazură de ciocolată neagră, această prăjitură se va transforma rapid într-unul dintre deserturile voastre preferate. O puteți face atunci când aveți musafiri sau pur și simplu, fără nicio ocazie, când aveți poftă de ceva dulce și bun. 

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Pentru blat: 250 g unt 200 g zahar 50 g cacao 150 g mascarpone 3 oua 1 lingurita esenta vanilie 150 g faina Pentru crema: 100 g zahar pudra 350 g mascarpone 100 ml frisca lichida 1 plic gelatina Pentru glazura: 200 g ciocolata min 55% cacao 100 ml frisca lichida 50 g unt

Amandina insiropata cu cafea

Pentru blat: 7 oua,5 linguri apa,12 linguri faina,12 linguri zahar,2 linguri cacao,1 lingurita sare,Pentru crema: 1 cana zahar,3 oua,7 linguri cacao,200 gr unt7 linguri zahar,Pentru sirop:200 ml cafea fiarta,Pentru glazura:5 patratele de ciocolata menaj,5 linguri cafea fierbinte,2 linguri zahar

Prajitura negresa cu ciocolata amaruie

150 gr ciocolata amaruie100 gr unt200 gr zahar2 oua250 ml lapte250 ml frisca lichida280 gr faina1 plic praf de coptpentru glazura50 gr unt100 gr ciocolata amaruie50 ml frisca lichida

Negresa glazurata

Ingrediente pentru 30 de bucati si o tava de 38x25x2 cm: 2 cani si jumatate de fulgi de ciocolata 200 gr de unt topit la bain-marie 1 cana de zahar 4 oua 180 gr faina 1 cana de alune de padure tocate in bucati nu prea mici esenta de vanilie, esenta de migdale Glazura: 380 gr ciocolata amaruie (75%) o lingura de ulei 100-120 gr de ciocolata alba

Negresa cu crema de branza

Blat : 200 g ciocolata amaruie sau cu lapte 200 g unt 3 oua 250 g zahar 2 linguri cacao 150 g faina Crema : 500 ml frisca 350 gr branza 150 gr zahar pudra (optional) Glazura: 100 g ciocolata amaruie 4-5 linguri frisca lichida

Cheesecake negresa cu caramel

E atat de bun incat merita sa risti cateva calorii in plus!

Negresa cu nuci si cirese

unt- 150 g zahar brun- 150 g oua - 3 buc. cacao - 5 linguri nuca macinata - 150 g esenta de rom - 1 lingurita faina - 150 g praf de copt - o lingurita cirese fara samburi - 300 g Glazura: ciocolata neagra - 80 g smantana lichida pentru frisca - 100 ml

Negresa speciala

1/2 cana nuca tocata mare, 3 oua, 1 lingura esenta vanilie, 1 cana zahar tos, 50 g cacao, 200 g unt, o lingura praf de copt, 1 cana faina, 1/8 lingurita sare. Glazura: 100 g ciocolata amaruie, 100 ml frisca lichida, 100 ml vin alb sec, migdale.

Negresa Cu Ciocolata Si Caramel

Uita de reteta clasica de negresa, aceasta prajitura este dementiala!

Negresa cu glazura de ciocolata

4 oua 250 gr zahar 350 ml lapte 150 ml ulei 4 linguri cu cacao 300 gr faina ( compozitia trebuie sa fie ca de chec - daca mai este nevoie mai adaugati 1-2 linguri ) esenta de rom si de portocala dupa gust (daca va place puteti folosi coaja rasa de portocala) o lingura cu varf zahar pudra vanilat 1 plic praf de copt stins in putin otet de mere sau zeama de lamaie o canita cu miez de nuca macinat mai mare sau dupa gust Pentru glazura o cana cu cafea preparata ( 14 linguri ) 300 gr ciocolata cu lapte 30-50 g de unt

Negresa-varianta mea

ptr o tava de 26cm 1pahar zahar 1/2pahar apa 3linguri cu cacao 250 gr unt 6oua 11/2 pahar faina ptr prajituri putina esenta de rom ptr glazura 250 ml de smantina 120gr de ciocolata amaruie 60% cacao sau dupa dorinta 50 gr de unt

Bomboane paianjen cu ciocolata

1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar

Negresa Cu Oua De Ciocolata

Din doar 3 ingrediente poti face o reteta delicioasa.

Prăjitură de ciocolată cu glazură

Nimic nu e mai bun decât o prăjitură cu ciocolată, simplă și rapidă, pe care să o puteți face cu orice ocazie și cu ingredientele pe care le aveți la îndemână. Fie că vreți să preparați ceva bun pentru cei dragi sau că aveți musafiri care s-au anunțat pe ultima sută de metri, această prăjitură simplă și delicioasă vă va scoate din impas de fiecare dată.

Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

200 g faina un varf de cutit de sare o lingura rasa bicarbonat 100 g zahar un plic zahar vanilat 100 g miez de nuca 3-4 linguri cu varf cacao 3 linguri gem de gutui cu nuca 200 ml apa 50 ml ulei esenta de rom si de portocala dupa gust 70 g ciocolata de post (puteti adauga in compozitie la alegere miez de nuca alune stafide nuca de cocos ) Glazura 100 g ciocolata de post 2 linguri de cafea preparata

Chec cu glazură de ciocolată

Checul este una dintre prăjiturile cu care majoritatea dintre noi am copilărit. Mirosul și gustul de chec pufos și delicios, proaspăt scos din cuptor, este una dintre cele mai plăcute amintiri legate de dulciuri din copilărie. Există o mulțime de rețete de chec, care mai de care mai diverse și mai personalizate. Fiecare gospodină își pune amprenta și are propria rețetă, dar astăzi vă prezentăm o rețetă deosebită, de chec cu glazură de ciocolată. Pornind de la rețeta clasică de chec, dar cu cacao în compoziție și cu glazură de ciocolată neagră, veți obține un desert delicios, un fel de brownie, dacă vreți, dar în formă de chec și foarte simplu de realizat

Negresa Cu Marmelada

100g unt 3 oua 150g zahar 150g ciocolata 100g faina 25g nuci, tocate 3 linguri de marmelada 30g ciocolata alba

Guguluf pufos cu glazura duo

500gr.faina 250gr.unt 1pliculet de vanilie 1pliculet de praf de copt 5oua 300gr.zahar 250ml.lapte coaja de la 2 lamai rasa un praf de sare. GLAZURA: un plic de glazura duo sau puteti sa folositi ciocolata alba si neagra.

Negresă de post cu glazură de cacao. Rețetă simplă și rapidă

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai greu post din an pentru creștinii ortodocși. Dacă țineți post, înseamnă că ați renunțat deja la o mulțime de mâncăruri care vă plac, cel puțin pentru câteva săptămâni. Vestea bună este că există în continuare dulciuri de care vă puteți bucura și care sunt de post. Negresa de post cu glazură este una dintre cele mai bune și simple prăjituri pe care le puteți face în post. Se face extrem de simplu și va fi pe placul întregii familii, chiar dacă și ei țin post sau nu.

Negresa cu mere (de post)

Blat 350 g faina de grau 30 g cacao 270 ml lapte de nuci 200 ml apa plata 72 ml ulei floarea soarelui 1/2 plic praf de copt 100 g miez de nuca 4 mere rosii mari (~500 g) 1 lgt cu varf scortisoara macinata Glazura: 100 g ciocolata neagra (50% cacao) 2 lgt ulei Decor: felii de clementina zahar pudra

Negresă cu ciocolată și vișine

Piețele sunt pline de fructe proaspete, așa că o rețetă de prăjitură cu fructe este mai binevenită ca oricând. Dintre toate aceste prăjiturile, combinațiile de gust dulce cu gust acrișor sunt preferatele noastre.  Echilibrul de arome vă învăluie simțurile, iar această prăjitură cu ciocolată și vișine exact asta face. Este un desert nu foarte dulce, dar extraordinar de gustos, pe care îl puteți prepara pentru orice ocazie. 

Glazură de ciocolată pentru tort

Atunci când vine vorba despre deserturi, aspectul contează enorm și este primul care face o impresie. Cumperi o prăjitură sau un tort din care nu ai mai gustat dacă îți place cum arată și dacă îți plac ingredientele din care este făcut.  Torturile cu glazură de ciocolată rămân cele mai apetisante și cele mai apreciate. Indiferent ce fel de tort ai face, aproape toate felurile de tort pot fi îmbrăcate în glazură de ciocolată. Astăzi vă arătăm o modalitate simplă de a prepara glazura de ciocolată perfectă, lucioasă și apetisantă. 

negresa cu mousse de portocale si ciocolata

pt 8 portii: blat:30 g ciocolata amaruie,1 ou,70 g zahar 25 g miez nuca(5-6 nuci) 65 g unt,15 g faina,o lingurita cacao mousse de portocale:50 g ciocolata cu lapte 40 g ciocolata amaruie 200 ml suc proaspat de portocale o lingurita coaja rasa de portocale 30 g zahar 5 g gelatina 200 ml frisca lichida

Rulada cu gem de capsuni si glazura de ciocolata

Pt blat 4 oua 4 lg faina 4 lg zahar 1 lg esenta de vanilie 1 lgta praf de copt Pt umplutura 6-7 lg gem de capsuni Pt glazura 100 gr ciocolata 3 lg lapte

Prajitura cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata

400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni curatate si spalate 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri cu zahar 15 gr. de gelatina 20-30 ml de apa pentru gelatina 150 ml de lapte pentru glazura 50 gr. de unt 50 gr. de zahar pentru glazura 200 gr. de ciocolata neagra pentru glazura cateva capsuni spalate pentru ornat

Negresa cu nuci si stafide

pentru compozitie: 2 oua 1 cana zahar 1/2 cana ulei 1 cana lapte 2 cani si 1/2 de faina 3 lingurite de cacao 1 lingurita bicarbonat alimentar 50 gr de stafide 10 nuci sfaramate marunt si 10 nuci date prin masina de rasnit nuci. pentru glazura: 6 patratele de ciocolata simpla (cu lapte) 50 gr de unt

Negresa pufoasa cu nuci si ciocolata

200g ciocolata amaruie100g unt200g zahar4 oua200g faina1/2 lingurita praf de copt1 lingurita extract de vanilie55g nuci tocate grosiercacao pudra

Tort cu mascarpone, ciocolata alba si glazura de zmeura

Pentru blat am folosit:180 g biscuiti simpli macinati ,o lingura de zahar si100 g ciocolata alba topita.Pt crema:300 ml lapte condensat ,200 g ciocolata alba ,300 ml frisca ,o lingurita de esenta de vanilie ,4 foi de gelatina ,1 cutie mascarpone Delaco30 g lichior(eu am folosit cherry ).Glazura :350 g zmeura congelate200 g zahar1 lamaie

Snickers delicios!

Blat: 7 albusuri 7 linguri zahar 200 gr nuca macinata 4 linguri faina 1 lingurita praf de copt Glazura 1: 200 gr ciocolata alba 2 linguri ulei Crema: 12 linguri zahar 200 gr unt 7 galbenusuri 200 gr alune prajite (eu am pus arahide) Glazura 2: 200 gr ciocolata cu lapte (sau neagra) 2 linguri ulei

Negresă din 2 ingrediente, fără făină sau unt

Poate pare greu de crezut, dar poți face negresă din doar două ingrediente, fără făină sau unt, iar rezultatul va fi unul delicios!

Tort carapace cu banana-curd

Blat: negresa, banana curd, frisca, ciocolata

Negresa la slow cooker Crock-Pot

300g ciocolata neagra 200g unt 300g zahar 4 oua 2 lingurite esenta vanilie 300g faina 1 lingurita praf de copt 200g iaurt 100g ciocolata neagra 1 lingura esenta vanilie (sau putem pune rom,whiskey) nuca maruntita

Tort Negresa

Planuiesti o cina romantica? Termina seara cu acest tort delicios!

Prajitură cu mac și glazură de ciocolată

Prăjitura cu mac și glazură de ciocolată, un preparat delicios, ce merge savurat în orice moment al anului. Vezi care sunt ingredientele și pașii de preparare.

Prajitura snickers cu nuci si glazura de ciocolata

Blat: 6 albusuri, 100 g zahar, 200 g nuci macinate, esenta de vanilie, 6 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri cacao. Crema: 6 galbenusuri, 14 linguri zahar, 200 g nuci maruntite, 200 g unt, esenta de vanilie. Glazura: 200 g ciocolata

Salam din cozonac glazurat cu ciocolata

500 gr cozonac 200 gr ciocolata neagra (reteta originala are ciocolata alba) 250 gr glazura de ciocolata 150 ml smantana dulce 60 gr migdale feliate (reteta originala are seminte de pin)

Guguluf cu glazura de ciocolata

5oua,1cana zahar,300gr faina,1praf de copt vanilie coaja de lamaie rasa 150ml lapte 100gr nuci tocate un praf de sare 200gr unt. Glazura 150ml lapte,100gr zahar 3linguri ulei 3linguri cacao.

Tartă de ciocolată (fără făină)

Deserturile cu ciocolată sunt irezistibile pentru majoritatea dintre noi. Iar dacă se fac repede și ușor, sunt binevenite în orice situație.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este o tartă de ciocolată care nu conține deloc făină. Este simplu de făcut, delicioasă și vă veți impresiona familia sau musafirii cu ea. Secretul care îi permite acestei prăjituri să se coacă fără făină constă în faptul că ouăle sunt amestecate cu zahărul, întregi, fără să fie nevoie să bateți albușurile spumă, ca în cazul altor prăjituri sau torturi. 

Prajitura cu picaturi de ciocolata

250 gr de brinza de uns 5% 250 gr de margarina sau unt 11/2pahar de zahar 4 oua 3 pahare de faina 1praf de zahar vanilat 300 gr chocolad cips-picaturi de ciocolata ptr glazura 1pahar zahar 1/4 de pahar margarina 1/2 pahar de cacao 1/4 pahar lapte sau smantina de frisca o alta varianta de glazura 100 gr ciocolata de menaj 125 gr lapte condesat indulcit 2 linguri de margarina

Passion cake

Blat: 150g faina, 2 pliculete budinca de vanilie, 2 linguri cacao, 1 pachet praf de copt, 150g zahar, 4 oua, 200g unt, 4 linguri de lapteMousse de ciocolata cu zmeura: 150g ciocolata alba cu picaturi de zmeura, 150g ciocolata de lapte, 200ml smantana lichida, 300g purè de zmeuraMousse caramel: 60 ml apa rece, 12g gelatina foi, 2 linguri brandy, 150 gr zahar, 2 linguri apa, 6 galbenusuri, 480 gr friscaGlazura de ciocolata: 200gr ciocolata cu lapte, 100ml smantanaGlazura de zmeura: 300g zmeura, 200g zahar pudra, 10 g gelatina foi

Prajitura Cu Vanilie Si Glazura De Ciocolata

Prajiturile cu foi sunt foarte "la indemana" pentru petrecerile de la scoala pentru ca se fac rapid si sunt si mai usor de transportat, deoarece acestea pot fi servite in tava de copt.

Bombite De Ciocolata

Baza: 200 g ciocolata de lapte sau amaruie 150 g nutella 200 g de fulgi de orez Crema: 1) de ciocolata amaruie: 500 ml smanatana pt frisca 400 g ciocolata amaruie daca vreti-putin ness 2)de ciocolata alba si mocca 500 ml smantana pt frisca 300 g ciocolata alba 1 lingura de ness Glazura 350 g ciocolata amaruie 3 linguri unt topit sau ulei

Negresa rapida

200 g ciocolata amaruie 4 oua 100 g unt 6 linguri cacao 4 linguri faina 150 g zahar 1 plic praf copt dupa preferinta se pot adauga nuci fructe confiate coaja portocala etc.

Glazura lucioasa de ciocolata

Daca vrei ca torurile tale sa arate precum cele din marile cofetarii, decoreaza-le cu aceasta glazura.

Baton Dublu De Ciocolata

Ce poate fi mai delicios decat un baton de ciocolata? Unul dublu!